VI. Blitz Weekend 2010 Zamárdi

aktuális téma
VI. Blitz Weekend 2010 Zamárdi

VII. Hungarian Blitz Weekend

Szeged
Sziksóstói Strand és Kemping

2011.Július 8-9-10

VI. Blitz Weekend 2010

További képeket videókat várunk
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Racce
2010. augusztus 03. 18:36
én sem akarok ebbe túlságosan belemenni,sem megmagyarázni semmit,biztos csináltam hülyeséget,de csináltam jót is pl a veszítővasas gyereket jobb belátásra bírtam és nem úgy,h szétbasztam a fejét...a rendőrökkel is amikor másodszor jöttek ki...az meg külön szar Anti,hogy mennyire hansúlyozod,hogy nincs ember...pont annyira amennyira én színte már könyörögtem nektek,hogy én ittvagyok segítek bármikor...bármiben amikor nemrég átalakult a MOTE...és mondjuk ki,szartatok a fejemre.ez ennyi,amúgy meg sokmindenben igazatok van. OFF.
Atommanó
2010. augusztus 03. 18:29

Azért kapunk pozitív visszajelzéseket is ám! És tudjuk, hogy volt pár dolog ami nem úgy alakult ahogy mi szerettük volna...de idén ezt tudtuk nyújtani, minden évben úgy futunk neki, hogy jövőre máshogy csináljuk és jobb lesz... idén is így gondolom...
G.Bazsi
2010. augusztus 03. 18:35
Szintén tetszett a tali,és köszönöm.
Kár hogy a szombatot ki kellett hagynom.
Atommanó
2010. augusztus 03. 18:28
Egyszerű...a tömeg... nézd meg mennyi és milyen minőségű tuningolt Opel van, VW, és Honda... meg is kapod a választ...A költségei egy találkozónak nagyságrendileg ugyan annyiba kerülnek 200 Fő, és 500 Fő, és 800 fő esetén is... csak épp nem egyformán oszlik el...
laller1800
2010. augusztus 03. 18:33
egyébként mi nagyon jól éreztük magunkat ,Moni is és Benő meg főleg mint az látszott is és ezuton köszönjük nektek ezt az Udvaros család
G.Bazsi
2010. augusztus 03. 18:25
Baldone
2010. augusztus 03. 18:31
Sziasztok! A Rába ring bérlésével még nem próbálkoztatok?Szerintem ott is szinvonalas talit lehetne rendezni van ismerősőm aki tudna felvilágosítást adni a pálya bérlésének költségeiről és mikéntjéről is!
laller1800
2010. augusztus 03. 18:22
na ez a komoly vajon miért van ez igy? 98 óta tapasztaltam már 1-2 opeles csapat (és emberek)tündöklését bukását elmulását stb de soha nem volt akkora hogy nyomot hagyott volna....ezért igy idősebben nekem pl tetszik a Raccéék road hogz a is(az most mellékes kinek mi a véleménye ) mert vmi olyasmit juttat eszembe amikor 12 évvel ezelött megszerettem ezt az egészet hívjuk ezt bárminek is nemtom a vw sek meg a hondások mit csinálnak másképp de vmit biztosan....
Atommanó
2010. augusztus 03. 18:22
Srácok!
Mindig van igény, mindig van lehetőség! Viszont ne nekünk kelljen mindenkit külön külön végigkérdezni, hogy na akkor ugye segítesz? (És nem azért mert a MOTE vezetősége nem alacsonyodik le ide...hanem mert iszonyat sokfelé jár az agyunk, mi is dolgozunk mellett, éljük a családi életünket, és így időhiányban szenvedünk...) Felhívsz, odajössz, írsz, hogy ennyi és ennyi időd van, segítenél, ehhez és ehhez van kedved, ilyen és ilyen ötleted van, és ezt megvalósítanád a BW keretein belül... higgyétek el élni fogunk vele!!!!
Atommanó
2010. augusztus 03. 18:16
4 éven keresztül előre le voltak beszélve emberekkel, hogy ki mit segít majd a találkozón, aztán szembesültünk azzal, hogy hopp, ez úgy berúgott, hogy még alszik, ez meg most szól, hogy fáj a feje, hopp, ez meg el sem jött... és ott állunk...
Az utolsó két évben ezt megpróbáltuk saját berkeken belül intézni, így kevesen vagyunk, de legalább azokra lehet számítani... Csak érdekesség képen (az idei tali kivétel volt ez alól mert együtt volt a MOMC-cal, de egyébként egy egy BW-t 3-4-5 ember visz el a hátán szervezéstől a kivitelezésig, mert sehol senki...) Azért ez szomorú...
G.Bazsi
2010. augusztus 03. 18:14
Ezt én meg cáfolnám,pont most volt 2hete a wvdepó tali,és eléggé vannak ott is széthúzások,ezt ők mondták.ugyan úgy voltak,vannak összeszólalkozások
de nem is ez a lényeg....
Mostani taliból szerintem sokat lehet tanulni fejlödni.és valószínű a balhés srácok se fognak ilyet többet csinálni.okos ember saját hibájából tanul
