Downtown Draggers Subculture
aktuális téma

hi all! szeretettel várunk mindenkit minden péntek este a lurdy ház hátsó garázsába 8-10ig! 8-10ig dumaparty és 10kor indulás gyorsulgatni! kérünk mindenkit,hogy a parkolóban ne jasszkarizzon,mert ez nem streetracing:-)(és persze a versenyen se)
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
"kedves" faro
ma reggel amikor "kedves" fiatos barataim szoltak, hogy beirtal a stylingra, nem volt netem igy tudtam gondolkodni azon, hogy azt irom neked ne haragudj, igazad van csak kicsit elszakadt a gépszij mivel kint szar ido van tobb napja és nem lehet hajtani a gépeket.De miutan hozzafértem a nethez és elolvastam "szinvonalas", sértegeto hozzaszolasodat megemliteném, hogy bar az autom "izlések és pofonok" kinek tetszik, de szerintem jobban emeli egy ilyen osszejovetel szinvonalat mint egy "gyari" mondeo.nem szeretek sértegetni masokat és elismertem volna az igazadat, ha nem egy ilyen "sz@rf@szu" beirassal teszed!udv rendy&endyhgt
ma reggel amikor "kedves" fiatos barataim szoltak, hogy beirtal a stylingra, nem volt netem igy tudtam gondolkodni azon, hogy azt irom neked ne haragudj, igazad van csak kicsit elszakadt a gépszij mivel kint szar ido van tobb napja és nem lehet hajtani a gépeket.De miutan hozzafértem a nethez és elolvastam "szinvonalas", sértegeto hozzaszolasodat megemliteném, hogy bar az autom "izlések és pofonok" kinek tetszik, de szerintem jobban emeli egy ilyen osszejovetel szinvonalat mint egy "gyari" mondeo.nem szeretek sértegetni masokat és elismertem volna az igazadat, ha nem egy ilyen "sz@rf@szu" beirassal teszed!udv rendy&endyhgt
Hi all!
Örülök, hogy végre mindenki elégedett volt a péntek estével, a sok kudarc után. Bár én nem tudom, hogy milyen volt mert nem voltam sehol.
Fazek81:
Én is valami hasonló dekorációt szeretnék a kocsimra kb. mennyibe kerülne? 3ajtós tehát nem egy nagy autó.
Válaszodat előre is köszönöm!
Örülök, hogy végre mindenki elégedett volt a péntek estével, a sok kudarc után. Bár én nem tudom, hogy milyen volt mert nem voltam sehol.

Én is valami hasonló dekorációt szeretnék a kocsimra kb. mennyibe kerülne? 3ajtós tehát nem egy nagy autó.
Válaszodat előre is köszönöm!
maxel:
örülök,hogy jól éreztétek magatokat és sikerült meggyógyítani mylo gépét is!
fazi:
igazad van...
hasonlók kellenek max még elfér +20kocsi és akkor mindíg máshol tudna lenni a tali.
gratmégeccer a gyorsodhoz:-)én mucsit mazdáját büntettem meg v 2kocsira...
párbajon adom a pointot!
demo:
még szép,hogy jobb:-))
pimp:
jhéten télleg jere.
naja...grabi pizzatartója nem eccerű:-))))
örülök,hogy jól éreztétek magatokat és sikerült meggyógyítani mylo gépét is!
fazi:
igazad van...
hasonlók kellenek max még elfér +20kocsi és akkor mindíg máshol tudna lenni a tali.
gratmégeccer a gyorsodhoz:-)én mucsit mazdáját büntettem meg v 2kocsira...
párbajon adom a pointot!
demo:
még szép,hogy jobb:-))
pimp:
jhéten télleg jere.
naja...grabi pizzatartója nem eccerű:-))))
Na szevasztok arcok ide még nem írtam de amugy igen aktív vagyok:))Ahogy hallom meg olvasom Jó volt a tegnap este csak há inkább lehetett hajókázni mint autozni de Jövőhéten ha szép idő lesz kigrulok én is:Fazi ami a Grabit illeti a vasaló deszka elöl minden teljesiményét lefolytja:))DDD

