Traffipaxokat szereltek !
aktuális téma

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
azaz,arrol beszélek,solt felé mész és a kis hidnál néz földvár felé.az mér mindig?
a két híd közt.
majnem olyan mint a fix trafik az autópályán
majnem olyan mint a fix trafik az autópályán
én egyről tudok ami ha földvár felől jösz akkor mér szembe.
kerestem rá neten,de sehol se találtam semmi infót
ez egy ilyen nagy böszme szekrény,nem olyan pici mint a traffi

a sebességedet.de asszem csak akko műxik ha a yardok ott vannak a konténernél.

sziasztok.
lenne egy kérdésem,remélem tudja rá a választ valaki.
dunaföldvárnál a két híd között van egy "szekrény" két lencsével,mellette egy tábla amire az van irva hogy "video control"
Ez mit mér?
köszi!
lenne egy kérdésem,remélem tudja rá a választ valaki.
dunaföldvárnál a két híd között van egy "szekrény" két lencsével,mellette egy tábla amire az van irva hogy "video control"
Ez mit mér?
köszi!
ezek sehogy....már lassan 3éve küldözgetik ezt a szöveget, mindig frissebb dátummal.....sztem ez kamu, inkább az a célja, hogy menjél lassan...
bár kiváncsi lennék, hogy NEM dugóban, trtva a forgalom sebességét, pesten 10 autósból, hány tartja be az 50-et

bár kiváncsi lennék, hogy NEM dugóban, trtva a forgalom sebességét, pesten 10 autósból, hány tartja be az 50-et

És ezek a fotók hogyan kerülnek a rendőrséghez? Éjszaka végig járják létrával, és letöltik őket?
Komolyan érdekel, mert egy csomó ilyen emailt kaptam már, és eddig egyik ilyen lámpánál sem fotóztak le. Pedig nem mindig 50-nel mentem át rajtuk.
Komolyan érdekel, mert egy csomó ilyen emailt kaptam már, és eddig egyik ilyen lámpánál sem fotóztak le. Pedig nem mindig 50-nel mentem át rajtuk.
ez azért vicces mert a felsorolt helyek közül páron egyszer kétszer átmentem és lehet h átcsúsztam az 50en
mégsem jött egy csekk se....

tavaly novemberben a lakott terület vége táblánál mértek be 88-al. 60-ezerbe került. a buszmegállóban álltak.
hoppá, bocsesz! :D
Én egy héten belül kétszer fogtam trafit. Először lakott településen belül 65 körül. Zsír. Ez volt múlthéten szerdán.
Tegnap délután 50es táblánál a semmi közepén lassítás közben szintén 65 körül. Nem vagyok egy eszeveszett száguldozó típus, de ez már nekem sok. Most épp várom a csekkeket. Garatulálok, ezt jól kitalálta valaki
Tegnap délután 50es táblánál a semmi közepén lassítás közben szintén 65 körül. Nem vagyok egy eszeveszett száguldozó típus, de ez már nekem sok. Most épp várom a csekkeket. Garatulálok, ezt jól kitalálta valaki

Olvasd el a második kommentet ebből a topikból
(2005)

sziasztik. nálunk istenes a helyzet a szlovák vagyis tót zsaruk keményebben adják elő

Most olvastam és gondolm minket is érinthet!!!!!!
Nagyon fontos, hogy megfogadjátok, mert május 1-től igen drága a büntetés.
Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési
jelzőlámpákba Budapest területén.
Az alábbi lista tuti,mivel a felszerelő cégtől jött:
- a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első
lámpasor
- Ferenc krt. - Üllői út sarok
- Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)
- Attila utca - Alagút sarok
- Hegyalja út - Jagelló út sarok
- Fehérvári úti piacnál
- Budafoki út
- Mártírok útja - Bimbó utca sarok
- Moszkva tér
- Kőbányai út (Egészségháznál)
- Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.
- Szentendrei út felüljáró minden lámpasor a csillaghegyi elágazásig
- Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor
- Szamuely utca - Petofi híd felhajtónál
Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet,
zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon) az áthaladási sebességet.
A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a
kereszteződésben.
Nagyon fontos, hogy megfogadjátok, mert május 1-től igen drága a büntetés.
Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési
jelzőlámpákba Budapest területén.
Az alábbi lista tuti,mivel a felszerelő cégtől jött:
- a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első
lámpasor
- Ferenc krt. - Üllői út sarok
- Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)
- Attila utca - Alagút sarok
- Hegyalja út - Jagelló út sarok
- Fehérvári úti piacnál
- Budafoki út
- Mártírok útja - Bimbó utca sarok
- Moszkva tér
- Kőbányai út (Egészségháznál)
- Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.
- Szentendrei út felüljáró minden lámpasor a csillaghegyi elágazásig
- Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor
- Szamuely utca - Petofi híd felhajtónál
Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet,
zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon) az áthaladási sebességet.
A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a
kereszteződésben.
már értem h miért platoon a loginod 

oda járok(tam) kiput csináltatni..

az a baj hogy ha poén, ha nem, akkor is szarban lennénk..(utánna)

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!