Anti,én jövőre szívesen segítek ha lesz rá igény
Atommanó
2010. augusztus 03. 18:13
Szórólap amikor elkészült, kikerült mindenhova...Sorry, hogy külön nem küldtem...A Flashban is benne volt az időpont! Voltak most is németek is osztrákok is, úgy volt, hogy a szerbek is jönnek...de ott mindig vízumgondok vannak, ha jól tudom...
Nincsenek a MOTE-nak semmilyen jogai! Tévedés...Itt mindenki önszorgalomból teszi azt amit tesz!!! Nincs anyagi haszon vagy bármi ilyen!!! Saját költségeden lejársz a helyszínre, telefonálsz, rendőrség, engedélyek, önkormányzat, be kell jelenteni mindent mindenhova...szlalom helyszín kiválasztás, leszervezés külön, sátorbérlés, felállítás, leszállítás, (Ez Debrecenben adott volt, én ezért is szorgalmaztam ezt a helyszínt) zenecuccok, szponzorok, találkozón jövés menés, programok leszervezése, vetélkedők, kupák, szalagok, plakát, pakolás tali előtt és után, folyamatos könyörgés, hogy mit lehet mit nem, mert ilyenkor mindenki lazul egy kicsit...Aztán négy nap múlva hulla fáradtan haza, és olvashatod, hogy mi volt szar... ez a baj, hogy egyelőre ez erről szól itthon... jah...és told meg egy kis zsebpénzzel is, mert bukós szinte minden ilyen tali...hát ha még az idő is szar...
Ezeket nem kioktatásból mondom, sem pedig elrettentésből, de sajnos évek óta ez megy...elkélne a segítség, az ötletek, azok akik tettekkel segítenek...de sehol senki sajnos...
Solygsi
2010. augusztus 03. 18:19
Puszka nektek...picit eltűnök!
Solygsi
2010. augusztus 03. 18:19
Beszélek pár emberel, aztán meglátjuk!
Én a helyetekben, amikor elkezditek szervezni előtte 1 hónappal, megint meg kell kérdezni, hogy ki akar segíteni! Hogy tudjanak róla! Mert a MOTE-hoz senki nem fog oda sétálni...csókolom segíthetek...
Solygsi
2010. augusztus 03. 18:04
Reklámoztok, meghívtok Más országokból Klubokat? Mert Én írtam neked Jannersdorf előtt, hogy kéne szorólap kb 300 db... mai napig várom a választ... mindegy! Mert vittünk volna...
Meg ez, hogy szervez Te egyet... majd, ha lesz arra pénzem, hogy megvegyem a MOTE Jogait... Mert bele van ivódva az emberekbe, hogy a Blitz, akkor MOTE.
Atommanó
2010. augusztus 03. 18:00
Soly!
Beszállsz a szervezésbe??? Most komolyan kérdezem! Mindenki aki úgy gondolja, hogy jobban lehetne csinálni, vagy máshogy, jöjjön!!! Tárt karokkal várjuk!!! De ne csak duma legyen, mert ilyet már sokat kaptunk sajnos, hogy persze segítek...hanem aki azt mondja, hogy jön, segít, az jöjjön is, és csinálja is, ne hagyja szarba a többi szervezőt...Sajnos 99% eddig csak ilyen ígéreteket kaptunk!
Solygsi
2010. augusztus 03. 17:55
Teljesen igazad van! Akkor valamin gyökeresen kéne változtatni!
Mert a nyakamba a bökőt, hogy jövőre ugyan ez lesz!
Mind szervezésben, mind fikázásban!
Változtatás MOTE dolga, hogy ne legyen ilyen, vagy minimál szintre süllyedjen.
Hála az Égnek van rá egy kerek év!
Atommanó
2010. augusztus 03. 17:54
Tényleg idén már 1550 Honda volt...tavaly a szar idő miatt csak 1000 volt...
Atommanó
2010. augusztus 03. 17:53
Soly!
Ezeken sajnos mind túl vagyunk, de rajta, csinálj egy ilyet!!!
Elmentünk Zánkára, hogy na majd ott mekkora talit csinálunk... megnéztük a VW-esek (most fals kb számokat fogok mondani) 2.000 HUF-os belépőibe mi fért bele...megcsináljuk mi is azt...
Kiszámoltuk... nekünk ugyan az 4000 HUF/főre jött ki... hopppááá...akkor mi valamit nem jól csinálunk...aztán rájöttünk, hogy mi 500 főre (300 autóra) számolunk, mert több sosincs, addig ők 1500 főre és 600 autóra... na ez a nem mindegy... ettől függetlenül el is hajtottak minket Zánkáról, mert ott nem lehet topless autómosás, meg sztriptíz és társai...csak a VW-nek...
De ugyan ez volt a szitu a Hungaroringen is a fél napos kibérelt pályával, illetve nem beszélek a Honda találkozóról, ahol több mint 1000! Honda gyűlik össze 1 napra...
Szóval hajráááá! Én el fogok menni!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Összesen 1497 találat 75 oldalon