Velencei autós fiesta

aktuális téma
Velencei autós fiesta

A rendezvény lényege, hogy az autós találkozó ne csak egy gyors jövök-megyek rendezvény legyen, hanem lehetőséget adjon a személyes megismerkedésekre és a szakmai kérdések megvitatására is.
A VAF IV. Velencén, a kemping út. 2 alatti Panoráma kempingben lesz, már hagyományosan. Július 02-04ig!
Bővebben a www.velenceifiesta.hu
+
facebook-on is ott vagyunk
+
ESEMÉNYNAPTÁR

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük, aki megtisztelt bennünket azzal, hogy eljött az ez évi FIESTÁra!
Reméljük, hogy jól éreztétek magatokat!

Az idén egy kicsit változtatunk a Fiestán, mint ahogy arról a korábbiakban is tájékoztattunk Titeket.
A Fiesta a tali után nem húzza le a redőnyt, hanem további érdekességekkel szolgálunk és Veletek maradunk egész évben.

Részt vettünk a BalatonRegatta Autós versenyén, mint kiállító! A részletek hamarosan írásban és képekben is!

Autós Regatta

ZENE ZENE ZENE
Az ez évi Fiestán egy profi LemezLovas csapat játszotta a zenéket. A rezidens Dj. McFly volt.
A legújabb szabadon tölthető mixét itt találjátok!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
E.lecsó
2010. július 22. 11:36

rendben!
majd keresnem kell valahol két frankó első ülést, mert asszonykám autójába kellenek!
Gwath
2010. július 22. 11:26
1,6bol meg vannak az ülések. a másikbol kidobtam, mert nem igazán volt szalonos állapotba, fölujitani meg nem volt kedvem..tervezetem, hogy jövőre VAFra véglegesitett állapotba kerülve mehessek vele..
E.lecsó
2010. július 22. 11:29
ja-ja-ja!
Ők nyomták ott szombaton is.
Majd nyomatom fel ide szépen sorban a mixeit, ahogy jönnek!
E.lecsó
2010. július 22. 11:29
csak mert látom, hogy alaposan szét lett borítva a gép!
E.lecsó
2010. július 22. 11:22
Jaaa!
Mostmár látom!
Az ülések megvannak még esetleg?
Gwath
2010. július 22. 11:15
Jo ennek a dj. mcflynak a zenéje..
Gwath
2010. július 22. 11:09
Megnéznéd rendesen az oldalam, akkor láthatnádvan ugye amivel tavalyy voltam a bordo xedos 1,6, meg vettem idén egy feketét ami már nincs meg mert atomra vágtam a kasznit, ja meg félre tettem belőle maganak a motrot, meg ami kellehet..
E.lecsó
2010. július 22. 10:57
hogy mi van? milyen bordo? milyen v6?
lehet, hogy le vagyok maradva egy oktávval???
Gwath
2010. július 22. 11:00
Panel munker party Mazdoj meg pihenget. Most kezdem szétszedni a bordot is, oszt reménykedek valami jobb fizetésbe és elkezdhetem a V6 összerakását, mert jelenleg azért áll az egész..
E.lecsó
2010. július 22. 10:50
E.lecsó
garden party?
Még én sem tudom milyen lesz. remélem nem lesz gáz. mi csak pávázni (kiállítónak) megyünk!
Gwath
2010. július 22. 10:54
Olvastam rola. Autos részéről sokat nem irnak, de biztos jo lesz. mink elvileg partyzunk nálunk..
E.lecsó
Majd 7Vg-n lesz talán egy kis élet, mert kitelepülünk a balcsira!
E.lecsó
2010. július 22. 10:49
szevwwwwwav Májsztró!
Síri csend és hullaszag.
Gwath
2010. július 22. 10:41
E.lecsó
2010. július 22. 10:26
szevwasztok!
mizu?
van valaki a közelben?
kn.nagyi
2010. július 21. 22:43
DjMcFly
2010. július 21. 10:53
héééé papa.....ma este csörögj ha szabad a pálya....
E.lecsó
2010. július 19. 22:00
Sziasztok!

7VGi ajánló!

Mint ahogy már említettük, az idei évben tervezünk néhány változást a korábbi gyakorlattal szemben. Az egyik az volt, hogy ismét olyan versenyt indítottunk (ChickensFight), amire még nem volt példa.

A következő ilyen változás az, hogy miután lezajlott a Fiesta, nem húzzuk le a redőnyt és zúzunk el délre, a jövő évet szervezni, hanem Veletek maradunk és több rendezvényen is megjelenünk! Igyekszünk olyanokat választani, ahol a szervezők mindenféleképp a minőséget tartják a legfontosabbnak.

