MOSONMAGYARÓVÁRON JÚLIUS 28-án szervezünk egy találkozót.KICKER DB CUP rendezvénysorozat egyik állomása lesz.Programok közül -dbcup(hangnyomásmérés) -hangfalkitartás -kocsitolás-hangszoróhajítás -autószépségverseny-meglepetésprogram.Belépő nincs.Nevezési díjak 500ft-1000ft között.
Gyerekeknek Family kisvasúttal városnézés HONLAP:www.movaraudio.hu
email: [email protected]
szervező:Sztranyo(MÓVÁR AUDIO)
TÉRKÉP:www.iranymagyarorszag.hu/terkep/mosonmagyarovar
Tervezett Program:Részletek később.
9:00 Parkoló elfoglalása
11:00 Hangnyomás mérés
13:30 Mélyláda kitartó verseny
14:30 Hangnyomás mérés
15:30 Kocsitóló verseny
17:30 Kipufogóhang verseny
18:30 Eredményhírdetés
énis jártam már így.
és megmondom kurvaszarúl esett.
gondolj bele:
megépitettem egy ládát ami elég spéci volt egy 3 napos munka.
beállítgatni a kocsiba.bekötözgetni.
2napig csak mértem h megfelő eredmény legyen.
a város másik felébe 2x mentem el műszerért.
ráment egy hetem csak arra az egy versenyre felkészülésben.
majd lekocsikáztam vagy 60-80Km-ert a mérésre és volt nálam profibb aki lenyomott.
ezzel nincs baj mert ez a verseny de amikor egy hét munkáját a 2. helyre egy meleg kézfogással díjazták majdnem "elsírtam" magam.
ez az ember munkájának semmibe nézése volt számomra.
ezt most csak úgy megjegyeztem h bele lehessen látni. nem kell magára venni a szervezőségnek mert pl ajándék kuponokat is osztogattak csak úgy ami elég ritka.
szép volt az idő. sokan kilátogatnak.
de amúgy sajnos manapság tényleg kevés az a rendezvény amelyiken sokan vannak.
bár szerintem kisebb para h megmarad pár kupa mint h nem kapnak a győztesek.
sokan sok időt energiát beleülnek a rendszerük fejlesztésébe és nagy távolságokról mentek el amiért azért jólesik némi elismerés és van valami apróság amit feltehetnek a polcra.
Elárulom hogy felülmúlt minden várakozást . A szervezők megtettek mindent , de álmodni sem mertek arról hogy ennyien lesznek . Van még mit csiszolni . A legközelebbin biztos lesznek kupák , csak volt olyan támogató aki az utolsó napon pénzbeni támogatás helyett mást ajánlott fel . Sajnos ...
hivatalos Cup mérés volt.
asszem arra nem lehetett panasz.
a díjazást a rendezvény szervezői vállalták akiknek ez volt az első rendezvénye.
a hangnyomásmérést lebonyolitó "csapatnak" nem volt tudomára arról h nem készülnek megfelő kupadíjazással.
igen ez így para volt, de erről nem a Cup-osok tehetnek.
üdv! sok találkozon vtam de ez sztem szánalmas h 2000FT (hangnyomásverseny) nevezési dij mellet nem lehet egy érmet legalább adni az első 3 helyezettnek... vicc egy európai versenysorozaton ilyen dijazás...
ahol1000ft-os nevezés van még ott is első 3hely kapot kupát amikor kis mezei talik nem pedig dB CUP.... az tuti nem hagynám mégegyszer megszervezni ott. ilyet se hallotam még h eutószépségversenyen 1 dijat adtak... minimum első 3!!!
a bemondóembernek gratula... milllió tali van ahol nem is tudnak beszélni,de itt tudot.
üdv mindenkinek
és megmondom kurvaszarúl esett.
gondolj bele:
megépitettem egy ládát ami elég spéci volt egy 3 napos munka.
beállítgatni a kocsiba.bekötözgetni.
2napig csak mértem h megfelő eredmény legyen.
a város másik felébe 2x mentem el műszerért.
ráment egy hetem csak arra az egy versenyre felkészülésben.
majd lekocsikáztam vagy 60-80Km-ert a mérésre és volt nálam profibb aki lenyomott.
ezzel nincs baj mert ez a verseny de amikor egy hét munkáját a 2. helyre egy meleg kézfogással díjazták majdnem "elsírtam" magam.
ez az ember munkájának semmibe nézése volt számomra.
ezt most csak úgy megjegyeztem h bele lehessen látni. nem kell magára venni a szervezőségnek mert pl ajándék kuponokat is osztogattak csak úgy ami elég ritka.