Na szoval valami paraszt megszüntette a forumot!
Elöször is még mindig nincsen lökháritóm, és geci csunyán beszopatott a mátyás úr! Multhéten persze nem lett kész, mindig ragasztás elött volt... Tegnap közli, hogy készlesz estére mert az enyémet és Daniel71-ét csinálja, nosza este 6 után beállitok hozzá Daniel már ott van matyi sehol, megjön majd mondja, hogy holnapra (azaz mára) 1000%, hogy készen lesz. Este 9-ig ott voltam, Danielét csinálta majd ugy váltunk el, hogy mára készen lesz a lökös és vagy 4 elött vagy 6 után mehetek. Hivom 3 felé szarik felvenni, 4-ig melozok itthon volt egy kis melom, persze közben hivogatom szarik felvenni. Fél 7 körül kimegyek hozzá persze belakatolva... Szoval megint megszopatott mint a torkosborzat... Tudja basszameg, hogy kellene az a kibaszott lökös mert lejárt a müszakim és lökös nélkül nem tom elintézni a müszakit... És persze az a szép az egészben, hogy szombaton kellene egy horgos autó most kérhetek valakitöl kölcsön bassza meg...
Ha ugy nézem, hogy több mint 2 honapja miatta nem tudom használni az automat meg most szombaton is szopni fogok miatta akkor kb idáig 100eFt kárt okozott nekem, mert ö nyaralni volt többek között amiröl elfelejtett szolni...
Szoval ekkora fasza gyerek a matyi... Részemröl befejeztem vele bekaphatja...
de ha tudod hol lakik, minek nézegessek telefonkönyvet??? bár az autóm megint kinn áll, ugyhogy hozom el a picsába!!! ha ott lesz ha nem, nem akarom hogy el ázzon megint!!! meg szerintem nem nekem kéne őt kergetnem hanem felhívhatna, ha már ez van, vagy rosszul gondolom???
na vki helpeljen nekem pls! 1 hete kurvára nem érem és kurvára tele van a faszom hogy 8. hete ül az autómon...lakás cím másik telszám vagy vmi 8hét alatt már fényezve lenne az autóm meg a motor is benn lenne
Én csak pislogok, hogy még mindig nem rendeződtek a dolgok.
Hát, ha ezt nálunk (Baja-Pécs) vonalon csinálná, belefutott volna már réges rég pár morcos emberkébe, akik kézzel foghatóan a kamatot is "felszámolták" volna.
És a 2 ilyen eset után kutya nem menne hozzá. Nem értem, hogy miért nem adja vissza a lökhárítókat (ezt-azt), a pénzt (meg egy kis kamatot), kér nagyon sűrűn bocsánatot mindenkitől, és rendezi a dolgokat. Utána újra lehet kezdeni - ha még tudja/megy hozzá vki. Bár akkor nagyobb lenne az esélye rá, ha bocsánatot kérne... Sztem
15-év robot, tanulás, talpon maradás, és a koklerek által tönkre tett piac miatt, a méreg.
Aki számotokra pesten Tasnádi,
a régiónkban 10 efélét kiszolgáltam és a seggem egyben. Gondom van, lenne kinek szolnom, de nem értem azt a balszékességet amivel ti áltok egy ilyen szolgáltatóval szembe.
Itt csinálná meg, gipszágyban töltené az életét, vagy csak szívószálat használna.
Mindenkit kiértesíteni, pénzt visszaadni, és rolló le!