Scuderia Ferrari

aktuális téma
Scuderia Ferrari
FORZA FERRARI!!

"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!"
/Enzo Ferrari/
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
KikiVW
2007. február 15. 18:50
Estét! jó a fórum de fő a változatosság
Cucmey
2007. február 15. 18:49
Super Gold Bérlet * 400.- db €
Super Gold Junior Bérlet * 200.- db €
Super Gold Vasárnap * 360.- db €
Gold 1 Bérlet 330.- db €
Gold 1 Vasárnap 300.- db €
Gold 1 Junior Bérlet 160.- db €
Gold 2 Bérlet 320.- db €
Gold 2 Vasárnap 280.- db €
Gold 2 Junior Bérlet 150.- db €
Gold 3 Vasárnap 270.- db €
Gold 3 Bérlet 300.- db €
Gold 3 Juniur Bérlet 150.- db €
Gold 4 Bérlet 330.- db €
Gold 4 Vasárnap 300.- db €
Gold 4 Junior Bérlet 160.- db €
Silver 1 Vasárnap 220.- db €
Silver 1 Bérlet 240.- db €
Silver 1 Junior Bérlet 120.- db €
Silver 2 Vasárnap 220.- db €
Silver 2 Bérlet 240.- db €
Silver 2 Junior Bérlet 120.- db €
Silver 3 Vasárnap 250.- db €
Silver 3 Bérlet 270.- db €
Silver 3 Junior Bérlet 135.- db €
Silver 4 Vasárnap 225.- db €
Silver 4 Bérlet 250.- db €
Silver 4 Junior Bérlet 125.- db €
Silver 5 Vasárnap 225.- db €
Silver 5 Bérlet 250.- db €
Silver 5 Junior Bérlet 125.- db €
Bronz Bérlet 230.- db €
Bronz Vasárnap 200.- db €
Bronz Junior Bérlet 115.- db €
Álló Bérlet 110.- db €
Álló Junior Bérlet 55.- db €
Álló Vasárnap 100.- db €
Álló Junior Vasárnap 50.- db €
Családi Tribün Bérlet ** 250.- db €
Red Bull Tribün Bérlet *** elfogyott 99.-
Cucmey
2007. február 15. 18:46
jumpman
2007. február 15. 18:45
Az mit jelent?
Mennyi az annyi?
Cucmey
2007. február 15. 18:43
Cucmey
2007. február 15. 18:42
Cucmey
Cucmey
jó drága lesz mint eddig.
de akciók mindig voltak és most is lesz szerintem.
Cucmey
2007. február 15. 18:41
jumpman
2007. február 15. 18:41
Hali!
Hamár ferrari akkor forma1.
Hamár forma1 akkor hungaroring.
2007. futamra jegyárakat tud valaki forintban.
Mire számítson az ember?
Cucmey
2007. február 15. 18:40
Cucmey
2007. február 15. 18:37
Az elmúlt héten a német médiában megjelentek olyan pletykák, amelyek szerint a Ferrari a csapatfőnöki feladatra készíti fel Michael Schumachert. Ezt arra alapozták, hogy a hétszeres világbajnok rendszeresen részt vesz a csapat fontos tárgyalásain Jean Todttal, a jelenlegi csapatfőnökkel.

Azóta már mind az ex-versenyző szóvivője, mind a Ferrari sajtóreferense cáfolta ezt a hírt, s tegnap Schumacher menedzsere is megszólalt: „Az ember anélkül is foglalkozhat magasabb szintű feladatokkal, hogy csapatfőnök lenne.” – mondta Willi Weber. Az egyik akadály többek között az, hogy egy csapatvezetőnek minden futamra el kell mennie, s amikor Schumacher a visszavonulás mellett döntött épp az volt az egyik ok, hogy már nem akar annyit utazni: „Ha Michael továbbra is szeretne minden versenyre elmenni, akkor akár nyugodtan tovább is versenyezhetett volna és tovább gyűjtögethetné a győzelmeket.” – mondta Weber - „Úgy csűrhetjük-csavarhatjuk, ahogy csak akarjuk, de a tény az, hogy Michael most nem lesz csapatfőnök.” Schumacher tegnap maldív-szigeteki vakációjából hazaérkezve megjelent a barcelonai tesztelésen, hogy segítsen az autó adatainak kiértékelésében és a mérnökökkel való kommunikációban. A német a helyszínen megerősítette: „Nem megyek el minden versenyre idén, de néhány európai futamon ott leszek.” Menedzsere elmondta, hogy Schumacher valóban részt vesz a Ferrari fontos tárgyalásain, de ez csak azért van, mert szeretne mindenről tudni, ami a csapat körül történik, nem pedig amiatt mert csapatvezető lesz: „Ha Michael Schumacher úgy dönt, hogy vállal egy feladatot, akkor 110 százalékot ad bele. És csak akkor tudhat mindenről, ami a csapatnál zajlik, ha jelen van ezeken a tárgyalásokon Jean Todttal együtt.
Cucmey
2007. február 15. 18:34
A Ferrari versenyzője, Kimi Räikkönen a téli tesztek során keményen hajt, hogy harcba szállhasson a bajnoki cím megszerzéséért. A hétszeres bajnok, Michael Schumacher Barcelonába is elkísérte egykori csapatát, hogy tanácsokkal lássa el a versenyzőket. A Gazzetta dello Sport munkatársa azt kérdezte a finn versenyzőtől, hogy miről szoktak beszélgetni Schumival.