Tuti, h jobb leszel, sztem ezt megigérhetjük, és talán segithetünk is. Vége a Trabinak!:D
Hali!
Kihívtam egy ótót párbajra, elvileg vasárnap lesz. Aki úgy gondolja, hogy jobb vagyok, szavazzon rám. Köszi.
Üdv.: Fazék
Kihívtam egy ótót párbajra, elvileg vasárnap lesz. Aki úgy gondolja, hogy jobb vagyok, szavazzon rám. Köszi.

Üdv.: Fazék
MaxEl: ajánlom figyelmedbe, én csináltam a dekort:
Jaja, sztem is zsír volt az este, a rossz időt leszámítva. De továbbra is azt mondom, hogy legyünk inkább összesen 30 autóval és menjen csak 11ig a móka, mint vagyunk 100an és nem merek leparkolni, mert félek hogy vmi őrült összetör és hiába tart hajnalig a buli, nincs egy nyugodt percem sem.
De gondolom ezzel ti is így vagytok. Remélem jövő héten jó idő lesz és Grabbernek sikerül visszavágni, mert ma 2x kapott tőlem :) na nem sokat, de hát nem tudott elindulni
szal mákom volt vele, de ez nem változtat a tényen, hogy ott, akkor, azon a 200 méteren én voltam jobb
dagad a májam, hogyne!
Na Üdv. nektek!
Fazék DDS
De gondolom ezzel ti is így vagytok. Remélem jövő héten jó idő lesz és Grabbernek sikerül visszavágni, mert ma 2x kapott tőlem :) na nem sokat, de hát nem tudott elindulni

Na Üdv. nektek!
Fazék DDS
Respect az estéért. Ilyen fellinget még sehol nem tapasztaltam mint most, tök mind1 hányan voltunk és hogy milyen ido volt...abszolút jobban éreztem magam mint eddig bármilyen SR-en..Nagyon nagy köszönöt illeti Törpét aki bebrummogtatta Mylo CRXét ami nem bírta a sok pocsoját
de hála az imént említett úriembernek aki teljesen önzetlenül segített nekünk, olyanoknak akiket ma látott életében eloször...
respect
Farokám remélem egy hét múlva ismét kinnt lehetünk, mindeketten nagyon jól éerztük magunkat Myloval és oszintén örültünk, hogy ott lehettünk. DDS rulez!

Farokám remélem egy hét múlva ismét kinnt lehetünk, mindeketten nagyon jól éerztük magunkat Myloval és oszintén örültünk, hogy ott lehettünk. DDS rulez!

oks
akkor figyelmeztes jhéten és küldök mailt.
de próbálkozzál csetrejönni!
na joccakát!
akkor figyelmeztes jhéten és küldök mailt.
de próbálkozzál csetrejönni!
na joccakát!
Nekem csak egy pop-up jön fel, nem müxik.. trefort úgyszintén betojt... 

végülis hol voltatok pénteken..mert elég laposnak nézett kis a találka..sztem....meg a többiek is mondták..és azért is léptünk korábban..na mindegy...cs all

ami itt van carsylingon...
de trefortra is jöhecc a streetracing szobába.
de trefortra is jöhecc a streetracing szobába.
ok, de melyikre? (Bocs, már kiöregedtem ebből, segts pls.)
gyere csetre most és mondom is!
amúgy meg jó volt az este csak ne esett volna.
mylo üdv a csapatban!
jó7végét all!
mylo üdv a csapatban!
jó7végét all!
Én is itthon vagyok már! 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
nem a kocsiddal(ami télleg kjó) van a gond ,hanem a stílusoddal.
dani tudott normálsan közlekednt ti meg NEM!
"sz@rf@szu"beírás?megkérdeztem elötte pár arcot és korrektenek találták.
tehát ti húztátok le az átlagom:-)))
mondom..nem kötelező hozzánk járni.