VW DEPO 2008
aktuális téma

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
////NASCAR
2008. július 28. 20:16
az a jele hogy 3.lett

Van fantáziád bazd
és az égési sérülések? Az smafu?

és az égési sérülések? Az smafu?

////NASCAR
2008. július 28. 20:13
lescannelnek egy kezet és adnak mellé gyufát.
erre ráteszed a kezedet függőlegessen és allulról meggyújtod... na itt a meleg kézfogás postázva . vagy egy kesztűt küldenek el amivel a szervező kezet fogott és azt húzod fel és gyújtod meg... a lehetőségek száma végtelen...

erre ráteszed a kezedet függőlegessen és allulról meggyújtod... na itt a meleg kézfogás postázva . vagy egy kesztűt küldenek el amivel a szervező kezet fogott és azt húzod fel és gyújtod meg... a lehetőségek száma végtelen...

és egy meleg kézfogást hogy küldenek el?
Ha megmagyarázod, elmesélem hogy lehet egy rövidnardágot kidérdepelni

Ha megmagyarázod, elmesélem hogy lehet egy rövidnardágot kidérdepelni

////NASCAR
2008. július 28. 20:10
akkor gyorsabb a posta mint gondoltam..

majd megkapod jövőre

////NASCAR
2008. július 28. 20:05
azt ne postázzák... meg ezért el se megyek....

egy meleg kézfogás jár
Sziasztok

Sziasztok

////NASCAR
2008. július 28. 20:03
3. helyért jár vmi ?
kupa v. oklevél v. 1 sport szelet ?
mer elvileg én lettem audiban a 3. de eddig se egy telefon se egy mail se semmi.
pedig regisztrációnál elkérték...

kupa v. oklevél v. 1 sport szelet ?
mer elvileg én lettem audiban a 3. de eddig se egy telefon se egy mail se semmi.
pedig regisztrációnál elkérték...

Beszéltem Rigóval is, de igen szép véleménnyel van a mai srácokról!
Pedig mennyit tanúlhatnának tőle, is!

Pedig mennyit tanúlhatnának tőle, is!

A jó magyar mentalitás!
Vagy lehet, hogy egy új generáció szokása lett, ez!
Nagyon úgy néz ki!
A régi" öregeket a szakmában, semmibe se nézik, az a tuti amit Júlcsi néni unokája állít!

Vagy lehet, hogy egy új generáció szokása lett, ez!
Nagyon úgy néz ki!
A régi" öregeket a szakmában, semmibe se nézik, az a tuti amit Júlcsi néni unokája állít!

Doki69
2008. július 28. 19:54
Mazso, Xela! Nálatok a pont!
Arra sokan nem gondolnak,hogy másoknak esetleg más lehet a véleménye egy autóról, ami éppen nem egyezik az övével...Ekkor jön a jó öreg magyar mentalitás: Lefikázunk mindent és mindekit! Megmagyarázzuk, hogy a döglött kutya alszik! Attól az én vasam nem lesz jobb és szebb!
Pontosan az ilyen tolarencia hiánya miatt van széthúzás, sárdobálás, undorítóbb esetekben feljelentgetés ebben az örszágban...Miért is ne ? Mindenütt ez megy!

Arra sokan nem gondolnak,hogy másoknak esetleg más lehet a véleménye egy autóról, ami éppen nem egyezik az övével...Ekkor jön a jó öreg magyar mentalitás: Lefikázunk mindent és mindekit! Megmagyarázzuk, hogy a döglött kutya alszik! Attól az én vasam nem lesz jobb és szebb!
Pontosan az ilyen tolarencia hiánya miatt van széthúzás, sárdobálás, undorítóbb esetekben feljelentgetés ebben az örszágban...Miért is ne ? Mindenütt ez megy!

ÜDVW
Ha vki benevez a szépségversenybe, az még nem jelenti azt hogy első lesz az autója, ezek alapján kellene felfogni a dolgot. Benntvan a pakliba hogy dijat se fog kapni, minden ember más, vkinek ez, valakinek az tetszik. Hülyeség ezen veszekedni. Persze tudom bosszantó dolgok vannak, de aki ezt ki szeretné kerülni ne nevezzen szépségversenyre.
Ha vki benevez a szépségversenybe, az még nem jelenti azt hogy első lesz az autója, ezek alapján kellene felfogni a dolgot. Benntvan a pakliba hogy dijat se fog kapni, minden ember más, vkinek ez, valakinek az tetszik. Hülyeség ezen veszekedni. Persze tudom bosszantó dolgok vannak, de aki ezt ki szeretné kerülni ne nevezzen szépségversenyre.
Egy kis észrevétel:
Mindenki maga örömére építsen gépet, ne kupáért és utána az azzal való villogásért, mint sokan láthatók itt a Cs-n.
Sajna! Kitől is érdemelte ki a kupát??????????
Itt kezdődnek a röhejes dolgok.
Kritizálni, valamit????????
Miért is nem lehet? Szabad országban élve, ez egészséges, ha szakszerű alapra teszik.
Ebből következik a következő dolog, ami igen gyerekcipőben áll ma magyarországon!!!!!!!!!!!!
Ideje lenne végre egy szakszerűen kidolgozott minősítési rendszer, hogy értelme legyen megmérettetnije magát az embernek egy versenyen s végre értékké válna egy helyezés is.
Doki! Így tovább! Nehogy nyúl vigye a puskát!
Mindenki maga örömére építsen gépet, ne kupáért és utána az azzal való villogásért, mint sokan láthatók itt a Cs-n.
Sajna! Kitől is érdemelte ki a kupát??????????
Itt kezdődnek a röhejes dolgok.
Kritizálni, valamit????????
Miért is nem lehet? Szabad országban élve, ez egészséges, ha szakszerű alapra teszik.
Ebből következik a következő dolog, ami igen gyerekcipőben áll ma magyarországon!!!!!!!!!!!!
Ideje lenne végre egy szakszerűen kidolgozott minősítési rendszer, hogy értelme legyen megmérettetnije magát az embernek egy versenyen s végre értékké válna egy helyezés is.
Doki! Így tovább! Nehogy nyúl vigye a puskát!

Tőlem fikázhatod. Én azt mondom hülyeség az egész szépségverseny. Ne egy kupának éptsen autót senki
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
egy kupáért vagy egy oklevélért mindent nem ?