"Ha valamit meg kell beszélnünk, megbeszéljük. Nem tudtam arról, hogy eljön a tesztre. Utoljára a bemutatón láttam őt." - válaszolt Räikkönen, akiknek azzal sem lett volna semmi problémája, ha Schumacher maradt volna a csapatnál. "Ők szabadon eldönthették, hogy ki legyen a csapattársam. Én soha nem kérdeztem meg őket, hogy ki mellé ültetnek." Az olasz sajtóval még nem sikerült megbarátkoznia. "Nincs időm olvasgatni, hogy mit írnak. Az interneten szoktam szétnézni, a gokartversenyek iránt érdeklődöm. Olaszország tetszik nekem, mivel fiatal gokartosként sok időt töltöttem el itt. Teljesen más a mentalitásuk, mint a finneké, nagyon mókásak." "Ahhoz, hogy futamokat nyerjünk ki kell küszöbölnünk minden hibát. A csapatért és önmagamért dolgozom. Nem nehezedik a vállamra nyomás, csak magamat hajtom. Amíg nem kapunk meg minden elemet nem tudunk semmit mondani az erőviszonyokról. De jó pozícióban vagyunk." Saját bevallása szerint a finn versenyző nem tudott Schumacher és Brawn távozásáról, amikor aláírta a szerződését.
Cucmey
2007. február 15. 18:08
Bár elismeri, hogy a tesztek alapján nem lehet pontosan felmérni az egyes csapatok teljesítményét, Kimi Räikkönen úgy látja, a Ferrari erős pozícióból várja a közelgő idényt.

Röviddel azután, hogy a rivális Renault versenyzője, Giancarlo Fisichella hízelgően nyilatkozott a Ferrari barcelonai szerpléséről, Kimi Räikkönen is elismerte: csapata jól áll a többiekhez képest.

"Amíg nem próbáltuk ki többféle pályán, és nem a végleges konfigurációban használjuk, nem lehet pontosan felmérni a Ferrari teljesítményét. De úgy tűnik, erős helyzetben vagyunk" - mondta Räikkönen a Gazzetta dello Sport című olasz sportnapilapnak, hozzátéve, hogy a február 22-én kezdődő, bahreini teszt még "létfontosságú" lesz.

Amióta január közepén újraindult a tesztelés, a Ferrari rendszeresen küszködött műszaki problémákkal, és 7136 kilométert tett meg, aminél a McLaren, a Renault és a BMW Sauber is többet teljesített. A versenyzők közül ennek ellenére, a maga 3772 kilométerével, Räikkönen bizonyult a legszorgalmasabbnak, aki ráadásul 14 napot töltött az autóban - hárommal többet, mint bárki más a mezőnyből.

Csapattársa, Felipe Massa elárulta, hogy a Barcelonában bevetett új első- és hátsó vezetőszárnyak sokat javítottak az F2007 teljesítményén. Ez látható is volt, hiszen a spanyolországi pályán a két Ferrari érte el a legjobb időeredményt, s Massa 0.638 másodpercet vert legközelebbi külső ellenfelére.

Noha szerdán a hétszeres világbajnok Michael Schumacher is a helyszínről követte figyelemmel a tesztelést, Räikkönen azt mondta, nem volt sok ideje beszélgetni elődjével.
Cucmey
2007. február 15. 18:05
szaisztok
Retro B@by
2007. február 15. 14:03
KrisszGSi
2007. február 15. 13:24
Retro B@by
2007. február 15. 13:24
elmegyek enni!!!!!Utána még leszek,majd megyek Győrbe!!!!!!!Futsal meccs!!!!(de még maradok)Addigmindenkinek!!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 3972 találat 199 oldalon