Miskolci Cora-Buli
aktuális téma

Moderálási alapelvek by MBC MOD
Pistabaa digital s./PBDS/- hivatalos videokreátor alkotásai:
The first big video: e-mtc 'o9 - a IV. tuningtalálkozó eseményei:
ez nagyon brutál !!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.big videó: e-mtc 'o9 - az V. tuningtalálkozó eseményei
6. Mezőkövesdi tali ( 2010 ) videók]
Robert9 áldozatos munkájának hála elkészültek a melygarazs-street nyakpántok (telefontartó és kulcstartó 1ben) . 600 Huf/db. Aki szeretne belőle érdeklődnet nála:
Robert9
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Morajlás? durranás? befosás? Ezek csak porszemek. Jön nagyobb durr és nem befosni kell!

én is éreztem rendesen,be is fostam...
Földrengés volt! Fél 11kor. 
Tök durva volt... Egy halk morajlás, mondom mi ez? Aztán megmozdult.

Tök durva volt... Egy halk morajlás, mondom mi ez? Aztán megmozdult.

viszlát, Fater !

Most lépek barátom. Hideg és hosszú volt ma is. De mi, kitartunk! Jó éjt.

Hátha egyszer egy pihis alkalommal ki jutok hozzád! De egy jó kis kávéd, legyen!

jó lenne ez itt nekem, csak az útviszonyok kegyetlenek.
Amúgy szép a táj, relatíve jó a levegő(nem az a barcikai büdös, vegyszeres sz@r
meg a szomszédság is ritkás és baj sincs velük
Amúgy szép a táj, relatíve jó a levegő(nem az a barcikai büdös, vegyszeres sz@r
meg a szomszédság is ritkás és baj sincs velük
Teljesen igazad van. Mindenkinek más a beállítottsága, hobbija anyagi lehetősége, gondja, család körülménye. Ezért nem kellene másikról elemzést és véleményt alkotni infó nélkül.
Éljük már a saját életünk, és a másikban partnert lássunk. Persze ha meg felel annak.
Éljük már a saját életünk, és a másikban partnert lássunk. Persze ha meg felel annak.
Neked egy guruló lakókocsi lenne jó most.

örülök, hogy jól sikerült a gép
Én mindig szerelem szerencsétlent, ha nem romlik el, akkor tuti, hogy valaki tesz róla, hogy legyen baja(lásd traktoros
)
de hát ez már megszállottság: van, aki bélyeget gyűjt, más hegyet mászik, én trabit szerelek szabad időmben
Szerencsére sok szép, felejthetetlen élménnyel is gazdagodom általa

Én mindig szerelem szerencsétlent, ha nem romlik el, akkor tuti, hogy valaki tesz róla, hogy legyen baja(lásd traktoros

de hát ez már megszállottság: van, aki bélyeget gyűjt, más hegyet mászik, én trabit szerelek szabad időmben

Szerencsére sok szép, felejthetetlen élménnyel is gazdagodom általa

le kellene már költözni a hegyről ,de nincs rá zseton
Így marad a szívás, a harc az elemekkel
Én még csak-csak bírnám, de a trabi jobban megsínyli a dolgot
Jövő héten én is kinézek, hacsak addig megint nem esik vagy 30cm hó

Én még csak-csak bírnám, de a trabi jobban megsínyli a dolgot

Jövő héten én is kinézek, hacsak addig megint nem esik vagy 30cm hó
Említettem neked a turbó gondom és átépítésem. Hál istennek jól működik, de nem is kínzom most télen a kérdést mert ahogy mondtad, kegyetlen ilyen időben orvosolni bármit is.
Én mehettem volna a corához, de kétszer is direkt nem mentem. Nem fogom anyagiakra sem elfoglaltságra.
Karácsony előtt kimegyek annak reményében, hogy egyeztetés nélkül a barátok ha kint vannak, nekik békés családi ünnepeket kívánjak.
Karácsony előtt kimegyek annak reményében, hogy egyeztetés nélkül a barátok ha kint vannak, nekik békés családi ünnepeket kívánjak.
Most erről tudod mi jutott eszembe?! Egyszer láttam egy lánctalpas trabit!

múlt hét végén
De kevesen voltak, meg nagyon csúnyán megszívtam akkor este
Egy rohadt traktoros fél méter mély nyomot csinált az útba fel és a jeges úton belecsúszott a trabi(persze arra lejtett az út, nem tudtam mit csinálni
)
Másnap 2 órán keresztül szabadítottam ki 2 emelővel, de ennyivel nem úsztam meg
Az árokba eséskor felcsapódott egy csomó jeges víz, ami másnapra összefagyasztotta a generátort. Nem vettem észre,csak amikor nem akart tölteni beindulás után. Persze nem az ékszíj csúszott meg, mert túl jó volt ahhoz, hanem az ékszíjtárcsa forgott el a főtengelyen.
Megvolt a héten a szórakozás: motor ki-szerteszéjjel- megjavít-összerak-betesz a gépbe.
Mondjuk tegnap már kész volt, de ebben a cigány időben nem volt kedvem megkockáztatni még 1 hasonló esetet, csak gyalog jöttem le a városba
De kevesen voltak, meg nagyon csúnyán megszívtam akkor este

Egy rohadt traktoros fél méter mély nyomot csinált az útba fel és a jeges úton belecsúszott a trabi(persze arra lejtett az út, nem tudtam mit csinálni

Másnap 2 órán keresztül szabadítottam ki 2 emelővel, de ennyivel nem úsztam meg

Az árokba eséskor felcsapódott egy csomó jeges víz, ami másnapra összefagyasztotta a generátort. Nem vettem észre,csak amikor nem akart tölteni beindulás után. Persze nem az ékszíj csúszott meg, mert túl jó volt ahhoz, hanem az ékszíjtárcsa forgott el a főtengelyen.
Megvolt a héten a szórakozás: motor ki-szerteszéjjel- megjavít-összerak-betesz a gépbe.
Mondjuk tegnap már kész volt, de ebben a cigány időben nem volt kedvem megkockáztatni még 1 hasonló esetet, csak gyalog jöttem le a városba

Köszi. Nem kell hatalmas mennyiség.
Mikor voltál kint a coránál utoljára?
Mikor voltál kint a coránál utoljára?
ha tudok valamit, akkor szólok 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!