O.Z.
aktuális téma

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
mennyibe fájhat egy F1 14"-os? 5,5-es, vagy 6-os szélességgel? 5x100as körosztóval?
Nem, egy nagy varázsló?

Jah, ez a kedvencem. sajna 16-osban nincs, kénytelen leszek 17-est tenni a Civicre!!! 

OZ felni kereskedés Bp.-en:
Y 2000 Kft
1135.Bpest,Reitter Ferenc u. 95.
Tel: 3500-500 Fax:350-7341
1035.Bpest,Rákóczi u. 39-41.
Tel:240-5700 Fax:436-9381
Web: http://www.webgumi.hu/?content=kapcsolat
Y 2000 Kft
1135.Bpest,Reitter Ferenc u. 95.
Tel: 3500-500 Fax:350-7341
1035.Bpest,Rákóczi u. 39-41.
Tel:240-5700 Fax:436-9381
Web: http://www.webgumi.hu/?content=kapcsolat
Statikus terhelhetőség: nemtom....
Mi van beleütve: a méretén kívül nemtom mi van beleütve
Súly a keréken: 1150kg*0.65/2=373kg
Hol üt: Leszedve és padra rakva még nem volt. (Hátra raktam őket, ott nem érzem, csak épphogy)
Mi van beleütve: a méretén kívül nemtom mi van beleütve
Súly a keréken: 1150kg*0.65/2=373kg
Hol üt: Leszedve és padra rakva még nem volt. (Hátra raktam őket, ott nem érzem, csak épphogy)
Nem az atyaúristen az OZ, de azért nem egy utolsó cucc.
Márkás termék, és elég jó minőség.
Nem lépted túl a statikus terhelhetőségi határt?
Mi van beleütve a felnidbe?
Hány kg a kocsid azon a keréken?
A felnid üt, vagy az egész kerék?
Az sem mindegy ám!
Márkás termék, és elég jó minőség.
Nem lépted túl a statikus terhelhetőségi határt?
Mi van beleütve a felnidbe?
Hány kg a kocsid azon a keréken?
A felnid üt, vagy az egész kerék?
Az sem mindegy ám!
Te kacsa...megkell nézni...minden gumin van vlmi felségjelzés. 

Az enyem erdekes modon nem ut. De nem tudom milyen gumi van a felnin. Nekem azt mondta a gumisom hogy van olyan hogy rosszul rakjak ossze a gumit a felnivel es igy hangsulyosodik mindkettonek a hibaja. Akkor ujra ossze kell rakni...
Ha kátyún szétverem az OK, nem a felni hibája, de SEMMI komolyat nem kpott és üt. OZ = Fölfújt matketing szar 

Azert mert nem tudsz vezetni, meg nem kell a felnit szidni. 

Megint üt a fostalicska OZ Crono... pedig oda sem vertem kátyúban, csak bukkanón mentem át! 

Hi!
A Toora felnikről mi a vélemény, tapasztalat? Én egy T670-en gondolkodom, a krómozott változatban, ujjonnan 7,5x16os 40ért...
A Toora felnikről mi a vélemény, tapasztalat? Én egy T670-en gondolkodom, a krómozott változatban, ujjonnan 7,5x16os 40ért...
Azt ne vedd alapul, hogy melyik team mivel megy!
Az ott lóvéról szól keményen, semmi másról!
Az Enkei japán gyártmány, az OZ pedig olasz. Ez okozhat némi külömbséget, főleg régebbi termékeknél, de egy ideje már egy cégként tevékenykednek, és a technológia kicserélődik egymás közt.
Amúgy ralliban, meg egy csomó versenyen Compomotive-al nyomják, nem pedig OZ group termékeivel!:)))
Csak a Compomotive nem biztos, hogy szép!:)
Nekem Antaresem van, és mindent el lehet mondani róla, csak azt nem, hogy könnyen sérül!
Ja, és az utcai felnit nem összekeverni a versenyfelnivel!
Az utcai felni nem törhet, csak torzulhat! Ez az előírás! Ha a mesterember egy nem utcai jóváhagyásos felnit egyengetett, akkor érthető ez a tapasztalat!
Az ott lóvéról szól keményen, semmi másról!
Az Enkei japán gyártmány, az OZ pedig olasz. Ez okozhat némi külömbséget, főleg régebbi termékeknél, de egy ideje már egy cégként tevékenykednek, és a technológia kicserélődik egymás közt.
Amúgy ralliban, meg egy csomó versenyen Compomotive-al nyomják, nem pedig OZ group termékeivel!:)))
Csak a Compomotive nem biztos, hogy szép!:)
Nekem Antaresem van, és mindent el lehet mondani róla, csak azt nem, hogy könnyen sérül!
Ja, és az utcai felnit nem összekeverni a versenyfelnivel!
Az utcai felni nem törhet, csak torzulhat! Ez az előírás! Ha a mesterember egy nem utcai jóváhagyásos felnit egyengetett, akkor érthető ez a tapasztalat!

OK
Én arról beszélek, hogy az OZ superleggera szarrá pl. megy a HiJoin meg vigyorogva bírja.... szvsz nem elég kemények az OZ felnik.
Haver vitte a japó gyári Honda felnit (ENKEI) javíttatni, aszonta neki az ipse, hogy kb. 3x annyi melója volt vele, mint az OZ felnikkel... valószínűleg nem véletlenül megy minden rally Civic-es gyári felnivel.
Én arról beszélek, hogy az OZ superleggera szarrá pl. megy a HiJoin meg vigyorogva bírja.... szvsz nem elég kemények az OZ felnik.
Haver vitte a japó gyári Honda felnit (ENKEI) javíttatni, aszonta neki az ipse, hogy kb. 3x annyi melója volt vele, mint az OZ felnikkel... valószínűleg nem véletlenül megy minden rally Civic-es gyári felnivel.

de van, oz honlapját néztem, illetve amit a kolléga itt lent beirt, ott is van, persze 54e :)) Köszönöm a linket.
Az Enkei meg az OZ egy cég! Csak Európában OZ, Amcsiknál, Japóknál Enkei.
Nincs Európában Enkei, és Amerikában, Japánban OZ, azaz generálimportőr szintjén.
Ők meghatározták, hogy mi itt a stílus, és azt adják el OZ név alatt, amire szerintük az Európaiak buknak.
Nekem van amúgy egy garnitúra OZ Antaresem eladó. A Fordom futóműve nem bírta, el kell adnom.
De egy jól megépített autónak nincsen vele gondja!
Amúgy nagyon szép felni, sok díjat is kapott!
Nincs Európában Enkei, és Amerikában, Japánban OZ, azaz generálimportőr szintjén.
Ők meghatározták, hogy mi itt a stílus, és azt adják el OZ név alatt, amire szerintük az Európaiak buknak.
Nekem van amúgy egy garnitúra OZ Antaresem eladó. A Fordom futóműve nem bírta, el kell adnom.

De egy jól megépített autónak nincsen vele gondja!

Amúgy nagyon szép felni, sok díjat is kapott!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!