Cikk: Jótanácsok autó hifi tuladonosoknak!
aktuális téma

Sokunk autójában található komoly autó hifi berendezés, amelyre hosszú hónapokon keresztül spóroltunk, avagy nagy nehézségek árán sikerült hozzájutnunk esetleg sikerült valamit akciós áron beszereznünk. Egyik reggel azonban hűlt helyét találtuk fejegységünknek vagy épp mélyládánknak. Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Azt szeretném kérdezni, hogy hol építenek egyedi boxot első-hátsó ajtókra (1-es Golf-ra kellene, 16-os komponens szetthez)? Ja, és azt jól tudom hogy nem túl jó ha a kalaptartóba rakom az ovált és a csomagtartóban meg egy mélly van (1-es Golf)? (ezt most jó hülyén fogalmaztam meg, de remélem érthető :)
Na, ez a topic is jól "lefagyott"
Most jól előrerakom

Most jól előrerakom

Domingo! Most nézem, Te most vetted a hangszóróidat is! Ha elöbb kérdezel, én nem ajánlottam volna hangszórót a kalaptartóra! Főleg most, hogy vettél egy erősítőt!
A Magnattal amúgy minden ok! Melyik szériát vetted?
Traveller, Classic, Xtract... ? El kell döntenie az embernek hogy mit akar megvalósítani! Szerintem egy komponens szett előre, láda hátra konfiguráció rendelkezik a legjobb minőség/ár aránnyal! Ismétlem, el kell dönteni mit akarunk, mert ha a hi-fi stereo hangzás megközelítése a cél akkor a kalaptartóban lévő hangszóró nem biztos hogy jó választás! Ezen lehet vitatkozni, de ez akkor is így van....
A fő baj, abból ered, ha hátul is szélessávban szólnak a hangszórók...

Traveller, Classic, Xtract... ? El kell döntenie az embernek hogy mit akar megvalósítani! Szerintem egy komponens szett előre, láda hátra konfiguráció rendelkezik a legjobb minőség/ár aránnyal! Ismétlem, el kell dönteni mit akarunk, mert ha a hi-fi stereo hangzás megközelítése a cél akkor a kalaptartóban lévő hangszóró nem biztos hogy jó választás! Ezen lehet vitatkozni, de ez akkor is így van....

Na látjátok erről kéne szólnia az oldalnak!!!!Egymás baráti segítéséről önzetlenül,pusztán jóindulatból!!!
nem a kommnetek számának növeléséről
ja és sámpira is gondoltam most ezzel az írással
nem a kommnetek számának növeléséről

ja és sámpira is gondoltam most ezzel az írással

A délutánjaimat álltalában csak ilyen dolgokkal szoktam tölteni, szóltok, jöttök és megcsináljuk!
McKay
2004. február 16. 23:57
Hello Domingo!
Sikerült bekötni a cuccost?
Jól sejtem,hogy te is csepeli vagy? (én is)
Ha nagyon nem megy a dolog,akkor átmehetek segíteni (hátha együtt robbanunk
Sikerült bekötni a cuccost?
Jól sejtem,hogy te is csepeli vagy? (én is)
Ha nagyon nem megy a dolog,akkor átmehetek segíteni (hátha együtt robbanunk

Rég láttalak haver, megvagy még? 

Hali!
A pozitív tápkábel 10-es legyen, közvetlen az akksiról és 40cm-en belül szokták a biztosítékot elhelyezni. A negatí is 10-es legyen, de azt elég úgy, hogy az akksi és a karosszéria és az erősítőről a karosszéria(pl.hátsó ülés között az üléseknél található csavar). A biztosíték, ugynaakkor legyen mint az erősítőé! Ha van még kérdésed, szívesen segítek! Sok sikert!
A pozitív tápkábel 10-es legyen, közvetlen az akksiról és 40cm-en belül szokták a biztosítékot elhelyezni. A negatí is 10-es legyen, de azt elég úgy, hogy az akksi és a karosszéria és az erősítőről a karosszéria(pl.hátsó ülés között az üléseknél található csavar). A biztosíték, ugynaakkor legyen mint az erősítőé! Ha van még kérdésed, szívesen segítek! Sok sikert!
A akksiról történő közbvetlen tápellátás legalább 10-es vezetéken menjen, amire az akksi közelében tegyél egy kb 30A-os biztosítékot. Ezt elektronikai boltokban, autóhifi műhelyekben és még a médiamarktban is lehet kapni.
Remélem még életben vagy és el tudod olvasni
Remélem még életben vagy és el tudod olvasni

Ha robban akor Pest eltünik a föld színéről.. :)
És a beállítás nehézségei még hátra vannak! Nekem azóta se teljesen tökéletes, azért ha Sámpi bácsi ráér, szabadidejében én is felkeresném, ha megengedi! 

Öcsém, ha ekkora láma vagy, biztad volna másra!
Nekem elsőre sikeült beszerelnem a cuccost, gond nélkül! Életemben először csináltam és fain lett! Igaz,előtte szétnéztem, tájékozódtam.
Még jó hogy nem vagyok most pesten bazze, robbanni fog, nagyon ugy szaglik a helyzet Dom' TEs' !

Nekem elsőre sikeült beszerelnem a cuccost, gond nélkül! Életemben először csináltam és fain lett! Igaz,előtte szétnéztem, tájékozódtam.
Még jó hogy nem vagyok most pesten bazze, robbanni fog, nagyon ugy szaglik a helyzet Dom' TEs' !

Hehe még minidg fáj az ujjam amelyiket megvágatam, ... jajj...
Áhh... már kezdem kapisgálni holnap lesz a Szerelés ACT II. Holnap megpróbálkozom, hátha jobban sikerül a dolog, azt lehet megyek hozzád, egyébként nem jösz fel csetre tudnánk ott dumcsizni lenne 2 kérdésem 

Figyi Domingo az erősítőnek közvetlen tápellátást kell adni az akksiról! Nem szabad más áramkörre rákötni, mert azt tönkreteheti! Vagy kimegy a biztije annak az áramkörnek,ha az erősítő áramfelvétele meghaladja az áramkör tervezett áramfelvételét ! Érted...

Aha :) Volt még egy bizti a kábelon ami hátra vitte a pozitivot és az szállt el, no ma egész nap az erölködővel szenvedtem, nos van egy két dolog ami még nem mükszik és nem toom mi van szerintem fel foglak keresni..
Ja ami szerencse se enm robbant fel se nem égett le viszont az ujbegyemet megbaszta... :(

Na, hogyan sikerült bekötnöd próbára az erősítőt?
Tűzet,vagy kis füstöt sikerült végűl csiholni?
Megtaláltad a hibát,amit telefonon mondtál?

Megtaláltad a hibát,amit telefonon mondtál?

Szerntem már késő!!!! Túl rég jelentkezett Domingo!! 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!