VII. Abonyi Autós Találkozó, 2012.04.14.

aktuális téma
VII. Abonyi Autós Találkozó, 2012.04.14.

Sziasztok! Visszatértünk, és április 14-én reggel 9 órától a szokott helyen, az Abonyi Vásártéren ismét találkozunk! A programterv jelenleg még finomítás alatt van, de a gerince már kidolgozott, ebben a fórumban közzétesszük majd a legfrissebb infókat, a belépés pedig továbbra is INGYENES! Jelentkezni ITT lehet (célszerű, s mi is tudjuk, hány fővel kalkulálhatunk a Carstyling-regeltek közül). Szeretettel várunk minden benzinvérűt!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
9 10 11 12 13 14
Yankee
2012. január 26. 13:58
hálistennek lesz Wc- Így a csajok nem rováznak nekem, hogy vigyem el őket a benzinkútra. :D Mondjuk nem is vittem őket. :D
oklelo
2012. január 26. 13:41
Szia! Milyen dekorra gondolsz konkrétan?
oklelo
2012. január 26. 13:40
Ami biztos:

Széria, tuningautók, amerikai nagyvasak, meglepetés autók.

Autóbemutatók. Mikrofonnal, minden megjelent előtt bemutathatod büszkeségedet!

Autó szépségverseny, összesen három kategóriában osztunk díjakat.

F-Body találkozó. Erről részletesen jövő hét elején, de aki tudja mi ez, annak nem kell elmagyarázni!

Felvonulás délután.

Egész nap kellemes, vegyes mai és régi slágerek szólnak majd.

A felvonulás és a díjkiosztó után bográcsozást tervezünk, akinek van kedve csatlakozni, szeretettel várjuk: ez sajnos azonban fizetős lesz, de egy alap hambi árát ne sajnáljátok egy ízletes abonyi pörköltre!

Mobil WC: ez mindig hiányzott sajnos, joggal sok kritika is ért bennünket, most viszont lesz!

Lesz média, weblap, rádió...

S minden egyes autóval belépő személyre szóló emléklapot kap!

Egyelőre ennyi, részletek később.
Figyeljétek a topicot!
Davko
2012. január 26. 13:33
Ha kell valami dekor segítség csak szólj!
oklelo
2012. január 26. 13:28
Sziasztok!
Visszatértünk, és április 14-én reggel 9 órától a szokott helyen, az Abonyi Vásártéren ismét találkozunk!
A programterv jelenleg még finomítás alatt van, de a gerince már kidolgozott, ebben a fórumban közzétesszük majd a legfrissebb infókat, a belépés pedig továbbra is INGYENES!
Jelentkezni ITT lehet (célszerű, s mi is tudjuk, hány fővel kalkulálhatunk a Carstyling-regeltek közül).
Szeretettel várunk minden benzinvérűt!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
9 10 11 12 13 14
Összesen 265 találat 14 oldalon