Japán Autós találkozó, azaz Japfest.

aktuális téma
Japán Autós találkozó, azaz  Japfest.

Japfest 2005 2005.07.30 18:00 [Klubhír] Forrás: Mitsuklub.hu 2005.09.04-én kerül megrendezésre a második Japán Autós találkozó, azaz a Japfest. A találkozót a Mitsubishi Klub kezdeményzte, de más japán autós klubok is hozzájárulnak a szervezéshez. Természetesen a Toyotaclub sem maradhatott ki a dologból! A találkozó helyszíne a már jól ismert tököli repülőtér lesz. A tervezett programok a következők: - Szlalomverseny - Gyorsulás 1/8 mérföldön - Ügyességi verseny és totó (bekötött szemű vezetés, márkatörténeti kérdések, alkatrészhajítás, zsákban futás, stb.) - Márkánkénti szépségverseny (legszebb, legszakadtabb, legtuningoltabb autó) - Drift-bemutató - Japán hostessek és Japóautókirálynő-választas (leginkább japános öltözék és/vagy smink) - Grillezés hozott anyagból, sütőt, faszenet biztosítjuk - Szusibüfé - alkoholmentes sört felismerő verseny - Zene (japán rock, pop és népzene; este valódi japán karaoke show) - Csiki-Bege Autoplaza által biztosított Mitsubishi és Subaru autók tesztvezetése A szervezők kérnek mindenkit, hogy a részvételi szándékát egy regisztrálással jelezze. Az e-mailben legyen feltüntetve a résztvevő neve, autójának típusa, rendszáma, és a az autóval érkezők száma is. Regisztrálni a [email protected] e-mail címen lehet. A belépő autónként 2000HUF. A találkozóról bővebben a www.performance-tuning.hu/forum/index.php?showtopic=132 fórumon olvashattok.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Strossi
2005. szeptember 05. 18:57
Strossi
2005. szeptember 05. 18:56
én fültanúja voltam a beszélgetésnek...
én se értek hozzá, de állitólag ez egy skyline és eladó is...
Roland__
2005. szeptember 05. 18:55
ott voltam, lattam, ezert kerdem ezeket, de a tulajjal nem beszeltem
Strossi
2005. szeptember 05. 18:54
ottvoltál? láttad? beszéltél a sráccal????????????
Roland__
2005. szeptember 05. 18:53
....ez biztos ,hogy egy Skyline?
...olyan fura, nem?
Nem lehetseges, hogy csak egy Replica? Japanban arulnak kit-eket 240sx, syilvia-rol >> Skyline-ra. Mivel minden alkatresz csereszabatos.
Ha viszont tenyleg az, akkor azt nem ertem, hogy ha mar beruhazok egy Skyline-ra, raadasul a jobbkormanyosra (tudom, hogy gyarilag csak jobbkormanyos letezik es USA-ban alakitanak at nehanyat balkormanyosra), akkor miert a gyengebbikre? Ekkora árdifferencia van a ketto kozott?
Gondolom a németektől hozták be....az AMG Merci felnik miatt.

De sertodes ne essek, en nem ertek a Skyline-okhoz annyira, szoval ezek inkabb kerdesek ,mint kijelentesek
Roland__
2005. szeptember 05. 18:44
"Nagyon egyszerűen el lehetett volna intézni, az fizet, aki odarakta a lámpát"

ezt komolyan is gondolod?????

Ha 2km-re a palyatol teszik le, de valaki ott is nekimegy, akkor is az fizeti, aki odarakta?
MINDIG az fizet, aki a kárt okozza!
pl...kresszben is (csak, hogy autos peldat hozzak fel )
Strossi
2005. szeptember 05. 18:14
vbrown
2005. szeptember 05. 16:25

csak ezért regeltem ide, ue néven indexen megtalálsz...
egyéb kérdés?

miért ne merném felvállalni? Néző voltam...
vbrown
2005. szeptember 05. 16:23

Már alig vártam!

Ne ígérem, hogy pontok szerint fogok végigmenni. Amit a helyszíni viselkedésetek illeti, áll amit leírtam, igaz mi is lesüllyedtünk arra szintre, szemen is köpöm magam! Amit írtam, még az indulat hatására tettem, meglehet nem megfelelő stílusban, de vállalom! A kordont nem gumikból csinálják vagy, ha igen nem 3 darabból, a kicsúszás helyén korábban nézegettük, két pár egymásra rakott gumi volt ott!! Az kordon? A kordont "AUTÓVERSENY ÉLETVESZÉLY" feliratú szalagnak nevezik, biztonságos távolságban a versenypályától (lásd vizes driftbemutató),ehhez képest szabadon járt-kelt mindenki, amerre csak akart. Mivel a civic utolsó ideje méretlen maradt így papíron valóban kikapott, de ott állunk és néztük az időmérőt, amikor besokallt és még 21s-nál tartott az óra, az addigi 23-as legjobb időhöz képest, mondjuk ezt kevesen láthatták. Nagyon egyszerűen el lehetett volna intézni, az fizet, aki odarakta a lámpát, ha a saját tulaja és jófejek akrtok lenni vele, akkor kifizetitek. Továbbra is azt mondom, nem a srác hibája. Remélem azért legközelebb vesztek pár méter szalagot és távolabb terelitek a bamokat és lenyírjátok a füvet! A lelépésről annyit, hogy mivel csak kb1/2 4-ig voltam ott nem tudom ki mikor hová ment. Engem nem érint az ügy, nem én vezettem, csak azért írtam le a véleményemet, mert rohadtul nem tetszett a kinti hozzáállás. Ja, meg okoskodni akartam!

Csőgáz!
Mazlee
2005. szeptember 05. 15:48
Te is megtudod rendelni ha van visa/mastercard kártyád + paypalod.
sarelll
2005. szeptember 05. 15:46
Hé hát ezt keresem! Ja, már csak 1 illető kellene aki ezt véghez tudja vinni.
GTAti
2005. szeptember 05. 15:45
Tomitsu itt az oldalon van???? Mert rákerestem, de nem talál ilyet...
GTAti
2005. szeptember 05. 15:43
GTAti
2005. szeptember 05. 15:41
Nekem pl hátsó fék kellene. Az elsőt gondolom nem lehet átfaragni a hátsóra... Most végülis egyelőre nem kell semmi, majd kellen 4G92-höz kovácsolt dugó, meg jó lenne vhonnan legalább 390cc injektorokat szerezni. Eddig most ennyi van tervben.
GTAti
2005. szeptember 05. 15:38
Akkor az főtengelyen +250...
Mazlee
2005. szeptember 05. 15:31
Mazlee
2005. szeptember 05. 15:28
félreértettél :) én nem foglalkozom importtal :)

de kiváncsiságból utánanézek :))
sarelll
2005. szeptember 05. 15:26
Mazlee: írtam támogatóiba
Lancerati: írtam emilt

köszi a fáradtságot!
Lancerati
2005. szeptember 05. 15:11
Mellékes info a Skyline-ról, (ha valakit érdekel) marha lapos, marha kemény,lépten-nyomon leér az alja, ugyhogy nagyon finomkodnunk kellett vele a városban és mivel néhányszor csak lekoccant megemeltük...... képzeljétek a járgány összkerék kormányzású! (mellesleg mindenféleképp állíthatóak a lengéscsillapítók:( előbb kellett volna megnézni,kicsit feljebb emelhettük volna)
A szívinfarktustól tartóknak pedig üzenem , hogy 13.000 EUR az ára.

Üdv
Ati
Mazlee
2005. szeptember 05. 15:10
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Összesen 1100 találat 55 oldalon