Ok. Esetleg ha kint jársz 1szer gyorsulásin, meg tudom mutatni a különbséget. Többet én sem tudok tenni - de mint mondtam is, ez nem az én ügyem. Oldjátok meg.
Jó. ha tévedtem beismerem, de egyenlőre semmit nem tudtok felmutatni cáfolatként. csak ezt a szöveget, amit én meg nem szopok be.
szilikonspray szag, szín, állag, tapintás egy szilikon feliratú flakonból.. a k&n-es flakonból pedig teljesen más állagú szagú, és tapintású cucc jön.. nem beszélve arról hogy tényleg nem láttam még olyan olajzót ami ne lett volna SZÍNEZETT.
Nem magyarázta senki. Az AM termékek cimkéit mind én terveztem, ugyanúgy a Raceland tisztítókét is. Ezen az ágon ismerem a céget, és elég gyakan megfordulok a gyárban is, innen tudom, hogy a címkék takarékossági okból kerültek kimaradt, litografált palackokra.
Te megmosnád a fogad mondjuk abból a tubusból kinyomott cuccal, aminek a matricáján az van hogy fogkrém, de alatta aranyérkenőcs felirat van a tubusra festve, és teljesen ugyanolyan szaga van egyébként mint az aranyérkenőcsnek, azokután hogy olyan helyen kaptad ahonnan még senki sem jött el pozitív szájízzel?
Gondolom ezt te nem a saját tapasztalatod alapján mondod hanem ezt neked elmagyarázta valaki, gondolom ugyanaz aki nekem próbálta, mert ugyanaz a szöveg.
Nézd, ha úgysem tudlak meggyőzni, akkor hiába vitatkozunk. Itt nem egy átcímkézett termékről van szó, hanem egy átcímkézett palackról, amibe az került, ami a külső cimkén van - ergó nincs szó átverésről. Ha a terméket megvizsgálják, az találják majd benne, aminek árulva volt - de ez már tényleg nem az én ügyem.
ezért tűnt el annak a cégnek is a mondhatni érdekvédelmi topicja ahol konkrétan a 3000 forintos szilikonsprayt adták? (mellesleg nem én nyitottam azt a topicot)
sajnos ez a hazai tuning piac helyzetét is tükrözi. olcsó gagyik, és méregdrága márkás cuccok.kettő között nincs semmi.aki meg drágát árül az rajtad akarja megkeresni az egész éves bevételét egy terméken akkor árréssel mint a grand canyon
Persze, ezért van az oldal De ami nem teljesen helytálló, azt helyre lehet tenni, nem?
Rosszak v. nem... részben igazad van, viszont kicsit elmentünk abba az irányba, hogy mindenütt csak a rosszat olvassa az ember, ha valami jó, az sehol nem látható. Így könnyen ferde kép alakulhat ki vmiről vagy vkiről, mert hibázni mindenki hibázik egyszer.
szerintem nagyon is jó dolog az, hogy a userek megosztják egymással a jó/rossz tapasztalatokat... az hogy szinte csak rosszak vannak, arról nem a user tehet
Gianni, nem gondolom, hanem tudom, hogy így van. De az is igaz, hogy kár nekem hadakoznom más miatt/helyett, majd megoldják az illetékesek egymás közt, úgy ahogy akarják. Én csak azt szeretném, ha nem lennének alaptalan fikázások itt az oldalon, mert már túl sok van belőlük, és egyre csak ferdül az információ.
On