Nissan 200SX
aktuális téma

V. NISSAN 200SX Találkozó és Pályanap 2012.06.30. Kakucs Ring
Összefoglaló és videók linkje hamaraosan ide kerül.
IV. NISSAN 200SX Találkozó, 2011.06.25. Kakucs Ring Összefoglaló
Official Video az eseményről
Összefoglaló és videók linkje hamaraosan ide kerül.
IV. NISSAN 200SX Találkozó, 2011.06.25. Kakucs Ring Összefoglaló
Official Video az eseményről

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hello, bocsi de milyen geprol is lenne szo? 200-as? Mert engem lehet hogy erdekelne. foleg hogyha teged erdekelne esetleg egy szep gyäri ällapotu 240es beszämitäsba. Enis hatäron vagyok. Bük, te merre vagy? Üdv.
aki ilyen autót keres az előtte úgyis érdeklődik itt-ott hogy ki és mit tud róla...egyébként teljesen korrektnek tartanám az árát 1.2ért...sőt ha lenne ennyim már nem lenne nálad :)
Én sem arra gondoltam hogy visszakapom amit egy emberöltő alatt ráköltöttem mert akkor 8 számjegy jönne ki :)
Az is világos hogy ilyen autót csak az vesz akinek konkrétan ez kell. Nem egy népautó...
Csak arra voltam kíváncsi hogy kb mennyiért menne el.
Gondolkodtam rajta hogy megtartom, de magamnak is be kell vallanom hogy öreg vagyok már bele
Viszont driftelni nem adom oda, nekem ne csukják össze ha már ennyi ideig egyben volt!
Említetted hogy itthon... Szerinted érdemes lenne Ausztriában meghirdetni? Itt vagyok a határon úgyis.
Az is világos hogy ilyen autót csak az vesz akinek konkrétan ez kell. Nem egy népautó...
Csak arra voltam kíváncsi hogy kb mennyiért menne el.
Gondolkodtam rajta hogy megtartom, de magamnak is be kell vallanom hogy öreg vagyok már bele

Viszont driftelni nem adom oda, nekem ne csukják össze ha már ennyi ideig egyben volt!
Említetted hogy itthon... Szerinted érdemes lenne Ausztriában meghirdetni? Itt vagyok a határon úgyis.
Hogyne, még életben. Sőt, a tragacs szüzességét is megóvtam, 17 év alatt egy baleset sem volt :)
sajnos ha itthon adod el,akkor nem számít,hogy mennyit ér az autód, csak az,hogy mennyiért tudod eladni. ez a kettő nem szokott egyezni. szerintem kb 1,2-t kaphatsz érte,ha lesz olyan aki tudja,hogy a tied megvásárlásával sok pénz és ideget megspórol magának. ez persze nem a reális értéke...szerintem ha meg tudod oldani akkor inkább ne add el. hisz majdnem egy új autót csináltál belőle a leírásod alapján.

