Le az igénytelen tuningtalálkozókkal!

aktuális téma
Le az igénytelen tuningtalálkozókkal!

"Nemzetközi cégek tuningbemutatója, egyedi autócsodák!" "Szezonnyitó kiállítás, az idény legnagyobb megmozdulása!" "Elhozzuk neked az amerikai és japán találkozók hangulatát!" ...amikor megérkezel, messziről látszanak az autók, melyeket akármikor be lehetne tolni az első parkolóból. Abban az esetben, ha beviszed a saját autódat, lehet még bunkóznak is veled a szervezők vagy ugyan úgy ki kell fizetned a belépőt, mint a látogatóknak - holott te is részese vagy annak, hogy ők ezzel pénzt keresnek. Meghívott, kiállításra bérelt autóknak nyoma sincs, esetleg maximum az "üzlettárs haver" pózol be a nagymercivel/nagybmwvel/nagyporschevel. Igazán ritka, külsős gép sehol. A programok úgy vannak beállítva, mintha az lenne fontosabb, nem az autók. "Természetesen" mindenhol király a zene és playmate-ktől majd a földet se lehet látni, a valóságban viszont a helyi DJ keveri az olyan zenéket, amelyek totál nem illenek az eseményhez, de mindegy is, mert 10 méterre ott dörög a hangnyomás-verseny... A végeredményt mindenki el tudja képzelni. 'Erotikus autómosás' persze mindenhol van, mert jól hangzik - és sokkal olcsóbb 15 percért csengetni 2 csajnak, mint egész napra megállapodni egy normálisabb modellügynökséggel. Ismerősök önbizalomtúltengéses barátnőit viszont könnyű felkérni a feladatra, mert eszüket vesztik, ha megpendítik nekik, hogy 'modellek' lehetnek. A népet vonzza a tuning, a jó kocsik ígérete és jönnek is - szétnézve viszont láthatod, hogy az egész gerince arra van alapozva, hogy a., kijönnek a helyi vagányok, akik ezután elmondhatják magukról, hogy "nemzetközi tuningkiállításon" volt a vasuk b., lámák, akik bedőlnek a reklámszövegnek. E két kategória elég, hogy simán megtöltsön egy fél focipályát - innen már baj nem lehet... De, lehet. Aki csalódik, soha az életbe nem fog ilyenre menni, főleg nem viszi a kocsiját. ÍGY maradnak az Tesco előtt is lazuló darabok és pár haver soksokmillás, de amúgy teljesen gyári cirkálója. (Lehet listát is írni azon rendezvényekről, melyek ebbe a kategóriába tartoznak. Ez csak véleménynyilvánítás és ne legyen végre semmi sem következmények nélkül.)

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Adam0515
2013. április 21. 19:00
Amúgy mélységesen egyetértek a témával sajnos....

