miért szarozák a suzukit???
aktuális téma

azt szeretném meg tudni hogy miért rossz autó a suzuki sok ember szerint!!!!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Biztos csak kitalálom az egészet

???????

GOLF 2.0 PD TDI
SOHA TÖBBÉ VW, forever OLASZ
Modell
2.0 PD TDI
Szöveges ítélet
Igazából nem tudom milyen autó, mivel többet volt szerelőnél, mint nálam. A motor jól húz, csak olyan a hangja akár egy felspécizett MTZ trakesznak: undorító, hangos, sz?r.
Az utastér szűk és unalmas, ennyi erővel egy koporsóba is beleépíthették volna ezt a PCDTGI MTZ dízelt, és a külsőről még ne is beszéljünk...
Csereautóként egy 1,4-essel lavíroztam, ami azért életveszélyesebb mint a dízel, mert olyan lomha , hogy elalszol mire 100-ra felgyötri magát, nem beszélve az unalmas belsőről -ismételten.
Csak azért vettem meg, mivel barátaim megbízható járműként ezt javasolták+dízel autóra volt szükségem. Hát így bízzon meg az ember a barátaiban?!
Ami a legfájóbb, hogy egy olasz villámért cserébe váltam meg érte!
Végszó: nem ér a neve, műanyag a hengerfeje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEM JÓ AUTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hibalista
Ezen dolgok felsorolására kevés lenne egy 1000 oldalas nagyalakú kódex is!!!!!!!!
SOHA TÖBBÉ VW, forever OLASZ
Modell
2.0 PD TDI
Szöveges ítélet
Igazából nem tudom milyen autó, mivel többet volt szerelőnél, mint nálam. A motor jól húz, csak olyan a hangja akár egy felspécizett MTZ trakesznak: undorító, hangos, sz?r.
Az utastér szűk és unalmas, ennyi erővel egy koporsóba is beleépíthették volna ezt a PCDTGI MTZ dízelt, és a külsőről még ne is beszéljünk...
Csereautóként egy 1,4-essel lavíroztam, ami azért életveszélyesebb mint a dízel, mert olyan lomha , hogy elalszol mire 100-ra felgyötri magát, nem beszélve az unalmas belsőről -ismételten.
Csak azért vettem meg, mivel barátaim megbízható járműként ezt javasolták+dízel autóra volt szükségem. Hát így bízzon meg az ember a barátaiban?!
Ami a legfájóbb, hogy egy olasz villámért cserébe váltam meg érte!
Végszó: nem ér a neve, műanyag a hengerfeje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEM JÓ AUTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hibalista
Ezen dolgok felsorolására kevés lenne egy 1000 oldalas nagyalakú kódex is!!!!!!!!
tdi
PASSAT 2,5tdi
A német csoda?!
Modell
2,5tdi
Szöveges ítélet
Az autó csodálatos volt, míg meg nem állt. A rémület utána kezd?dött. Kiolvasásnál a számítógép nem utalt rá az adagoló elektronika hibájára. A tanácstalanság után pénzköltés, alkatrész beszerzés következett. Az autó másfél hét után üzemképes lett. Ezek a hibák nálam 10000 km után jöttek el?. Bízom benne, hogy ezt a rémületet újból nem éljük át. Ez volt a karácsonyi ajándék a családnak. (költségekre értem, mert másra nem futotta) Az autót 3 hónapja vettem meg.
Hibalista
Porlasztó szögjeladó: 140000,- Ft
Légmennyiségszabályzó: 25000,- Ft
Adagoló: 329640,- Ft
Ide hordtam szervizbe
Szalai Autószervíz, Békésszentandrás
PASSAT 2,5tdi
A német csoda?!
Modell
2,5tdi
Szöveges ítélet
Az autó csodálatos volt, míg meg nem állt. A rémület utána kezd?dött. Kiolvasásnál a számítógép nem utalt rá az adagoló elektronika hibájára. A tanácstalanság után pénzköltés, alkatrész beszerzés következett. Az autó másfél hét után üzemképes lett. Ezek a hibák nálam 10000 km után jöttek el?. Bízom benne, hogy ezt a rémületet újból nem éljük át. Ez volt a karácsonyi ajándék a családnak. (költségekre értem, mert másra nem futotta) Az autót 3 hónapja vettem meg.
Hibalista
Porlasztó szögjeladó: 140000,- Ft
Légmennyiségszabályzó: 25000,- Ft
Adagoló: 329640,- Ft
Ide hordtam szervizbe
Szalai Autószervíz, Békésszentandrás
szerintem is !!!

Na erre mindjárt ráharap valamelyik nagyokos! 

Jó autó a Suzuki! A maga kategóriájában ha nem is a legjobb, de van olyan jó, mint a kategóriatársai.
Bővbebb inf a japfest 2006 topicban!!!
Sziasztok!
2006 szeptember 23-án, a tököli gyorsulási pályán kerül megrendezésre az idei JAPFEST!
10től 18óráig CSAK japán autókkal lehet az eseményeken aktívan részt venni.
Természetesen a parkoló nyitva áll minden más járműnek is.
18 órától a hagyományos tököli gyorsulás lesz megrendezve.Oda már mindenki szabadon jöhet-mehet.
1/4 mérföldes gyorsulási pálya, drift, akadályverseny, nagy hangosítás és büfék! Szóval minden amit csak egy igazi talalkozóra lehet szervezni azt ott megtaláljátok!
kérném a klubjaitok szervezőit, segítsenek egy hatalmas buli összehozásában
2006 szeptember 23-án, a tököli gyorsulási pályán kerül megrendezésre az idei JAPFEST!
10től 18óráig CSAK japán autókkal lehet az eseményeken aktívan részt venni.
Természetesen a parkoló nyitva áll minden más járműnek is.
18 órától a hagyományos tököli gyorsulás lesz megrendezve.Oda már mindenki szabadon jöhet-mehet.
1/4 mérföldes gyorsulási pálya, drift, akadályverseny, nagy hangosítás és büfék! Szóval minden amit csak egy igazi talalkozóra lehet szervezni azt ott megtaláljátok!
kérném a klubjaitok szervezőit, segítsenek egy hatalmas buli összehozásában
JAPFEST 2006!!!!! mégha a suzuki magyar is ott a helyünk!!
A progi:
Ami van:
10:00 - 16:00 között:
- Terület :)
- WC
- Hangosítás
- Áram
- Biztonsági őrség
- Szlalom verseny
- Kaja vásárlási lehetőség
- Drift palya
11:00 - 16:00 között
- Csak japánautós gyorsulás!
- Díjátadó pódium
16:00 - 01:00 között
- Giga fénytechnika
- Night Drift bemutató
- Carstyling TASZV forduló
- Dragsterek
- Gyorsulási OB
Az emberek számára 1 belépőjegy 2 rendezvény!

Nem csak hátha valaki van itt aki nem értette félre amit írtam ??? 

******TDi-RULEZ******** Az istenek!!!! 

....már megint!!

Végig olvastam.

pihenjél szerintem rádfér!!!!!!

hát te vagy recskáztál a gyufába?

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!