Nahát, te még megvagy? régi indexes emlékek :)
Nagynehezen egy év után elkészült a régi bútordarab. Egy éve éppen el akartam adni, a műszakiról hazafelé elszállt az egyik dugó. Illetve a két kompressziógyűrű közt elrepedt az anyag. Típushiba, láttam már máshol is.
Egy darabig vacilláltam hogy másik motor vagy felújítás, vesztemre rábeszéltek az utóbbira.
Fúrás, köszörülés, új dugók, csapágyak, olajpumpa, hengerfejfelújítás, stb. Minden lehetséges cserélhető alkatrész cserélve lett, még a generátorcsapágyak is :)
Örülhetek ha a belefektetett pénzt visszakapom, de sajnos kinőtt belőle a csalárd...
Jelenleg nagyon pöpec, gyönyörűen jár, erős is, bár 3000 felett még nem forgott, 300 km van benne.
Anno 1.1 baron 300 LE felett mértünk, jelenleg gyári 0.6 on van.
T28, stage 1, 2 CPU vagy kapcsolható 4 állású lehet benne kérés szerint.
60-as rozsdamentes kipufogó, / megvan a gyári is katalizátorral / , 300ZX fúrt-mart fékek elől-hátul kerámia betétekkel / ez is új / , gázos telók és állítható lengőkarok, 16-os polírozott felnik / hazai utakra mindig is rongyrázásnak tartottam a nagyobbat /, alu toronymerevítők, stb, állítható benzinnyomásszabályzó, alu ékszíjtárcsák, elektromos ventik, walbro 255 benzinpumpa, Recaro ülések, stbstbstb....
Klímás, bár még nincs feltöltve de csak idő kérdése.
Kasztni rendben van, kivéve egy hátsó sárvédő javítást és pár centis rozsdafoltot a motortérben. Már érdeklődöm hogy mennyi lenne a javítás. Ha nagyon csilivili gépet akar valaki akkor természetesen egy full fényezés ráfér, vannak karcok, napi használatban volt, az sem tett jót neki hogy egy évig tologatták több műhelyben.
Szerintetek mit ér egy ilyen 22 éves csoda?
17 éve van meg úgyhogy nem egy jöttment gép :)
Egy darabig vacilláltam hogy másik motor vagy felújítás, vesztemre rábeszéltek az utóbbira.
Fúrás, köszörülés, új dugók, csapágyak, olajpumpa, hengerfejfelújítás, stb. Minden lehetséges cserélhető alkatrész cserélve lett, még a generátorcsapágyak is :)
Örülhetek ha a belefektetett pénzt visszakapom, de sajnos kinőtt belőle a csalárd...
Jelenleg nagyon pöpec, gyönyörűen jár, erős is, bár 3000 felett még nem forgott, 300 km van benne.
Anno 1.1 baron 300 LE felett mértünk, jelenleg gyári 0.6 on van.
T28, stage 1, 2 CPU vagy kapcsolható 4 állású lehet benne kérés szerint.
60-as rozsdamentes kipufogó, / megvan a gyári is katalizátorral / , 300ZX fúrt-mart fékek elől-hátul kerámia betétekkel / ez is új / , gázos telók és állítható lengőkarok, 16-os polírozott felnik / hazai utakra mindig is rongyrázásnak tartottam a nagyobbat /, alu toronymerevítők, stb, állítható benzinnyomásszabályzó, alu ékszíjtárcsák, elektromos ventik, walbro 255 benzinpumpa, Recaro ülések, stbstbstb....
Klímás, bár még nincs feltöltve de csak idő kérdése.
Kasztni rendben van, kivéve egy hátsó sárvédő javítást és pár centis rozsdafoltot a motortérben. Már érdeklődöm hogy mennyi lenne a javítás. Ha nagyon csilivili gépet akar valaki akkor természetesen egy full fényezés ráfér, vannak karcok, napi használatban volt, az sem tett jót neki hogy egy évig tologatták több műhelyben.
Szerintetek mit ér egy ilyen 22 éves csoda?
17 éve van meg úgyhogy nem egy jöttment gép :)
CA18DET Comertic tömítés keresnék sürgősen. Péntek körül vissza tudom adni, ha valakinek építésre vár az autója
Még mindig eladó!
AVS Yokohama japán felniszett 3db 17×9, 2db 18×9,
5×114,3 ET19
irányár: 130 ezer ft
szép japos 4×100, 15"-16" os alufelnit esetleg beszámolok
AVS Yokohama japán felniszett 3db 17×9, 2db 18×9,
5×114,3 ET19
irányár: 130 ezer ft
szép japos 4×100, 15"-16" os alufelnit esetleg beszámolok
emailben küldj már légyszi infót (ár,állapot,stb) thx
nekem van egy pár első...
300ZX első féknyeregpár van-e valakinek eladó?
Eladó DBV 8x17col. Et35. Nagyon jo állapotú star millenium gumival ami 215/45 17. I.ár 100ezer. Csere érdekel 18-col 4x114.3
High end version már van :D
De autocad-ben pikk-pakk megrajzolom a superlow verziót, és mehet a gyártás :D
De autocad-ben pikk-pakk megrajzolom a superlow verziót, és mehet a gyártás :D
Nem rossz, csak túl magas
Valami superlow kéne bele

Valami superlow kéne bele

Igazad van aláírom, és azt is hogy a jogszabályokról meg a törvényekről sokat lehetne "vitatkozni" Van aki felvállalva a kozkázatot cselekszik, kontra, aki 100%-ig szabályosan,hivatalosan építi a gépesét. Többségünk (75%) kozkáztat :)
Kicsit eltérve a műszaki témától. SORRY :)
A rendőrnek sincs joga jogtalanul büntetgetni,visszaélni,korruptnak lenni ---> 40%-a megteszi.
A politikusnak sincs joga szintén korruptnak lenni, csalni stb ----> 40%-a megteszi.
A cigánynak sincs joga lopni, csalni, hazudni, és 500ft-ért megölni a Magyart ---> 70%-a megteszi.
Tehát a dolgok súlyosságát tekintve, a sportkormány elenyésző bűn, ha nincs bejegyezve.
Sorry a kis monológért
Kicsit eltérve a műszaki témától. SORRY :)
A rendőrnek sincs joga jogtalanul büntetgetni,visszaélni,korruptnak lenni ---> 40%-a megteszi.
A politikusnak sincs joga szintén korruptnak lenni, csalni stb ----> 40%-a megteszi.
A cigánynak sincs joga lopni, csalni, hazudni, és 500ft-ért megölni a Magyart ---> 70%-a megteszi.
Tehát a dolgok súlyosságát tekintve, a sportkormány elenyésző bűn, ha nincs bejegyezve.
Sorry a kis monológért

Hi. Ha valaki tudna 240sx-et jo motorral olcson akkor irjon mar ram egyet hogy hol milyen lenne? Köszi:)
ugyanakkor jogállamban élünk. nem ritkán feszegetjük, átlépjük a határokat, de szerintem mindenki nagy fiú - tudjuk ez időnként mivel jár, vállalnunk kell a következményeket. jó- vagy rosszindulatról lehet csevegni, de a szabványoktól, jogszabályoktól való eltérés esetén tulajdonképpen igaza van annak, aki szóvá teszi. nem dolgom pl. megítélni, hogy miért nem lehetne kisebb átmérőjű kormány, vagy hogy miért kell a minősítés, tanúsítvány megléte, de ha egyszer van követelmény, valahol jogos betartatni... mellesleg, lehetett volna azt a kormányt bejegyeztetni is a forgalmiba, vagy?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!