VII. Hungarian Blitz Weekend
Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb Opel találkozója a Hungarian Blitz Weekend. 2011 Július 8-9-10!
Az országjárást folytatva idén Szegeden a Sziksóstói Strand és Kemping területén lesz megtartva a rendezvény. Szállás 2-3-4 ágyas fa és kőházakban, illetve rengeteg árnyékos sátorhely áll a rendelkezésünkre. A kemping területén az összes szálláshely a miénk ! Továbbá szabad strandhasználat, sportolási lehetőség, a kemping területén étterem, kulturált környezet.
Itt lehet szervezni a közös levonulást, konvojozást.
Modikat kérném, hogy ne törölje, hiszen minden évben eljátszuk némi levelezés után, hogy maradhat a topik... Reméljük ez idén sem lesz probléma! Köszi
Ha nem haraxol inkább nem kommentálom... Aki benne van tudja miről szól a klubbozósdi...nem erről amiről itt beszélsz... sajnálom, hogy neked ez jön le...
Én nagyon sajnálom részben igazad is van de azért azokat nem kellene megsérteni akik legalább próbálkoztak de ez a te (ti) véleményetek. Én elfogadom a véleményeket
akárhogy nézem, 5 "ember" (vagy family) van felsorolva, de talán épp az előzőekből tanulva, mert tudják hogy nem biztos hogy tudják teljesíteni, nem jelentkeznek többen.
Én sajnos nem tudok mindhárom nap kimenni, ezért nem is ígérkezek el. Talán 1 nap amikor ki tudok menni, és kifizetem a belépőt, akkor nekem a pihenésről fog szólni. Ez nem non-profit rendezvény, elhiszem hogy kell a segítő kéz, de sehol nem hallottam még fizetős rendezvényen hogy segítséget toboroznak. Szeretem a klubot, meg sok embert ismerek, de épp azért hogy ne mondjam vissza ha valami másképp alakul, bocsi, de én nem jelentkezem.
Hát mit mondjak... el vagyok keseredve...
Minden évben megkérdezitek ki mit tud segíteni...jelzem minden évben mindenki csak utólag jelezte ezt a nagyvonalú szándékát...
Idén többször szóltunk... kértünk, mindenhova kiírtuk...
Eredmény!!! Volt aki jelentkezett, kapott is feladatot... amiből mára kiderült, hogy még sem fog menni... ezért azért amazért, ez lényegében a mi szempontunkból tök mindegy... (megnézném az emberek arcát, ha reggel Szegeden szembesülnének vele, hogy még sem lesz Blitz, mert a szervezőknek nem volt kedve felkelni, lázas lett a gyerek, vagy épp a cég Afganisztánba küldte, hogy ássa el Bin Laden kincseit...)
Szóval volt aki jelentkezett, (annak fényében, hogy direkt megkértem, hogy csak akkor, ha 100%, mert különben szarban marad a csapat) még így is igen... aztán így se semmi...
Sehol semmi...
4 "ember" volt aki vette a fáradtságot, hogy írjon nekünk, és fix feladatot vállalt el, nekik ezúton is előre köszönjük, és minden tiszteletünk az övék!!!
- Mantababybigfamily
- Rigófamily
- Pehi Csabiék
- Soly
- Xray
A Vezetőség nevében KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!!
Sajnos rossz hír!!!! Tegnap kaptuk a Corsa Club Hungarytól a hírt, hogy nem sikerült megkapniuk az engedélyeket a felvonulásra.
Így a felvonulás elmarad...