VW
aktuális téma

Ezt a forumot azért hoztam létre, mert van külön vw Baráti kör szolnoktól elkezdve vw polo tuningig sokfajta VW szoba. Legyen egy közös szoba az összes VW tulajnak!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
VolksWagen Society Hungary Aki úgy gondolja, nyomjon egy lájkot fészen az oldalra!
Sziasztok, keresek 1 golfba komplett gti motort mindennel együtt, vagy az 1.5 benzinre rászerelhető kjet-et.
hali, segítség kellene!! golf 1.5 benzin pierburg 1b karbival, folyton lezabál, valami nagyon okos karbis szaki kellene nekem , ha valaki tud ilyet szóljon.
ilyen pulcsit 4ezerért?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_i/volkswagen_golf_i_1.5_gl-5101567
van Veszprémben egy eladó 15x8as RH felni ha érdekel valakit itt megtalálja.
Halihó,
keresek 1 golfba "könnyen" átépithető müködöképes benznes motort kompletten(elektronika,üzemanyag rendszer stb)
keresek 1 golfba "könnyen" átépithető müködöképes benznes motort kompletten(elektronika,üzemanyag rendszer stb)
üdVW
tudna nekem valaki abban segíteni hogy hogyan tudom kipattintani egy 5 ös golfból a külső visszapillantóból a tükörlapot anélkül hogy eltörne? be akarom húzni matricával és anélkül elég nehéz lenne h kiszednénm belőle a lapot meg az írányjelzőt.
előre is köszi a segítséget
tudna nekem valaki abban segíteni hogy hogyan tudom kipattintani egy 5 ös golfból a külső visszapillantóból a tükörlapot anélkül hogy eltörne? be akarom húzni matricával és anélkül elég nehéz lenne h kiszednénm belőle a lapot meg az írányjelzőt.

előre is köszi a segítséget
Üdv Mindenkinek!
Tavaly októberben jártunk egy barátomnál Wolfsburban, ahol elmentünk a VW múzeumba is. Ha érdekelnek képek a múzeumról, az alábbi linken megnézhetitek őket:
VW múzeum képei
Üdv!
Tavaly októberben jártunk egy barátomnál Wolfsburban, ahol elmentünk a VW múzeumba is. Ha érdekelnek képek a múzeumról, az alábbi linken megnézhetitek őket:
VW múzeum képei
Üdv!
Üdvw mindneki!!! Ma van a golfkocsim 33.szülinapja és szeretném áthelyeztetni saloon kategóriából veteránba!!! Szűkségem lenne minél több szavira a boxutcában!!!
Előre is köszönöm a segítségeteket!!! 

Sziasztok Passatosok!
A következő dologgal fordulok hozzátok.Szeretnék szervezni egy Passat történeti bemutatót az új Passat érkezése kapcsán.A kiállítás egy héten keresztül tartana a Porsche M5 telephelyén a Volkswagen szalonban.Ehhez a következő modellekre lenne szükség.B1,B2,B3,B4,B5 modellek.Motor karosszéria változat mindegy.Lehetőleg gyári állapothoz közeli autókat keresnék.Helysínre szállítás költsége megoldott.Üzemanyag kártyát tudok felajánlani juttatásként.A modellek megjelennek a Volkswagen magazinban (azt hiszem ez egy elismerés a tulajdonosoknak).Kérlek segítsetek kezdeményezésemben.Üdv.: Borbély Zoltán. [email protected] .06203242558.Várom a jelzéseket.Ha valakinek minden napi használatban van az autója,megpróbáljuk megoldani az autóbiztosítást.Előre is köszönöm.
A következő dologgal fordulok hozzátok.Szeretnék szervezni egy Passat történeti bemutatót az új Passat érkezése kapcsán.A kiállítás egy héten keresztül tartana a Porsche M5 telephelyén a Volkswagen szalonban.Ehhez a következő modellekre lenne szükség.B1,B2,B3,B4,B5 modellek.Motor karosszéria változat mindegy.Lehetőleg gyári állapothoz közeli autókat keresnék.Helysínre szállítás költsége megoldott.Üzemanyag kártyát tudok felajánlani juttatásként.A modellek megjelennek a Volkswagen magazinban (azt hiszem ez egy elismerés a tulajdonosoknak).Kérlek segítsetek kezdeményezésemben.Üdv.: Borbély Zoltán. [email protected] .06203242558.Várom a jelzéseket.Ha valakinek minden napi használatban van az autója,megpróbáljuk megoldani az autóbiztosítást.Előre is köszönöm.
elöször is nézd meg van e benne olaj...
aztán ha sipol nézd meg a válto kodot és olyat keress racing bazáron....naggyábol ennyi
jah 1 literrel több olaj a javasolt mint a gyári előirás
aztán ha sipol nézd meg a válto kodot és olyat keress racing bazáron....naggyábol ennyi
jah 1 literrel több olaj a javasolt mint a gyári előirás

ilyeneket tudok rendelni,ha érint vkit írjon rám
nagyon jó minőség 4eft

Üdv mindenkinek!Vw jetta II ,Dízel,5ajtós érdekelne!Magyarpapiros!Beszámolnám a kocsimba:Peugeot 306.1.4i,75lovas,140000km,5ajtós,Müszaki:2012.11.29 ig van!Pöcre indul!Várom az ajánlatokat.Msn:[email protected] Elöreis köszi!vanhozzá pluszba 4db 7" széles14" lemezfelni,185655r14 Continental nyárigumi,Ültetőrugó zsír új dobozbanvanmégmeg hozzájár!Több infoér érdeklődj!Ugyanitt golf alakatrészek!
Üdvw!
Sajnos zöldfülű vagyok még a VW körökben, pláne hogy Seat ibizám van...
1.3-as 40kw-os AAV motorkódú. A váltóm ötsebességes, és olyan baja van hogy sípol az ötödik fokozat terhelésen. Mi lehet a baja?
Az lenne még a kérdésem hogy milyen típusú váltót szereltek ehhez a motorhoz? Rátehető másik váltó is?
Akinek lenne ilyen váltója, az kérem írjon, mert megvennék egyet tartaléknak!
Köszönöm!
Sajnos zöldfülű vagyok még a VW körökben, pláne hogy Seat ibizám van...
1.3-as 40kw-os AAV motorkódú. A váltóm ötsebességes, és olyan baja van hogy sípol az ötödik fokozat terhelésen. Mi lehet a baja?
Az lenne még a kérdésem hogy milyen típusú váltót szereltek ehhez a motorhoz? Rátehető másik váltó is?
Akinek lenne ilyen váltója, az kérem írjon, mert megvennék egyet tartaléknak!
Köszönöm!

Segítsen már valaki: 1.6TD motorom van, tegnap gondolt egyet, felpörgött, nem lehetett leállítani, csak lefullasztani, vizet szétnyomta, olajat fröcskölte a világba....az eldurrant vízcsövet kicseréltem, azóta megint szépen ketyeg....
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Segítségeteket kérem van egy 1.6 benzines 3 as golfom de néha menet közben le áll a motor és egy ideig utána nem indul be nem tudnátok h mi a gond ?