akik ismernek tudják, hogy egy pár helyen már megfordultam az autóval hát voltak kiábrándító találkozók az évek alatt....
De nem szeretném részletezni.
Adam0515
2013. április 21. 18:58
micsoda topic kérem szépen
KNaudiTT
2013. április 21. 16:56
Hát igen, ez is igaz...zsákbamacska sokszor...
Laguna L.
2013. április 21. 13:40
Jaja, amiért megéri, azért fizet az ember, ez teljesen rendben van.
Sajnos alakulhat úgy is, hogy egy rendezvény tavaly vagy előtte jó volt, mész idén és csak pislogsz...
kadett73
2013. április 19. 08:33
Én tavaly voltam itt --->Off Road Fesztivál 2012, Somogybabod
Sehol egy plakát hogy mikor mi lesz éppen a neten kellett megnézzem a programot.
Oda mentem egy emberhez akin volt egy sárga láthatósági mellény a hátuljára írva hogy SZERVEZŐ....
Megkérdeztem hogy: "ne haragudj milyen program lesz 13órától? Mire Ő : nem tudom nekem azt mondták álljak itt"
Amúgy tetszett az egész....
De szerintem a belépő mellé adhattak volna egy kis cetlit hogy mikor mi lesz.
Piet_
2013. április 19. 08:30
vagy a szervezők sátra mellé pakolni a "szeretetcsomagot"
KNaudiTT
2013. április 19. 07:59
Igen, az lett volna de azért a 21.században azért na nemár...
Ja és ez pont fizetős tali volt.
Ha valaki rendezvényt szervez, a minimum hogy
alapvető dolgokat bebiztosit.
Freddie
2013. április 19. 07:34
mi lett volna ?
Mész a bokrok közé
KNaudiTT
2013. április 19. 07:26
Igazad van na akkor nem biztos hogy jól fogalmaztam.
Szalé én azt akarom az egészből kihozni hogy belépő ide-oda nem azon áll vagy bukik,
hanem hogy ÉRDEMES legyen elmenni egy-egy ilyen talira.
Voltam tavaly olyan talin ahol WC-se volt. Megkérdeztük a szervezőket és hova lehet menni pisálni?
-"oda a bokrok közé oszt jó van"
Bele se gondolok mi lett volna ha szarnom kell...
jocc77
2013. április 18. 12:21
aki átállt a rossz oldalra, ne ossza itt az észt!
támi+10
Piet_
2013. április 18. 12:19
viszont így mindenkinek adott a választás lehetősége, hogy érdekli-e vagy nem.
Nevemsincs
2013. április 18. 12:07
egy baj van ezzel... nem tudsz oylan programot kitalálni/leszervezni, ami mindenkinek tetszene... sajnos ez is az emberi gyarlóság egyik példaképe... 'A'nak tetszik a soklovas "leharcolt" külsejű driftautó, 'B'nek a luxut idéző krómtenger...
Adam Vito
2013. április 18. 11:07
Bla bla bla ....
Z_Márti
2013. április 18. 11:01

lehetne amatőröknek pl gyakorolni, vagy kipróbálhatné magát
Piet_
2013. április 18. 10:57
<----és iggen! friss kép hogy legyen mivel illusztrálni a témát
Piet_
2013. április 18. 10:50
pedig meg lenne a kapocs is, pl egy drifttel karöltve, ott vannak az RX-ek, csomó közülük driftautóként végzi
Piet_
2013. április 18. 10:48
szerintem egy ilyen több szálon futó rendezvény kombó hasznos lehet mindegyik táborra nézve, mert ha már bent van, akkor csak körbe néz hogy mik vannak még, illetve aki meg mondjuk márkatalálkozó ment az meg úgy is tisztába van a saját márkájának tulajdonságaival, sok újat nem tudnak neki mutatni, annak meg jó mindjuk hogy nézheti a driftet vagy gyorsulást stb...és sokat itt ragadnak meg hogy a gyorsulás az legyen gyorsulás, a márka vagy klubtalálkozó meg az...Én pl ezért nem járok már a mazdás klubtalálkozóra, mert évről évre semmi új nincs benne, egy kempingben el van zárva a külvilágtól, ugyanazok a programok, és a legtöbben merev részegre isszák magukat délre, és kb vége, és ezért még pénzt is kérnek.
Wiccck
2013. április 18. 10:42
vagy mindenki kap 1 bogyót a belépőjéhez azt lesz hangulat ha beüt mindenkinél :DDDDDDDD
Z_Márti
2013. április 18. 10:41

honda talit mindig szeretem...
bár már ott is problémáztak, hogy nincs program...
csak hát az ott egy gyorsulás, és mellette összejönnek az autók... ezt is sokan keverik...
itt most vasárnap Tökölön a fritzenfesten pl 3 program is volt, igaz, a gyorsulásra el sem néztem, mert annyira messzinek tűnt... :D
de volt a németautós találkozó, mellette volt drift, és még volt a gyorsulás is... volt mint nézni
Piet_
2013. április 18. 10:40
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Összesen 163 találat 9 oldalon