II Tápiószelei Tuning Fest
aktuális téma

Képek, beszámolók a 2010.07.10-én megrendezett Tápiószelei tuningtalálkozóról.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése

Lassan meg lesz a pontos dátum, és jönnek az infók!
Biztos forrásból tudom!

Biztos forrásból tudom!

csatlakozok a előttem szolóhoz . remélem idén is sikerül össze hozni 

Idén is lesz ?

Kellemes csalódás volt a Szelei tuning fesztivál :)
Sziasztok,
Jó idő, jó rendezés, szines programok, kiváló tali.
Respect Chris

Jó idő, jó rendezés, szines programok, kiváló tali.
Respect Chris

üdv.a tali nagyon cool volt,a felvonulás is jó volt,bár egy dolgot nagyon nem tudtam hova tenni,nagyon felhúzott!a felvonulás indulásnál az előttem lévő mazda 6 /szervezők/jobb hátsó ablakán a félmeztelen MISS PICSA,simán kidobta a 3db használt zsebkendőjét az ablakon!!!!!legszivesebben megetettem volna vele,ha már ennyi esze van.Amúgy minden ok volt,bár kevés a kép!!!!!

hát horkolni ugy mint Te biztos nem

Nézd el a Suzukisnak

Mit tudsz Teeee...

A tali valóban csillagos ötös!!!

A tali valóban csillagos ötös!!!

egyetértek a büfé egy f......de a tali kiválló volt

hát a büfével voltak fenntartásaim...
de ezt leszámítva a tali jó volt.
de ezt leszámítva a tali jó volt.
Nem is tudtam h van ilyen topic
A cikkel teljesen egyetértek csillagos 5ös tali volt!
Egyetlen egy dolog nem passzol a cikkben h csak 80 autó volt,
Sokkal többen voltunk!
Megyünk jövőre is

A cikkel teljesen egyetértek csillagos 5ös tali volt!
Egyetlen egy dolog nem passzol a cikkben h csak 80 autó volt,
Sokkal többen voltunk!

Megyünk jövőre is

ja, és majd elfelejtettem, örülök, hogy sok CS-es arccal jót beszélgethettünk, sokakkal igaz csak pár szót, de én annak is örültem. Akiket esetleg arcról nem ismertem meg, netán nem üdvözöltem, azoktól elnézést kérek, mert a nick-ekhez sokszor autót tudok kapcsolni,de arcot még nem.
Egyebet elmondani nem tudok, kérem kapcsolja ki!!!

Egyebet elmondani nem tudok, kérem kapcsolja ki!!!

Pár gondolatot szeretnék leírni a találkozóról, hátha segítő jellegűek az észrevételek.
Elsősorban is szeretném leszögezni, hogy a szervezés szerintem igencsak profira sikerült, külön tetszett, hogy nagyjából folyamatos programok voltak, amik nagyrészt ötletesek voltak, és mindenki találhatott köztük érdeklődési körének megfelelőt. Szerintem már magában erény, hogy a rendezvény színvonalát ilyen szintre sikerült emelni, amihez a szponzorok felkutatása már eleve nagy fegyvertény. Ha tévesen gondolom, és valaki saját zsebből finanszírozta, akkor storno az előző mondatom
.
Amin szerintem változtatni lehetne, az a beléptetés. Szerintem nem szerencsés, hogy forgalmas főúton kellett várakozni például nekünk is majd negyed órát vagy 20 percet. Elég egy figyelmetlen sofőr, aki nem veszi észre a dolgokat, és összetolja a sort. Sokkal szerencsésebb lenne, ha a beléptetők, és a beléptető lányok 20 méterrel beljebb lettek volna, ahogy néztem hely lenne, és akkor amikor érkezik 3-4-5 autó, azok a forgalomtól elzártan tudnának várakozni, de ez csak egy ötlet.
Az időjárás olyan-amilyen, azzal sosem lehet mit kezdeni, de most nagyon mellettetek állt, és szerintem a jó promóciónak köszönhetően bőven 100+ autó jött össze. Szép munka volt. Szerintem a terület önmagában kész főnyeremény, más találkozóknál már egy ilyen hely megszerzése is nehézségeket okoz, ti nagyon szerencsések vagytok ezzel. Volt korrekt árú és ízű kaja, ha jól láttam WC-k is, de azokat nem igazán használtuk.
Az én tapasztalataim csak a délelőttről, és a kora délutánról szólnak, mivel 3-ra már egy kecskeméti USA autós találkozóra kellett mennünk, így a nap hátralévő részének történéseiről nem tudok nyilatkozni (pontozások, díjak, bunda ...)
Szerintem ezt a hozzáállást és ezt a stílust erőltessétek, és biztosan többen válnak "törzsvendéggé", köztük beleértve jómagamat, és azokat is akikkel csak beszéltem a rendezvény után.
Szóval hajrá, várjuk a következőt!!!

Elsősorban is szeretném leszögezni, hogy a szervezés szerintem igencsak profira sikerült, külön tetszett, hogy nagyjából folyamatos programok voltak, amik nagyrészt ötletesek voltak, és mindenki találhatott köztük érdeklődési körének megfelelőt. Szerintem már magában erény, hogy a rendezvény színvonalát ilyen szintre sikerült emelni, amihez a szponzorok felkutatása már eleve nagy fegyvertény. Ha tévesen gondolom, és valaki saját zsebből finanszírozta, akkor storno az előző mondatom

Amin szerintem változtatni lehetne, az a beléptetés. Szerintem nem szerencsés, hogy forgalmas főúton kellett várakozni például nekünk is majd negyed órát vagy 20 percet. Elég egy figyelmetlen sofőr, aki nem veszi észre a dolgokat, és összetolja a sort. Sokkal szerencsésebb lenne, ha a beléptetők, és a beléptető lányok 20 méterrel beljebb lettek volna, ahogy néztem hely lenne, és akkor amikor érkezik 3-4-5 autó, azok a forgalomtól elzártan tudnának várakozni, de ez csak egy ötlet.
Az időjárás olyan-amilyen, azzal sosem lehet mit kezdeni, de most nagyon mellettetek állt, és szerintem a jó promóciónak köszönhetően bőven 100+ autó jött össze. Szép munka volt. Szerintem a terület önmagában kész főnyeremény, más találkozóknál már egy ilyen hely megszerzése is nehézségeket okoz, ti nagyon szerencsések vagytok ezzel. Volt korrekt árú és ízű kaja, ha jól láttam WC-k is, de azokat nem igazán használtuk.
Az én tapasztalataim csak a délelőttről, és a kora délutánról szólnak, mivel 3-ra már egy kecskeméti USA autós találkozóra kellett mennünk, így a nap hátralévő részének történéseiről nem tudok nyilatkozni (pontozások, díjak, bunda ...)
Szerintem ezt a hozzáállást és ezt a stílust erőltessétek, és biztosan többen válnak "törzsvendéggé", köztük beleértve jómagamat, és azokat is akikkel csak beszéltem a rendezvény után.
Szóval hajrá, várjuk a következőt!!!

Nincsenek képek, hogy kik nyertek kupát és milyen pontszámokat kapott a zsűritől?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!