Cikk: Miss AMTS 2016 - jelentkezz most!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Miss AMTS 2016 - jelentkezz most!

Ezúttal sem kicsi a tétje idei szezonnyitó rendezvényünk szépségversenyének. A Miss AMTS dobogósai nem csak értékes díjakkal gazdagodhatnak, de a győztes egyúttal a nemzetközi verseny döntőjébe is bekerül! Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
kadi418
2016. január 21. 17:24
igy van, megerositem en az a tipikus klasszikus vagyok, utalok mindenfele tetkot, az arcon levo piercinget, foleg ha tizen eves lanynak mar van, mi van ha kesobb megbanja?? egesz combot , alkart, felkart fedo tetko undorito, vulgaris. Kb ugyanez a szines haj. Meg manapsag, ez az egesz verseny, ki a szebb, magamutogatobb, kinek nagyobb a szilikonmelle, anelkul mar nem is vagy no aztan csodalkoznak a csajok, ha a pasiknak csak arra kellenek. Ha komolyan meg akarnek szerezni egy pasit, mar inkabb felvennek egy bluzt meg szemuveget epp hetfon beszeltem egy pasival, majdhogynem panaszkodott, igy: ne tudd meg a csajok hogy reagalnak mikor meglatjak a kocsim (30-40 millas) a ribik arra tapadnak, pedig allitolag csak szereti a jo kocsikat azert vette.... Szoval a pasiknak se konnyu kiszurni, tenyleg jobb ha randira bringaval mennek, ha a csajnak ugy is tetszik nyert ugye van
hondagirl
2016. január 21. 15:59
Szerintem kadi úgy érti, hogy azért ássa el magát, mert nem így néz ki... képletesen értette...

tehát ez a divat manapság, ezért ő elássa magát, mert ő nem ilyen típus...
de majd kadi megerősíti, hogy jól értettem-e...
g mk3
2016. január 21. 15:05
A facebook linken nem egynek olyan.
"megyek es elasom maga" Miért kellene elásnod magad?
Te félreértesz. Felőlem mindenki úgy öltözködik és úgy módosítja magát ahogy csak akarja. Bárki rakhat 20 centis tágítót a fülébe, vagy csili-vili köveket a hegyesre reszelt körmére, vagy öltözhet úgy, mint az ömlesztettben linkelt Gucci bemutatón, 30+-os férfi létére húzhat boka fölöttig érő csőnadrágot, hozzá hordhat cicafiú frizurát. De ne csodálkozzon rajta, ha kiröhögik.
kadi418
2016. január 21. 00:15
te melyiken latod, mert en egyiken sem? De ugy latom a ribis arckifejezes feltetel tenyleg kar hogy manapsag ez a divat... megyek es elasom magam
Quad
2016. január 16. 18:33
Szia! Gyártás alatt állnak, jövő héttel lehet rendelni őket. Figyeld a híreket, kint lesz
Krissz1
2016. január 16. 16:41
Sziasztok!Lenne egy kerdesem!Hol tudok 2016-os klubkartyat igenyelni,mert nem talamom!!!
g mk3
2016. január 15. 22:38
Lehet, hogy rossz kifejezést használtam. Jó ideje rengeteg lány/csaj/nő így néz ki. Én meg hányok tőle.
g mk3
2016. január 15. 20:27
Hogy rohadna meg az, aki újra divatba hozta a rajzolt szemöldököt.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!