Seat Ibiza 6L - Technikai, funok, tuning

aktuális téma
Seat Ibiza 6L - Technikai, funok, tuning

Sziasztok! Kíváncsiságból rákerestem, hogy kb. mennyi Ibizás regelt a Carstylingon, hát mit mondjak nem kevés A márka, vagy inkább típustársakat tömörítő fórumból, ami aktívnak mondható, viszont nem találtam egyet sem... pedig biztos vagyok benne, hogy számtalan hasznos tippel, trükkel, praktikával szolgálhatnánk egymásnak Ha másért nem is jó egy ilyen topic, arra mindeképpen kiváló lesz, hogy ha jártunk-keltükben látunk valami érdekességet, ami szemünk fényével kapcsolatos, azt itt közzé tehetjük

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
sendrew
2011. április 11. 12:55
Egy kis történelem
sendrew
2011. április 09. 08:52
Hoppácska, elszúrtam
sendrew
2011. április 09. 08:51
És nem utolsó sorban:
sendrew
2011. április 09. 08:43
Nagyon bejönnek ezek a matt dolgok
sendrew
2011. április 09. 08:41
Ez se kutya :)

sendrew
2011. április 09. 08:40
Teszek fel pár szépségről is képet :)
sendrew
2011. április 09. 08:38
Kezdem is sort egy kérdéssel. Szeretnék megszabadulni a feliratoktól, amik a csomagtartót tarkítják, viszont nem tudom, hogyan fogjak hozzá...
Kaptam már tippet damilra, schnizterre, hőlégfúvóra... Tanácsatalan vagyok. Ti fogy csináltátok?
sendrew
2011. április 09. 08:36
Sziasztok!

Kíváncsiságból rákerestem, hogy kb. mennyi Ibizás regelt a Carstylingon, hát mit mondjak nem kevés

A márka, vagy inkább típustársakat tömörítő fórumból, ami aktívnak mondható, viszont nem találtam egyet sem... pedig biztos vagyok benne, hogy számtalan hasznos tippel, trükkel, praktikával szolgálhatnánk egymásnak

Ha másért nem is jó egy ilyen topic, arra mindeképpen kiváló lesz, hogy ha jártunk-keltükben látunk valami érdekességet, ami szemünk fényével kapcsolatos, azt itt közzé tehetjük
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3
Összesen 48 találat 3 oldalon