Mee ekkora nagy divat a hoodprotector
aktuális téma

a kerdesem kinek tetszik ez a bor-ize az autokon......
nekem nem keresem hogy egyedul vagyok e ezzel ... ill varom a hoodprotectorosok komoly erveit.
miert jo , nem kell takaritani v. mert olyan cultos-meg amcsis stb...
ja meg hogy ki-mi arulja oket mar aki ilyen marhasagra adna a fejet 1 x
ja es ha a kacsanak nem tetszik a forum majd torli ugy is....
de sz. nem ertelmetlen....
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Na igen, meg lehet kapni festékjavítót pár száz forintért és már meg se látszik, csak közelről

hát jah
nálatok lehet nálunk Kunszenten nincs akkor a kamion forgalom söt semmilyen ahol mi szoktunk cirkálni
nálatok lehet nálunk Kunszenten nincs akkor a kamion forgalom söt semmilyen ahol mi szoktunk cirkálni
bőr ablaktakarót:-)
de szvsz nem mutat jól egy kavicsfelverődés a motorháztetőn, de jobban mutat mint egy fekete/akármilyen színű bőrcafat...
ergő inkább kis folt mint nagy fekete folt
ablak kivédhetetlen, csak drágapénzen hamar megjavítható..:-
de szvsz nem mutat jól egy kavicsfelverődés a motorháztetőn, de jobban mutat mint egy fekete/akármilyen színű bőrcafat...
ergő inkább kis folt mint nagy fekete folt
ablak kivédhetetlen, csak drágapénzen hamar megjavítható..:-
sztem a vasad elé szereltess 1 centis vastagságú plexilapot 

A kavicsnak sajnos nem kell főút, meg 90-100. Elég ha sunnyog az ember 40-nel, jön szembe egy kamion 70-nel és "patt"... sajnos már jártam igy.
Hát ja, mikor megláttam 3 trabantot egymás mellett kék ledekkel, másnap én is kicseréltem rögtön fehérre
A kavics meg nem csak oda pattan ahol van hood protector (sajnos) hanem a lámpára, szélvédőre, tükörborításra...nekem már ezeken a helyeken van sajnos nem egy, ezekre nem találtak még ki kavicsfelverődésvédőt? Mondjuk bőr tükörvédőt? Vagy bőr lámpatakarót?

A kavics meg nem csak oda pattan ahol van hood protector (sajnos) hanem a lámpára, szélvédőre, tükörborításra...nekem már ezeken a helyeken van sajnos nem egy, ezekre nem találtak még ki kavicsfelverődésvédőt? Mondjuk bőr tükörvédőt? Vagy bőr lámpatakarót?

és igy a fénye sem megy el a vasnak mert nincs állandoan rajta

én is golndoltam már erre
de én ugy használnám ha kimegyek a városból mondjuk hosszabbtávra
ha csak a városba cirkálok abbol nem leszz akkora gond mint föuton 90-100al elkapni a kavicsot
egyébként a szélvédőről egyáltalán nem tereli el a bogarkat, inkább csak a motorháztetőt védi, amiről nehezebb lesikálni.
Én azért gondolkozom egy ilyenen,mert utálom a bogarakat takarítani és azok ellen teljesen jó lenne

