Japfest 2005
2005.07.30 18:00 [Klubhír] Forrás: Mitsuklub.hu
2005.09.04-én kerül megrendezésre a második Japán Autós találkozó, azaz a Japfest.
A találkozót a Mitsubishi Klub kezdeményzte, de más japán autós klubok is hozzájárulnak a szervezéshez. Természetesen a Toyotaclub sem maradhatott ki a dologból!
A találkozó helyszíne a már jól ismert tököli repülőtér lesz.
A tervezett programok a következők:
- Szlalomverseny
- Gyorsulás 1/8 mérföldön
- Ügyességi verseny és totó (bekötött szemű vezetés, márkatörténeti kérdések, alkatrészhajítás, zsákban futás, stb.)
- Márkánkénti szépségverseny (legszebb, legszakadtabb, legtuningoltabb autó)
- Drift-bemutató
- Japán hostessek és Japóautókirálynő-választas (leginkább japános öltözék és/vagy smink)
- Grillezés hozott anyagból, sütőt, faszenet biztosítjuk
- Szusibüfé
- alkoholmentes sört felismerő verseny
- Zene (japán rock, pop és népzene; este valódi japán karaoke show)
- Csiki-Bege Autoplaza által biztosított Mitsubishi és Subaru autók tesztvezetése
A szervezők kérnek mindenkit, hogy a részvételi szándékát egy regisztrálással
jelezze. Az e-mailben legyen feltüntetve a résztvevő neve, autójának típusa, rendszáma, és a az autóval érkezők száma is.
Regisztrálni a [email protected] e-mail címen lehet.
A belépő autónként 2000HUF.
A találkozóról bővebben a www.performance-tuning.hu/forum/index.php?showtopic=132 fórumon olvashattok.
....ez biztos ,hogy egy Skyline?
...olyan fura, nem? Nem lehetseges, hogy csak egy Replica? Japanban arulnak kit-eket 240sx, syilvia-rol >> Skyline-ra. Mivel minden alkatresz csereszabatos.
Ha viszont tenyleg az, akkor azt nem ertem, hogy ha mar beruhazok egy Skyline-ra, raadasul a jobbkormanyosra (tudom, hogy gyarilag csak jobbkormanyos letezik es USA-ban alakitanak at nehanyat balkormanyosra), akkor miert a gyengebbikre? Ekkora árdifferencia van a ketto kozott?
Gondolom a németektől hozták be....az AMG Merci felnik miatt.
De sertodes ne essek, en nem ertek a Skyline-okhoz annyira, szoval ezek inkabb kerdesek ,mint kijelentesek
"Nagyon egyszerűen el lehetett volna intézni, az fizet, aki odarakta a lámpát"
ezt komolyan is gondolod?????
Ha 2km-re a palyatol teszik le, de valaki ott is nekimegy, akkor is az fizeti, aki odarakta?
MINDIG az fizet, aki a kárt okozza!
pl...kresszben is (csak, hogy autos peldat hozzak fel )
Ne ígérem, hogy pontok szerint fogok végigmenni. Amit a helyszíni viselkedésetek illeti, áll amit leírtam, igaz mi is lesüllyedtünk arra szintre, szemen is köpöm magam! Amit írtam, még az indulat hatására tettem, meglehet nem megfelelő stílusban, de vállalom! A kordont nem gumikból csinálják vagy, ha igen nem 3 darabból, a kicsúszás helyén korábban nézegettük, két pár egymásra rakott gumi volt ott!! Az kordon? A kordont "AUTÓVERSENY ÉLETVESZÉLY" feliratú szalagnak nevezik, biztonságos távolságban a versenypályától (lásd vizes driftbemutató),ehhez képest szabadon járt-kelt mindenki, amerre csak akart. Mivel a civic utolsó ideje méretlen maradt így papíron valóban kikapott, de ott állunk és néztük az időmérőt, amikor besokallt és még 21s-nál tartott az óra, az addigi 23-as legjobb időhöz képest, mondjuk ezt kevesen láthatták. Nagyon egyszerűen el lehetett volna intézni, az fizet, aki odarakta a lámpát, ha a saját tulaja és jófejek akrtok lenni vele, akkor kifizetitek. Továbbra is azt mondom, nem a srác hibája. Remélem azért legközelebb vesztek pár méter szalagot és távolabb terelitek a bamokat és lenyírjátok a füvet! A lelépésről annyit, hogy mivel csak kb1/2 4-ig voltam ott nem tudom ki mikor hová ment. Engem nem érint az ügy, nem én vezettem, csak azért írtam le a véleményemet, mert rohadtul nem tetszett a kinti hozzáállás. Ja, meg okoskodni akartam!
Nekem pl hátsó fék kellene. Az elsőt gondolom nem lehet átfaragni a hátsóra... Most végülis egyelőre nem kell semmi, majd kellen 4G92-höz kovácsolt dugó, meg jó lenne vhonnan legalább 390cc injektorokat szerezni. Eddig most ennyi van tervben.
Mellékes info a Skyline-ról, (ha valakit érdekel) marha lapos, marha kemény,lépten-nyomon leér az alja, ugyhogy nagyon finomkodnunk kellett vele a városban és mivel néhányszor csak lekoccant megemeltük...... képzeljétek a járgány összkerék kormányzású! (mellesleg mindenféleképp állíthatóak a lengéscsillapítók:( előbb kellett volna megnézni,kicsit feljebb emelhettük volna)
A szívinfarktustól tartóknak pedig üzenem , hogy 13.000 EUR az ára.