AUTÓS TALÁLKOZÓ PÉNTEK ESTE
(kb 21órától) AZ ARÉNAPLAZA MÉLYGARÁZSÁBAN(NARANCSSÁRGA SZEKTOR)
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!
INGYENES FŰTÖTT PARKOLÓ
ÉJFÉLIG TESCO
Nagy tisztelettel megkérek minden kedves autó tulajdonost!
Aki lejár az Arénába legyen egyértelmű a gyengébbek kedvéért Aréna plazaba, megkérném, hogy ne csinálja a fesztivált!
Mindenkinek elmondjuk:
- Gyertek le, mert jó a társaság!
- Nem kell fagyoskodnod!
- Nem kell fizetned, hogy ott legyél!
- Ha a te autód lesz a leg gagyibb akkor sem leszel kinézve!
Nem egy társaság jár le találkoznak beszélgetnek!
EZ A HELY NEM A GUMIFÜSTÖLÉSRE ÉS A GYORSULÁSRA VALÓ!
Ha nem vagy képes normálisan viselkedni, akkor számolni kell a következményekkel!
Tisztelettel megkérek mindenkit!
Több tiszteletet Gyorsulásra van több hely nem egy parkoló, ahol ha gumit füstölsz megszólal a tűzriasztó és bezárulnak az ajtók!!!!Lehet ez neked feeling, de egy tűzoltó autó nem kettő !egy! kiállás 1.200.000Ft és még nem csinált semmit!Csak kijöttek megnézni a tűzriadó okát!
EZT PEDIG TE FOGOD ZSEBBŐL KIFIZETNI!
Gondolkodjunk és ésszel éljünk!
amugy volt tegnap lent egy 4es fehér tdi golf,arra is gondultunk hogy az is lassan fizethet,alapjáraton kormolt,nemtudom ki ismeri innen az megindult volna ott parkoloba egy nagyobb gázzal,CO veszély villogot volna,tüzriasztó,bombariadó minden..
hagytam elmenni öket elöre,aztán villogtam nekik gázálarcal a kezembe,hogy vigyázzanak elöre.. aztán 2esbe parkettáztam,és fél méteres látótávolságot idéztem elö,isteni képeségeimmel..
a probléma ott kezdődik, hogy azóta kóstolnak be folyamatosan mióta fent van a felirat... csak tegnap nagyon nem volt kivételesen jelentkező... ez olyan, mint amikor még rajta volt a gyári V6 4motion felirat, a hondások szószerint kikerültek inkább, kérdezd meg andrist...amint leszedtem, mindenki szemében ellenfél lettem, mert csak egy 1.8T vagy 1.9tdi lehet max... aztán a kipuff után megincsak eltüntek ezek a majmok...most meg előkerültek...szezon van...
az ilyen madarakon szoktam nagyot röhögni amikor mindeki izmozik és gyorsul énmeg szép egyenletes temponál elcsurgok mellettük az összes lámpaváltásnál...ök meg 7000es fordulaton pörögnek a zöldlámpánál.
"Gyorsulásra van több hely nem egy parkoló, ahol ha gumit füstölsz megszólal a tűzriasztó és bezárulnak az ajtók!!!"
...és ha igazi tűz van akkor mindenki benn ég?
én belekerültem hungárián egy ilyen vérre menő harcba,thököly saroknál igy álltunk fel:
régi galant gti,én,golf 5 1.6 benya..
és ami a harcot élesitette hogy mindenki mellet csaj ült...
szal gondolom galantos mondta: áá ezek német végtermékek,nullák nekem..
másik golfos: áá,csak egy szar dizel,meg valami japán öskövület..
szoval elégé eldurrantak az indulatok