én tanulóautó ignisen látok mindennap:-D
persze szigoruan gyári mattfekete acélfelnikkel, és szigorúan dísztárcsa nélkül
egyszerűen nemtom mit keres rajta egy ilyen cucc.
persze szigoruan gyári mattfekete acélfelnikkel, és szigorúan dísztárcsa nélkül
egyszerűen nemtom mit keres rajta egy ilyen cucc.
Hali!
De most akkor ha ott a zsír új frissen festett géptető, akkor rárakod ezt a bőrt és meglehet,hogy rajta lesz addig, amíg egyszer úgy döntesz,h. leveszed, és akkor a bőr altt ott lesz a becsöpögött víztől/kavicstól/portól kiszívott, matt fényezés. (A másik verzió,hogy éppen a bőr alatti rész marad sértetlen és új fényű, míg a motorháztető többi rséze lesz napszívott). Akkor már lehet,hogy jobban mutatna az a pár év alatt összeszedett néhány kavicsfelverődés, mint évekig a hatalmas fekete bőr. Szóval érted. Ez olyan, mintha megvenne vki egy új kocsit, aztán telerakná mindenféle matricával, vagy egyenesen leponyvázna és úgy járna vele, nehogy megkarcolja valami, holott még a karcokkal is jobban mutatna a kocsi, mint agyonmatricázva.
Ezek ellenére nekem bejön a bőr a géptetőn, ahogy Buxy mondta, CULTos kocsikon az igazi, főleg 2-es, 3-as golfokon, vagy ezekhez hasonló kocka elejű kocsikon. De láttam már türkiz szinű új Passatot is fekete bőrrel és az is szép volt, sőt van itthon egy világoszöld Polo is, fekete tetővel, fehér bőrrel az elején, azon is tetszik!
Amíg nem elsz minden második kocsin bőr, addig menő lesz, mint valamikor a kék ledek a géptetőn/tükrön/lökhárítón.
Aztán egyre több szembejövő kocsi volt kékfényű, ekkor odalett az egyediség és elkezdett ciki lenni.
Nem?

De most akkor ha ott a zsír új frissen festett géptető, akkor rárakod ezt a bőrt és meglehet,hogy rajta lesz addig, amíg egyszer úgy döntesz,h. leveszed, és akkor a bőr altt ott lesz a becsöpögött víztől/kavicstól/portól kiszívott, matt fényezés. (A másik verzió,hogy éppen a bőr alatti rész marad sértetlen és új fényű, míg a motorháztető többi rséze lesz napszívott). Akkor már lehet,hogy jobban mutatna az a pár év alatt összeszedett néhány kavicsfelverődés, mint évekig a hatalmas fekete bőr. Szóval érted. Ez olyan, mintha megvenne vki egy új kocsit, aztán telerakná mindenféle matricával, vagy egyenesen leponyvázna és úgy járna vele, nehogy megkarcolja valami, holott még a karcokkal is jobban mutatna a kocsi, mint agyonmatricázva.
Ezek ellenére nekem bejön a bőr a géptetőn, ahogy Buxy mondta, CULTos kocsikon az igazi, főleg 2-es, 3-as golfokon, vagy ezekhez hasonló kocka elejű kocsikon. De láttam már türkiz szinű új Passatot is fekete bőrrel és az is szép volt, sőt van itthon egy világoszöld Polo is, fekete tetővel, fehér bőrrel az elején, azon is tetszik!
Amíg nem elsz minden második kocsin bőr, addig menő lesz, mint valamikor a kék ledek a géptetőn/tükrön/lökhárítón.
Aztán egyre több szembejövő kocsi volt kékfényű, ekkor odalett az egyediség és elkezdett ciki lenni.
Nem?

vki tud 405ös Pegre protectort?ha igen, mennyiért?előre is köszi
Azért lett ilyen nagy divat mostanság, mert nemrég kezdték forgalmazni itt magyarországon európai autokra. Eddig csak amerikaiakra volt azt is hozatni kellett az usábol!
Szerintem a Tieden jól áll!
Nekem nem tecc, de I-IIes golfon, és még pár cult stilust verdeső verdán, fpőleg német) szerintem jól áll!
Egydül a flip-flop golfra nem raknék ilyet (RS tuning) Króm 19-es felni, led lámpa, flip-flop, erre hood proktektorral elbassza ...
Ez olyan mint 2 ütemű trabira a nitro ...
Suzukin meg lenyuló motorházetőn szerintem bután áll, meg nem is tudnám elképzelni se!

Egydül a flip-flop golfra nem raknék ilyet (RS tuning) Króm 19-es felni, led lámpa, flip-flop, erre hood proktektorral elbassza ...
Ez olyan mint 2 ütemű trabira a nitro ...
Suzukin meg lenyuló motorházetőn szerintem bután áll, meg nem is tudnám elképzelni se!

háát sztem a suzukira nem igazán a legmenőbb dolog rá rakni!!

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!