)}Borsodi Extreme Tuning Team({

aktuális téma
)}Borsodi Extreme Tuning Team({

Sziasztok! Már tudom hogy társaságok tömkelege van színen, de egyel gyarapítani szeretném ezt! Tervezek egy olyan Team-et amiben főleg optikai tuningos autók szerepelnek, szigorúbb szabályok mellett. Ahhoz hogy elkerüljük a nézeteltéréseket és azt hogy esetleges barátok, ismerősök kerülnének a csoportba, két részre osszuk a Team-et. Az egyik csoport lesz az optikailag megfelelően tuningolt verdák csoportja, a másik az általunk leírt szabályoknak nem elég megfelelő autók. Ezeket el fogjuk nevezni, egyik haver megállapítása szerint legyenek az első kategóriában az „extrémek”, a másikban a „sejtek”. Ezen még lehet változtatni, akinek nem tetszik. Az elképzelés az a következő: - Egy jó hangulatú baráti társaság megalapítása - Találkozókra kijárás - Saját találkozók szervezése - Stb. Képzeljétek el, hogy egymás mellett áll egy pár optikailag egész szép autó! Az nem lenne rossz…hogy a kistesók se maradjanak ki a jóbol, magunkmögé állítjuk őket is! Remélem az ötlet tetszik és sokan leszünk a csapatban! És elnézést ha kifejezetten optikára megyünk, de külső szemlélőnek ez mond vmit (persze olyannak aki nem ért az autókhoz). Megértéseteket köszönöm, ötleteiteket várom, megbeszéljük, jelentkezéseteket az oldalamra adjátok le. Mindenki fog kapni majd egy logót! Remélem tetszeni fog! Mindjárt idelinkelem! Üdvözlettel: KócI (drjones) (Ui.: Remélem mihamarabb létre tudjuk hozni rendesen és elérni a céljainkat!)

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
ízirájder1
2006. május 29. 22:31
Haveremnek is suzukija van és semmi gondja sincs vele! gti meg minden, Ja és volt vele egy görög körúton és hazajött! Ott meg csak nézték h mi ez a pimasz verda! Mert ott ritka! És ez tényleg odabasz. Volt vele elég komoly karambolja és kiszállt belőle. Golfaba is megdöglesz. Az oszlop nem válogat!
devil_r
2006. május 29. 22:30
hát az nekem titok! majd elmondom priviben vagy msn-en!
drjones
2006. május 29. 22:29
enyémre is azt mondja, de majd nézze meg a miskolcin meg nézze meg majd kb 2 év múlva
Richinson
Üdvözlet... most veszel észre?
BioSystem
Szerintem ne vitázzatok, mindíg lesz akinek jobb az ótója, sőtt lehet csak a jó rajton múli ki lesz az első.

Egyébként már én is kiváncsi lennék milyen verdád van, biztos jó kis gép, de az mondom ne nézz le senkit se mert külsőre az én mocimról se mondjameg senki hogy alap 182, vagy tuningolt 280 pacis.
drjones
amúgy mennyiért írják majd át?
Nekem németből fog jönni, csak még nincs rá meg a lóvém
devil_r
2006. május 29. 22:28
Holy
Na latod ez mar egy korrekt velemeny/kritika...
Ha igy kezdted volna a legelejen, nem keveredtel volna ilyen konfliktusba tobb emberrel is.
devil_r
áh még csak most jön a nagyobb! arra még várni kell sajna!
ízirájder1
2006. május 29. 22:27
Ok én is lezártam! Tudom lóvé! Ezért széria! Csak ültetve van meg fólesz + dob meg a minőségi zene. De gyárilag is szedi a lábát. Szal ennyi! Nem akarok kötekedni. A te meg a sygnum autója az ami össze van rakva
drjones
2006. május 29. 22:27
kicserélted már nagyobbra vagy még mindig az?
Sygnum
2006. május 29. 22:26
na igen...De az meg nemannyira autó. Nekem is és holynak is, meg még sokmindenkinek úgy van építve az autója, hogy közlekedni is lehessen vele, mert mindennapos használatban igenhamar vége lenne a suzukinak, meg hosszútávra sem mernék vele elmenni kb 5-6000km-re mondjuk Korzikára... Ha gyorsulásra építenék autót, más lenne...De egy kompromisszum kell.. A dalbachot meg ne hozzd pédának, mert versenyautó, és 38milla volt a fejlesztése...
Holy
2006. május 29. 22:25
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Összesen 717 találat 36 oldalon