Nissan 200SX
aktuális téma

V. NISSAN 200SX Találkozó és Pályanap 2012.06.30. Kakucs Ring
Összefoglaló és videók linkje hamaraosan ide kerül.
IV. NISSAN 200SX Találkozó, 2011.06.25. Kakucs Ring Összefoglaló
Official Video az eseményről
Összefoglaló és videók linkje hamaraosan ide kerül.
IV. NISSAN 200SX Találkozó, 2011.06.25. Kakucs Ring Összefoglaló
Official Video az eseményről

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ha arról beszélünk, amire én gondolok, akkor azt úgyis át kéne húzatni, szóval kurvára mindegy milyen színű

jaj,tényleg, az ővé arany fekete volt.bocsi

Azt tudom, csak ahogy emlékszem ő arany feketét árult.
szerintem Tücsök árult egy ilyen kormányt sokáig,kérdezd meg tőle,hogy megvan-e még neki.
Hát amit én keresek az mélyített, fekete-piros szin kombós, a MOMO-nál találtam szépeket, de nem ragaszkodom kifelyezetten ehez a márkához, az utolsó képen lévő kormány stílusa is tetszik. Az meg, hogy velúr, PVC vagy bőr teljesen mindegy. Ha valaki tudna nekem ebben segíteni azt megköszönném, olyan jövő hónapban tervezem a kormány vételt. Ilyeneken gondolkodtam:
Egy ilyenem van, ha valami hasonlóra gondoltál. A kép illusztráció, az enyém bőrözni kell, ellenben nem drága.

Köszi a fényképet. Ismerem ezt a tipust, de sajnos nem pont ilyenre gondolok. Azért köszi.

[ link: kepfeltoltes.hu ]
elfelejtettem lefotózni de itt egy kép a régi hirdetésből.
most 3-4 hétig nem leszek magyarban de utána tudom postázni ha tényleg kell
elfelejtettem lefotózni de itt egy kép a régi hirdetésből.
most 3-4 hétig nem leszek magyarban de utána tudom postázni ha tényleg kell
Írtam mailt.

Elvileg nem azonos. Nekem SR van a CA alatt, befér, nincs semmi gond vele, de kis eltérés van a kettő között.

Hozzászólás törölve -- matee77
Hardrace, "race" keménységű van (motor+váltó). Zsír új, dobozban. Elméletileg valamivel keményebb, mint a Nismo. Ha érdekes, privizz! Kb. 20 km-re vannak tőled, ha élőben is megvizslatnád.
Tudomásom szerint ca/sr/ka azonos, de majd valaki kijavít, ha tévedek.

Sziasztok.
Van esetleg valakinek otthon polcon Nismo motor / váltótartó bakja ?
Valamint érdekelne, hogy miben különbözik az SR-hez kapható bak a CA-hoz képest ?
Van esetleg valakinek otthon polcon Nismo motor / váltótartó bakja ?

Valamint érdekelne, hogy miben különbözik az SR-hez kapható bak a CA-hoz képest ?

Koyot : fekete
a nevét nem tudom de ma lefotózom neked.
tun.rob2 : bal ajtó és hozzá ablakemelő kapcsoló(ha van), gyári kormány és egy szolíd lehetőleg gyári kinézetű kipufogó rendszer amire szükségem van ha kell lemegyek miskolcra az ajtót például el is cserélhetjük ha hasznát veszed persze értékegyeztetéssel.
200sxfun : igen a narancs az egyik, már beceneve is van, "répa".egyenlőre főtengelyszimeringet cseréltem, ott nyomta az olajat most a hengerfejtömítés és vezérlés következik, kartercsöveket cseréltem de az olajteknő is kókányolva van, alapjáratot is beállítottam, apró dolgok vannak vele de úgy néz ki haladok.
egyre jobban szeretem

tun.rob2 : bal ajtó és hozzá ablakemelő kapcsoló(ha van), gyári kormány és egy szolíd lehetőleg gyári kinézetű kipufogó rendszer amire szükségem van ha kell lemegyek miskolcra az ajtót például el is cserélhetjük ha hasznát veszed persze értékegyeztetéssel.
200sxfun : igen a narancs az egyik, már beceneve is van, "répa".egyenlőre főtengelyszimeringet cseréltem, ott nyomta az olajat most a hengerfejtömítés és vezérlés következik, kartercsöveket cseréltem de az olajteknő is kókányolva van, alapjáratot is beállítottam, apró dolgok vannak vele de úgy néz ki haladok.
egyre jobban szeretem

Üdv a fórumon
Gondolom ezt a narancs SX-et vetted meg, 1 éven belül már Te vagy a 3. tulaj, ennek ellenére sok szerencsét. Bízunk benne Neked sikerül végre rendbe vágnod!

Gondolom ezt a narancs SX-et vetted meg, 1 éven belül már Te vagy a 3. tulaj, ennek ellenére sok szerencsét. Bízunk benne Neked sikerül végre rendbe vágnod!

Hello smk!
Tudok neked segíteni kormány ügyben és ajtó ügyben is. Látom debreceni, vagy környéki . Én miskolci. Viszonylag közel is vagy. Szóval, ha kell valami csak sikíts rengeteg mindenem van SX-hez .Itt is dúl a szerelem nálam
Szervizelem, át alakítom és tuningolom őket. Ezzel is foglalkozom.
üdv. Robi
Tudok neked segíteni kormány ügyben és ajtó ügyben is. Látom debreceni, vagy környéki . Én miskolci. Viszonylag közel is vagy. Szóval, ha kell valami csak sikíts rengeteg mindenem van SX-hez .Itt is dúl a szerelem nálam

üdv. Robi
A képeket várjuk a gépekről
Milyen MOMO kormány van benne? Mert én meg pont MOMO-t nézegetek mostanában.

hello mindenki
karácsonyra vettem magamnak egy s13-at aztán annyira megtetszett, hogy vettem mégegyet. viszont az egyikben momo sportkormány van ami nem nekem való ezért keresek gyári s13 kormányt persze a cserébe is benne vagyok ha valakinek kell a momo!plusz mivel nem működik a bal oldali ablak de az ablakemelőt nem tudom kivenni a szűk helyek miatt vennék egy komplett bal oldali ajtót is amiben működik az ablak, a szín mindegy milyen.tud valaki seígteni ezekben?
karácsonyra vettem magamnak egy s13-at aztán annyira megtetszett, hogy vettem mégegyet. viszont az egyikben momo sportkormány van ami nem nekem való ezért keresek gyári s13 kormányt persze a cserébe is benne vagyok ha valakinek kell a momo!plusz mivel nem működik a bal oldali ablak de az ablakemelőt nem tudom kivenni a szűk helyek miatt vennék egy komplett bal oldali ajtót is amiben működik az ablak, a szín mindegy milyen.tud valaki seígteni ezekben?
Üdvözlök mindenkit, szeretném megkérdezni, hogy nem-e tud valaki hazai beszerzési forrást zöld címkés (22680-02U00 / A36-000 J60) MAF-hez való csatlakozóhoz. Akár bontott darab is megfelelne.
Ez lenne az:
[link: www.rightdriveparts.com]
A válaszokat előre is köszönöm!
Ez lenne az:
[link: www.rightdriveparts.com]
A válaszokat előre is köszönöm!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!