Cikk: TUNING SHOW 2012 - az első infók!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
TUNING SHOW 2012 - az első infók!

Mint minden évben, hagyományszerűen jövőre is március végén kerül sor szokásos évadnyitó rendezvényünkre. 2012-ben azonban ismét egy szinttel feljebb lépünk: eleve a Tuning Show is nagyobbra nő, továbbá a szintén nagy népszerűségnek örvendő Budapesti Motorfesztivállal együtt kerül megrendezésre! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
bbajbi
2012. április 05. 14:04
Sziasztok! Mi nagyon jól éreztük magunkat a kiállításon. Köszönjük szépen a szervezést! Egyetlen negatívum volt, ami biztos nem csak engem zavart, az a hideg! Valami alternatív megoldást ki kellett volna találni erre, mert reggel nyitás előtt még jó idő volt, viszont nyitás után már kabátban voltam és úgy is fáztam. Az emberek nem voltak képesek becsukni az ajtót, biztos barlangban élnek vagy nem tudom.

Egy pár képet csináltam, sok lesz benne a VW, de csak azért mert szeretem!

Tuning Show
Adam Vito
2012. április 05. 13:59
Nem is csodálom, hiszen azért nem mered kihozni, ha esetleg elmész vele tescoba, nehogy egy sorban több is legyen és később kifele jövet összekeverd...
De ha össze is kevered nyár végére összedobsz egy másikat, gondolom van az udvaron még vagy 4 donor...
morgabe1
2012. április 05. 13:59
Persze ez nem azt jelenti,hogy ha valaki igényességböl megveszi rá a KW gátlót 3kilóért, meg hozzá RS felnit 2kilóért nem lesz szép az auto. Csak ehhez egyszerübb ezt is beszerezni mint egy mazdához vagy egy meganehoz.

Az enyémhez (pedig a kaszni széria focus) 1 évig hajtottam ledes indexes lámpár hátra,ami fekete is. Haveromnak eltört az ilyen chromja,és 1 éve nem tud venni sehol. G5höz 1 nap alatt hozok 5félét is ha kell! Pedig golfbol sincs sokkal több mint focusbol.

Ebböl a meggondolásbol aki tuningolni akar VW-t vegyen,mert lesz választék. Én meg csak sz.pok tovább.
Szatyi
2012. április 05. 13:57
Én meg egyre inkább szégyenlem ,hogy vw-m van és még dízel is . Ja és öreg is
Adam Vito
2012. április 05. 13:54
Én már le...om az érveléseket, aláírom, hogy mi hogy van, de direkt ironikusan, szarkasztikusan fogalmazok... :)
morgabe1
2012. április 05. 13:52
Az a baj,hogy nem értitek a leirtakat.
Senki nem fi.ázta a VW-t, egy szemmel sem rosszabbak a többinél, csak azért van belöle több,mert olcsó hozzá minden, ami tuning.
Kapsz hozzá 1000féle lámpát, 1000féle hütörácsot, meg szines ködlámpát.
Ez egy japánnál néha úgy néz ki, hogy csak gyári van, 50E-ért!
Nincs senkinek baja a VW-el,csak megjegyezte pár látogató-kiállitó hogy sok volt belöle.
Igen sok,mert leirtam miért.
Ettöl nem sz.rabb, max olcsobb mert tulkinálat van.
Az igaz,hogy egy R32 ülés drága, de egy clio RS ülés is olyan drága kb. Cserébe egyik sincs sehol eladó.

Ha viszont az alkatrészröl beszélünk,akkor egy VW olcsobb mint bármi. Ez tény, itt ülök a bótba,és irásba is adhatom.
Adam Vito
2012. április 05. 13:48
Jó de a tuning a piperkőcökről szól, akik minden sz@rt meghallanak, észrevesznek... és ilyen alapon nincs olyan, hogy "olcsó" vagy talán, hogy "olcsóbb"... ha mellévesszük egykét autó alapvető sorozatgyártási hibáit, akkor meg főleg nem...de ez egy másik mise...

Itt most az a vicc, hogy a totalcar is ironizál a bentley felnis vw-kkel stb...
Johnnygolf
2012. április 05. 13:46
itt az emberek el vannak tévedve,összekeverik a dolgokat,amikor golf szóba jön pista bácsira gondolnak a sarki házból akinek már 15éve megvan a kocsi és csak jön megy,és leszarja hogy ott van a rozsda az ajtósarkán vagy hogy koszos horpadt stb..vann akksi,gázolaj izzitás és már megy is és ha van valami baja elmegy józsibácsihoz aki 3ezerért rak bele egy használt kuplungot és megy még vele 3 évet,és ez igy volt ha hiszitek ha nem
Adam Vito
2012. április 05. 13:42
De most is azt mondom.. erről nem mi tehetünk véjvéjsek... ha gyönne cuccal egyéb keleti vagy lenne cég, aki pikkpakk ide tudja hozni rövid időn belül, akkor más lenne.. talán..
Amúgy kicsi képzavar, népautó, de mindegyik különböző akar lenni...
Egyébként meg lássuk be, azért mert olcsóbb, nem feltétlen sz@rabb is a minőség... most, hogy milyen autó mit tud meg hogy néz ki abba ne menjünk bele, mert akkor kiderül, hogy a bmwsek kocsogok, a suzukisok b*zik a véjvésekre is van valami meg mindenkire...
morgabe1
2012. április 05. 13:40
F.szom, megint kereshetek valami újat...
morgabe1
2012. április 05. 13:39
Mondjuk sok R32 volt a kiállitáson ha jol láttam a képekböl.
Viszont golf diesel meg egyéb elég sok. Passatbol is volt pár, mert ugye egy hasonló évjáratú A6-os már nem annyi kavics.
Persze nem lesz.rozom a márkát, végülis ezekböl élek, mivel A6bol nem lehetne megélni olyan kevés van belöle.
Csak tuning szemmel mérföldekkel olcsobban jön ki egy VW bármelyik márkánál! És mivel ez trandi, igy sokan azt veszenk. Engem nem zavar, csak ezzel mindenkinek tisztába kell lenni.
Amugy a kun7re 5kiló volt a 20-as gyári Sline felni használtban. Ennyiért bentli kereket is lehet kapni egy passat alá, a kunhetet meg kiröhögik ha beállnék vele a kiállitásra.
Johnnygolf
2012. április 05. 13:38
ez most kb olyan mintha én a limitedhez keresnék dolgokat
lasi
2012. április 05. 13:36
én lennék........ most is arany felniken guruluk....... és ha ez elkel, akkor a köv kiszemelt pro race 1.2 lesz, vagy oz superleggera..... de csak igy aranyba
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 1068 találat 54 oldalon