Cikk: Ha a LaFerrari sem elég erős...
aktuális téma

Azért kőgazdagnak lenni sem feltétlenül olyan egyszerű. Megveszed a LaFerrarit 963 lóval - amit már kettes Golfokkal bealáznak, érted - aztán hova viszed tuningolni? Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Najóvan, ebből elég
Ráki már leírta a lényeget, am lehet biztonságos és az élettartam szempontjából sem túl káros, mondjuk plusz 200-300 ló, de fölötte már, lehet lángra kapna dugóban egy forró napon
a ferkák amúgyis ilyen tüzesek.

Nem feltétlen erre a topikra értettem, meg az iróniát se én írtam
Meg ha nem is irónia volt ahogy írod, akkor meg mindegy

Meg ha nem is irónia volt ahogy írod, akkor meg mindegy

Mégis első dolgod volt, kontrázni a hülyeséggel
Amúgy, hol látod, h én leszóltam volna, bármelyik gépet is?Mert ilyet nem írtam...te okoskodtál, h jobb egy rommá fúj gtr, de mindegyis
Aha, akkor nem ironiát mondtál volna am, egy hajától berángatott "poén", szeretett volna lenni
de annyira mindegy

Aha, akkor nem ironiát mondtál volna am, egy hajától berángatott "poén", szeretett volna lenni

De, én tisztában vagyok vele

Nem azt mondtam hogy szar hanem hogy nekem nem kéne, nem tetszenek ezek a "rongyrázós" autók
Nem, majd egy Suzukival fogok mindenkinek beszólni meg okoskodni, mondjuk már hozzászoktam hogy Rád nem kell figyelni

Nem, majd egy Suzukival fogok mindenkinek beszólni meg okoskodni, mondjuk már hozzászoktam hogy Rád nem kell figyelni

azok gyárilag tényleg parasztvakítások
Kár, h még a szó jelentésével sem vagy tisztában

Aztán pár raccsing 1/4 után, motor generál
valóban sokkal inkább kellene, jaja
Nem is értem, lehet valami retardáltak ülnek a ferrárinál, nem enemi?mé nem húznak sz@rrá egy 2 ezres mocit, hát hülyék ezek a mérnökök a ferkánál, majd te megmondod a tutit a cs-n egy tányával?

Ja az olyan meg az apja faszára üljön ne egy EVOba

Mondjuk az is jogos

Mivel egy JDM legenda, valószínűleg igen
Csak kevésbé lenne ismert

Azért kíváncsi lennék ekkora sláger lenne e az R34, ha nem lett volna a faszt end fjúrijuszban...

Csak míg a Skyline az turbós motor addig ez szívó és így már rögtön máshogy néz ki az a 129LE/l.
De egyszer volt olyan, hogy a kőgazdag apukedvence kapott a friss jogsi miatt egy Lancer Evo VII-t és elvitte egy céghez hogy ez így sz@r. Megkapta a stage 1-et, az is sz... majd a 2 és végül a 3-ast is. Majd ez után is visszament, hogy fos nem megy a cég tulaja elvitte egy körre és pisis gatyóval szált ki a kocsiból. Gondolom aki ilyet tuningol az ugyan ilyen kőgazdag kis senkiházi pénisz!
De egyszer volt olyan, hogy a kőgazdag apukedvence kapott a friss jogsi miatt egy Lancer Evo VII-t és elvitte egy céghez hogy ez így sz@r. Megkapta a stage 1-et, az is sz... majd a 2 és végül a 3-ast is. Majd ez után is visszament, hogy fos nem megy a cég tulaja elvitte egy körre és pisis gatyóval szált ki a kocsiból. Gondolom aki ilyet tuningol az ugyan ilyen kőgazdag kis senkiházi pénisz!
Jó, hogy írjátok!
Ferrari F12 TRS-hez keresnék bontott alkatrészeket, de leginkább jobb oldali szívósort, középdobot és féklámpa szimeringet. Ötlet, hogy honnan szerezhetnék?
Ferrari F12 TRS-hez keresnék bontott alkatrészeket, de leginkább jobb oldali szívósort, középdobot és féklámpa szimeringet. Ötlet, hogy honnan szerezhetnék?

Vele meg nem kell foglalkozni, a szarba is beleköt, meg az iróniát se ismeri

Az a 129ló/l sem a világ...ha azt veszed, az R34-es Skyline motorjából 1000+ lóerőt simán ki lehet hozni, holott az egy 2.6 literes motor
Nekem meg inkább kéne egy olyan ( még ha gyári is ) mint egy ilyen piros lovacskás ótó

Nekem meg inkább kéne egy olyan ( még ha gyári is ) mint egy ilyen piros lovacskás ótó

maradjunk már annyiban, h utcán nem fog összekadni azzal a kettes golffal soha.Másrészről mi az, h golfokkal?Itt egyről van szó, ami még utcára sem mehet.Hol van a többi golf, ami utcai engeséllyel is rendelkezik?Jó, nyilván nem ezek miatt a "sleeper" pénisznövelők miatt tuningolják a laferrarit, igazándiból meg kellene kérdezni a tulajt.Ha logikázok kicsit, biztos nem kapnék értelmes választ, inkább tényleg csak ez a "semmi sem elég, mer' van pénz" opció jön képbe
Meg mert léteznek UTCAI! 2000 lovas lambók

Egy ilyen autóhoz én sem nyúlnék.
Vétek lenne!
"Kisebb" kategóriához viszont már igen.
Pl. itt van ez az Audi R8 , 1600 lóerővel
Ezzel lehet őrültködni
Vétek lenne!
"Kisebb" kategóriához viszont már igen.
Pl. itt van ez az Audi R8 , 1600 lóerővel
Ezzel lehet őrültködni
egy jól összehangolt kicsi turbó, ami alacsony fordulaton sziszeg, meg egy nagyot, ami a kicsi után "kapcsol"
egyébként én sem nyúlnék egy ilyenbe bele, sőt, még csak meg sem tankolnám a vásárlás után, hanem traileren vinném a hálószobába és ott aludnék benne
illetve ha nagyon jó világ lenne, vennék még egyet és azt dragra nagyon csúnyán felfaragnám

egyébként én sem nyúlnék egy ilyenbe bele, sőt, még csak meg sem tankolnám a vásárlás után, hanem traileren vinném a hálószobába és ott aludnék benne

illetve ha nagyon jó világ lenne, vennék még egyet és azt dragra nagyon csúnyán felfaragnám

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 23 találat 2 oldalon