National TunerZ Találkozó
aktuális téma

-------------------NATIONAL 7.-------------------
----------------HORT - 2013. JÚNIUS 29.!!!---------------
------------------http://facebook.com/ntchungary-----------------------
Sziasztok!
Azoknak, akik most olvassák e sorokat először, pár szóban a találkozóról...
Az elmúlt 6 évben, Horton igyekeztük kicsit felkavarni az állóvizet, mely szemlátomást sikerült is.
A helyi és környékbeli fiatalok szórakozási lehetőségének indult a rendezvény, mára azonban, -nektek köszönhetően- országossá nőtte ki magát!
LESZ IDÉN NÁLUNK MINDEN FÉLE JÓ...
12.00 - Kapunyitás, parkolás
13.30 - Autólimbó
14.00 - Nevezés leadás végső határideje
14.30 - Sexy autómosás
15.00 - Időmérő verseny
16.00 - Gumifüstölés
17.00 - Taekwon-do bemutató
18.30 - Eredményhirdetés
19.00 - WARM UP
20.00 - ESSEMM
21.00 - 24.00 - BOOMBASSTIC! DJs -HAB PARTYVAL!!!
24.00 - AFTERPARTY a megye legelitebb szórakoztatóközpontjában, a BlueBoxban!
Betétprogramok:
-HANGNYOMÁS VERSENY - DREAMBOX BASS RACE Vol.4.
-VW márka találkozó,
-Tetováló stand,
-Élő airbrush,
-Break táncosok,
-BMX bemutató,
-Tuning és amerikai autók kiállítása,
-Új autó bemutató,
-Óriás RC helikopter bemutató,
-Repülőgépes bemutató és légifotózás,
-Limuzinozás.
A Hangnyomás szabályzatért keressétek a DreamBox csapatát a facebook eseményben van a saját oldalukon!
Üdv!
A szervezők
- - - - - - - - TÉRKÉP - - - - - - - -
-------------------------------------------------------------------
A rendezvény plakátja (Katt)...
A Carstyling Show 2010-ről egy kis összefoglalás, a videó elején a standunkkal!
2. Horti Trabant-Wartburg Majális (másik rendezvényünk) videója
3. Horti Trabant-Wartburg és Polski Majális 2010 videó
---------------------NATIONAL TUNER CLUB---------------------
---------------------------- KLUBÉLET ----------------------------
A National Tuner Club Logója
Klubmatricák igényelhetők!][/S]
----------------HORT - 2013. JÚNIUS 29.!!!---------------
------------------http://facebook.com/ntchungary-----------------------
Sziasztok!
Azoknak, akik most olvassák e sorokat először, pár szóban a találkozóról...
Az elmúlt 6 évben, Horton igyekeztük kicsit felkavarni az állóvizet, mely szemlátomást sikerült is.
A helyi és környékbeli fiatalok szórakozási lehetőségének indult a rendezvény, mára azonban, -nektek köszönhetően- országossá nőtte ki magát!
LESZ IDÉN NÁLUNK MINDEN FÉLE JÓ...
12.00 - Kapunyitás, parkolás
13.30 - Autólimbó
14.00 - Nevezés leadás végső határideje
14.30 - Sexy autómosás
15.00 - Időmérő verseny
16.00 - Gumifüstölés
17.00 - Taekwon-do bemutató
18.30 - Eredményhirdetés
19.00 - WARM UP
20.00 - ESSEMM
21.00 - 24.00 - BOOMBASSTIC! DJs -HAB PARTYVAL!!!
24.00 - AFTERPARTY a megye legelitebb szórakoztatóközpontjában, a BlueBoxban!
Betétprogramok:
-HANGNYOMÁS VERSENY - DREAMBOX BASS RACE Vol.4.
-VW márka találkozó,
-Tetováló stand,
-Élő airbrush,
-Break táncosok,
-BMX bemutató,
-Tuning és amerikai autók kiállítása,
-Új autó bemutató,
-Óriás RC helikopter bemutató,
-Repülőgépes bemutató és légifotózás,
-Limuzinozás.
A Hangnyomás szabályzatért keressétek a DreamBox csapatát a facebook eseményben van a saját oldalukon!
Üdv!
A szervezők
- - - - - - - - TÉRKÉP - - - - - - - -
-------------------------------------------------------------------
A rendezvény plakátja (Katt)...
A Carstyling Show 2010-ről egy kis összefoglalás, a videó elején a standunkkal!
2. Horti Trabant-Wartburg Majális (másik rendezvényünk) videója
3. Horti Trabant-Wartburg és Polski Majális 2010 videó
---------------------NATIONAL TUNER CLUB---------------------
---------------------------- KLUBÉLET ----------------------------
A National Tuner Club Logója
Klubmatricák igényelhetők!][/S]
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hozzászólás törölve -- GomezGTS
pénteken már hova szóljunk?
am meg aznap késő du tudtuk meg amit meséltem is...áá de tök mind1. Nem ment volna ez sehogysem.

am meg aznap késő du tudtuk meg amit meséltem is...áá de tök mind1. Nem ment volna ez sehogysem.

igen ... hogy nemvolt rólam info az jogos. ..valójában leirtam előzőekben hogy miért...du még beszéltem Tomival...onnanstól kezddve az autót csináltam , telefont benthagytam ,(itthon) majd elmentem a szerelőhöz még lecseréltük az olajat stbstb...de előjött az a hiba amit msnen is mondtam neked.....
majd hajnalig szívtam ott a fogam hogy milehet a baj mire kijavitottuk .... mondom majd reggel már nemindulok neki lefeküdtem picit .... 10 fele felkeltem mondom majd szóltok hogy mivan hogyvan....de semmi:S
majd hajnalig szívtam ott a fogam hogy milehet a baj mire kijavitottuk .... mondom majd reggel már nemindulok neki lefeküdtem picit .... 10 fele felkeltem mondom majd szóltok hogy mivan hogyvan....de semmi:S

