Cikk: III. Race Camp Party beszámoló

Témakör: Címlapon
aktuális téma
III. Race Camp Party beszámoló

Június 23.-án gyenesdiásra voltunk hivatalosak, ahova szívesen mentünk ugyanis csak jót lehetett hallani és olvasni a találkozóról amit ez előtt két alkalommal rendeztek meg. Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
Vas85
2012. július 18. 14:53
az enyémről sem nagyon készült kép, vagy legalább is nem láttam még róla képet. de inkább ne készüljön róla kép, minthogy azért fényképezzék le, mert olyan randa, hogy igénytelenbe betegyék
Nevemsincs
2012. július 18. 14:17
detto...

én sem vágnék eret magamon
TaaT
2012. július 18. 14:08
most mondjam azt hogy voltam már olyan autós talin (nem, nem a wörthersee-n) amin az enyémről egy kép sem készült... bár nem mintha érdekelne
Nevemsincs
2012. július 18. 13:59
őőő, tehát Te rosszul érezted magad, mert nem fotózták az autódat... vagy rosszul értelmezem az írásod?

tényleg nem akarok kötözködni, de ha fotóztatni akarod az autót, akkor valami olyannak kell rajta lenni, amiért lefotózzák, vagy megkeresed a fotóst és megkéred kattintson párat a Te autódról is...
ez most így ebben a formában nekem hiszitnek tűnik...
_Zsoltee_
2012. július 18. 13:54
Egyébiránt ez általában így szokott lenni, tuning találkozón a gyári autókat kevesen fényképezik, hiszen nem azért mennek.
_Zsoltee_
2012. július 18. 13:53
Várj még ezzel, majd jönnek a user képek és lehet hogy azon rajta lesz a verda.
Ancsa20
2012. július 18. 13:45
Mi is elmentünk a találkozóra, mivel márkafüggetlen volt, befizettük az 1800ft-ot, nem azért mert olyan nagy számok az autók de ha már egy találkozóról van szó, örültem volna neki, ha legalább egy képre rá kerülnek a mi autóink is... De úgy látszik, hogy ami nem rohadt, ültetett vagy csicsás az már nem számít
_Zsoltee_
2012. július 18. 13:28
A piros F Astra tulaja fent van cs-n?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2
Összesen 29 találat 2 oldalon