Az első ilyen rendezvény nem más, mint a Balaton Regatta versenysorozat Autós Regatta versenye. Az a megtiszteltetés érte a Fiestát, hogy meghívást kaptunk erre a nagyszerű versenyre. Amit erről tudni kell az az, hogy rengeteg márka megjelenik itt és rengeteg autó kipróbálására lesz lehetőség. De ez csak az egyik dolog, amiért érdemes lesz velünk tartani. A programok magukért beszélnek.

De tovább nem is kívánom szaporítani a szót, mellékelem a Regatta bemutatkozását. Remélem, hogy mindenki talál benne fogára valót, ugyanis a szervezők kiemelten nagy figyelmet fordítottak arra, hogy SENKI se unatkozzon, akár a családot is le lehet hozni, mindenkinek lesznek érdekességek!!!

Mi biztos, hogy ott leszünk!

ÉS TE???

Magunkról röviden:

Cégünk kiadványai az Explorer Magazin és Regatta újság megjelenésével, valamint ez utóbbihoz tartozó Balaton Regatta vitorlásverseny-sorozat rendezésével foglalkozik.

Ezen versenyek során a standard amatőr versenyzőkön felül, indítunk egy-egy tematikus regattát is, amelyen valamely szektor képviselői is részt vesznek. 6 éve kerül megrendezésre ez a sorozat, idén már 10 futammal, amelyen rendkívül nagy az érklődés.100-150 hajó indul el 1-1 futam alkalmával, és több mint 600-700 fő vesz rész egy-egy rendezvényünkön, illetve számos VIP vendégünk van.

Az Autós Nagydíj, hasonlóan a korábbiakhoz, a magyarországi székhellyel rendelkező autó importőrök és márkakereskedések tulajdonosai, munkatársai részére nyújt kiváló lehetőséget a versenyzésre és egy kötetlen szakmai találkozóra. Az országos hírű szakmai regattánkon való részvétel mellett lehetőséget adunk a gépjárművek bemutatására, kiállítására is.

A rendezvény kiváló alkalmat nyújt céges csapatépítésre, dolgozói jutalmazásra, új partnerekkel történő kapcsolatteremtésre és a résztvevők családtagjainak is maradandó élményt kínál.

III. Autós Nagydíj fővédnöke Gablini Gábor, a GÉMOSZ elnöke lesz.

A versenysorozat sajtófőnöke: Vobeczky Zoltán

A programok műsorvezetője: Buza Sándor, Garami Balázs

A Balaton Regatta Amatőr Vitorlásverseny-sorozat a legnagyobb induló hajószámot felmutató rendezvény ma Magyarországon, amely a www.balatonregatta.hu weboldalon, a majd 2500 vitorlázóhoz rendszeresen eljuttatott hírlevél, valamint a Balaton Regatta magazinon és plakátokon keresztül egy igen speciális Event-Online-Print kommunikációs mixet tud nyújtani folyamatosan partnerei részére.

Minden Regattánkhoz kapcsolódik egy-egy társadalmi cél is, legutóbb a Kórházi Önkéntes Szolgálat Alapítvány képviseltette magát, de a WWF, az UNICEF-nek stb. is biztosítottunk már rendszeresen megjelenési lehetőséget. A mostani Autós Nagydíjon a Kerekesszékeseket szeretnénk társadalmi szerepvállalásunkban megjelenési lehetőséghez juttatni.

Az Autós Regatta rendezvényünkön számos sajtó (autó-, motorsportból is) képviselője jelen lesz és sok színes, izgalmas és meglepetés program várja majd a versenyzőket és látogatókat, csak hogy néhányat kiemeljek közülük:

Kiállítók: Thule, Old Timerek, Gablini, GE Hungary, Repsol, HP, Dallmayr, Air Málta, Eastcraft, Tuning autók, Isuzu, HUMMA stb…

Tervezett programok: karaoke, tesztvezetések, kerekasztal beszélgetés, csocsóverseny, Szkander verseny, Triumph fürdőruha bemutató és izgalmas meglepetés programok stb…

Számos élsportoló ott lesz, pl.:az autó- és motorsportból is. Többek között ide várjuk Stefano Favarot, Baumgartner Zsoltot, Turán Frigyest, Tóth Imrét, Pegan Zoltánt is.

2009-es futamaink 721 hajót és több mint 3000 versenyzőt, VIP vendéget, látogatót vonzottak, amelyről egy rövid kisfilm is látható az alábbi oldalon:

http://www.exploreronline.hu/video/balaton-regatta-2009

A sorozat hivatalos weboldala: www.balatonregatta.hu

Fotók: http://regattaonline.hu/bajnoksag/index.php?page=viewgallery&cat=36
E.lecsó
2010. július 19. 21:59
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 6246 találat 313 oldalon