...meg ha emléxel még én is telefonálgattam fényezőnek aztán neked, annak reményében hátha készen leszel...elhiheted, hogy én is nagyon örültem volna ha kinn vagy a kocsival. De szerintem ezt nem kell magyaráznom. Fordosak vagyunk, úgyhogy valamennyire azért elkötelezett is voltam a dologban csak megbeszéltük Veled, hogy nem fog összejönni.
Nem tartom se magam se senkit hibásnak a dologban. Ha előre tudjuk, hogy Te kész leszel pénteken és azt tudjuk, hogy van olyan lehetőség, hogy be lehet utólagosan jönni, akkor az a minimum, hogy ezt megoldjuk, vágod?

Nem tartom se magam se senkit hibásnak a dologban. Ha előre tudjuk, hogy Te kész leszel pénteken és azt tudjuk, hogy van olyan lehetőség, hogy be lehet utólagosan jönni, akkor az a minimum, hogy ezt megoldjuk, vágod?

Ezt már szerintem megbeszéltük pajti.
Egy autót tudtak szerintem bekönyörögni, de ez is egy füles volt amit kaptam, egyátalán nem jöhetett bárki akinek úgy tartotta kedve. Ez fű alatt ment, nem volt hivatalos. Valszeg előre szóltak oda, hogy így lesz, nem tudom, meg nem is érdekelnek.
Azt is mondtam, hogy helyünk se volt már egy deka se, szal nem is tudtak volna hova tenni, mert csütörtök este mindenki elfoglalta a helyét. Ilyen alapon eszembe nem jutott, hogy szóljak, hiszen nem is tudtuk, hogy végül készen lettél. Semmi infónk nem volt rólad.
Egy autót tudtak szerintem bekönyörögni, de ez is egy füles volt amit kaptam, egyátalán nem jöhetett bárki akinek úgy tartotta kedve. Ez fű alatt ment, nem volt hivatalos. Valszeg előre szóltak oda, hogy így lesz, nem tudom, meg nem is érdekelnek.
Azt is mondtam, hogy helyünk se volt már egy deka se, szal nem is tudtak volna hova tenni, mert csütörtök este mindenki elfoglalta a helyét. Ilyen alapon eszembe nem jutott, hogy szóljak, hiszen nem is tudtuk, hogy végül készen lettél. Semmi infónk nem volt rólad.

miért, talán mi tehetünk róla? 

mert talán nem a carstyling szól ilyen esetben hogy hé komán .... jöhetsz hnap este is ... beengednek....

most nem értem... ha a carstyling-gal van problémád, miért mondod hogy nem fogsz jönni semmilyen eseményre ami a klubbal kapcsolatos? 

na látod, azt én sem
minden nap tanulunk valami újat 

nekem meg basztak szolni hogy mehetek péntek este is. ... azé szoptam nonstop az autó alatt csütörtök délutántól péntek hajnal 3 ig ....
amugy meg a roadosok kisírták hogy bemehessenek az meg
mindegy leszarom én menni többet nemfogok ilyen eseményre ,sem semmien clubbal kapcsolatos dologra pont emiatt....!
telefont nemtudtam felvenni (ha ezlenne a fő indok) ugyanis benthagytam , és miután a szerelőnl elvoltam szétszedett autóval igy nemtudtam hazateleportálni érte....
amugy meg a roadosok kisírták hogy bemehessenek az meg

mindegy leszarom én menni többet nemfogok ilyen eseményre ,sem semmien clubbal kapcsolatos dologra pont emiatt....!
telefont nemtudtam felvenni (ha ezlenne a fő indok) ugyanis benthagytam , és miután a szerelőnl elvoltam szétszedett autóval igy nemtudtam hazateleportálni érte....

jöhet ami a kocsiknál készült

standosom nincs nagyon, de csajos van
azt küldhetek ha kell 

élőben nem mond semmi ilyet senki érdekes módon, neked elmondtam a bajom, én itt le is zártam ezt a részt. csak akkor majd én is így/mi is így, és itt pontot teszek. veled meg majd megbeszélem találkozó előtt amit feltétlen kell 

Ezeket szerintem élőben, vagy legalábbis telón beszéljétek meg, ne itt lécci.
Amugy hamarosan töltök majd fel képeket. De msn-en bárkitől szívesen fogadom a standos képeket
Amugy hamarosan töltök majd fel képeket. De msn-en bárkitől szívesen fogadom a standos képeket

Péntek...was gut, "und sőn, und jáá" 
jók vótunk, má megin

jók vótunk, má megin

Sajnos Tóth Gábor Passat TDi-je nem lesz látható a show-n, mert az autónak blokkrepedése lett...
Ha minden jól megy lesz egy beugró autónk, de ez maradjon meglepetés!
Ha minden jól megy lesz egy beugró autónk, de ez maradjon meglepetés!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1. Szabó Viktor - BMW 2002 /RS-Felni/
2010-ben Top 10 Díjazott nálunk!
2. Nebusz Szabolcs - Dodge Neon /Szabolcs66/
3. Dayka Zoltán - Polski Fiat 126 /Zoli90/
4. Vass László - Opel Astra G /Astra tune/
5. Laczkó András - VW Vento
6. Bodó Balázs - VW Vento /Balazz/
7. Tusák Tamás - VW Golf III VR6
8. Bagi Csaba - VW Golf III /bagifiú/
9. Kovács Péter - VW Golf II TDI /Kovi G2/
10. Bernát Attila - BMW E30 V8
11. Iván Gábor - VW Golf II /gaebor_max/