Cikk: Lesz hova menni a hétvégén!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Lesz hova menni a hétvégén!

Eseménynaptárunk tanúsága szerint az év egyik - ha nem "a" - legtöményebb hétvégéje következik, mármint ami az autós-motoros rendezvényeket illeti. Nézzük, mi a választék! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
killdill
2014. április 11. 13:21
A linkelni nem sikerült, de így is minden kiderül....

Kedves VW és Porsche Rajongók!

Idén új helyszínen rendezzük meg a Tavaszi Rajzás előestéjén „Traditional Cruise Night” néven találkozónkat azok számára, akik szeretnének egy kicsit bemelegíteni, hangulatot alapozni, esetleg távolabbi városból, településről érkeznek, készülve a szombati évadnyitó bogaras találkozóra. A részvétel klasszikus VW és Porsche típusokkal lehetséges. Kérjük a parkolási rendet, az erre utaló jelzéseket figyeljétek, ha az újpesti Shop Stop-hoz érkeztek. Külön vizes és levegős parkolás lesz, hogy rendezett képet mutassunk, de a program és az érzés közös lesz erről a két szervező klub gárdája gondoskodik.
killdill
2014. április 11. 13:19
killdill
2014. április 11. 13:17
Quad
2014. április 11. 12:54
[ link: www.carstyling.hu ]
Itt tessék regisztrálódni a jövőben. Facebook import 1 klikk és már fent is van minden.
Z_Márti
2014. április 11. 12:47
nem, csak majd a parkolásnál lesz kis kavarodás a spar nyitvatartása miatt... fb-n minden fent van
LazloVW
2014. április 11. 12:30
ez most nem csak léghűtéseseknek lesz? mindha arról lett volna szó...
killdill
2014. április 11. 12:21
Hááát passz. Azért is írtam, mert én sem találtam a naptárban.
Quad
2014. április 11. 12:14
No és miért nincs az eseménynaptárunkban benne?
killdill
2014. április 11. 11:29
Ne feledkezzünk meg a mai napról sem, 18:00-tól Traditional Cruise Night, McDonald's Újpest Stop Shop. 1042 Budapest, Árpád út 183-185.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!