Szeretettel várunk Minden Opelest, és azokat is akik másmilyen gépjárműtipusú autóval rendelkeznek! Szóljatok minél több barátnak - havernak, hogy jöjjenek mert ilyen még nem volt!
NAGY BULI LESZ!
2009. március 21-én a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete és a Dragracing.hu közös szervezésében kerül megrendezésre az I. Opel Kupa Kiskunlacházán.
- Opel Insignia bemutatóautó az Opel Tormási jóvoltából
- Gyorsulási verseny, ahol az Opeleket külön kategóriában is értékeljük, részükre külön díjazás lesz, meghatározott kategóriák szerint (erről kicsit később bővebben)
- Elkülönített parkoló Opelek részére
- Csoki, ropi, kóla... biggrin.gif
- Belépési lehetőség a MOTE-ba a helyszínen
- Belépő ára a szokásos gyorsulási versenyeken is alkalmazott 2.000 HUF/fő és autó versenybe nevezése esetén + 2000 HUF/autó Klubtagok részére a nevezési díj 1000 HUF/Autó street kategóriában, 1500 HUF profi és teszt kategóriában)
- Kapunyitás 8:00-tól
Gyerekeknek 10 éves korig ingyenes a belépés, felette teljes árat kell fizetni.
(Egyéb változások, programbővítések még elképzelhetők!)
Várunk minden kedves Klubtagot, leendő Klubtagot, és Érdeklődőt a helyszínen.
Természetesen nem maradhat el a jó hangulat, dumapartik, és egy jó kis versenyzés sem.
Aki részt akar venni az Opel klubos díjazáson is, annak külön regisztrálnia kell nálunk az Opelos standnál...
Feltöltés (Turbó, Kompresszor, Nitró) 1 kategóriát emel, AWD hajtás úgyszintén... versenygumik használata és súlycsökkentés nincs befolyással a kategóriákra.
Előre is köszönjük a felajánlott kupákat a GSI.hu-nak...
Közös vonuláshoz találkozópontok:
- 21-én 07:30-kor erzsébeti tesco parkoló
- 21-én 07:30-kor gyülekező a Lurdy háznál - indulás 8:00-kor...
Az utóbbi 1-2 évben már mindenhol pontos...
Előtte voltak különbségek, még akár versenyeken belül is... pl Tökölön volt olyan, hogy mindenki 1 sec-kel jobbat ment...aztán kiderült, hogy nem 402-nél volt a fotocella...
15,7...na azért...nehezen hittem volna, ha egy XE-vel nem menne 16 alatt... egyébként melyik lehet a pontosabb mérés? Rába ringes, vagy a Lacházai? mert nekem Rába ringen mérték...
Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy árva nyuszi és egy árva kígyó. Mindketten vakok voltak születésüktől fogva, így nem tudták magukról, hogy mifajták.
A kígyónak azonban remek ötlete támadt:
- Tudod mit? Kitapogatom, hogy mi vagy!
- Ó, ez csodálatos lenne! - mondta a nyuszi.
Így a kígyó a nyuszira siklott és azt mondta:
- Hát, puha szőr van rajtad, nagyon hosszú füleid vannak, rángatod az orrod és bolyhos farkad van. Szerintem nyuszi vagy!
- Ó, köszönöm, köszönöm! - mondta lelkesen a nyuszi, ezután azt javasolta a kígyónak - talán a mancsommal én is megtapogathatnálak, és ugyanúgy segíthetnék neked, ahogy te segítettél nekem.
Így a nyuszi körbetapogatta a kígyót és megjegyezte:
- Hát, pikkelyes vagy és sikamlós, villás a nyelved, és nincs gerinced. Azt hiszem, hogy vagy ügyvéd vagy, vagy politikus.
az első próbálkozásom nem igazán jött össze...egy kissé elnéztem a rajtot Rába ringen és 2,5mp-et álltam a rajtnál...igaz így is jobb lett az időm, mint annó az 1.4-esem legjobb ideje...