Wörthersee
aktuális téma

Wörthersee Treffen
Gratis Wlan Reifnitz
Treffen Infok
GTI FM 88.4 MHZ 101.6 MHZ
Season '15: 2015.05.13- 05.16.
Mäjus 14 Christi Himmelfahrt : ÜNNEPNAP Ausztriäban !
Facebook oldalak:
WÖRTI MAGYAR FB OLDAL:(Képek, videók, galériák)
WÖRTI MAGYAR FB CSOPORT:(gyakori kérdések, vélemények, egyéb infók)
Velden Mischkulnig WEBCAM
Gratis Wlan Reifnitz
Treffen Infok
GTI FM 88.4 MHZ 101.6 MHZ
Season '15: 2015.05.13- 05.16.
Mäjus 14 Christi Himmelfahrt : ÜNNEPNAP Ausztriäban !
Facebook oldalak:
WÖRTI MAGYAR FB OLDAL:(Képek, videók, galériák)
WÖRTI MAGYAR FB CSOPORT:(gyakori kérdések, vélemények, egyéb infók)
Velden Mischkulnig WEBCAM
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Jó lenne már elmenni rá,3 éve mindig annyi haverral találkozunk,hogy folyton eldumáljuk az időt.Tavaly pont a Dub05 team miatt.Sebastiant megnézhettük,milyen technikával lövöldöz.

+ 1 ami eszembe jutott. sajna en is bele szaladtam pärszor ebbe , rengeteg kerszteny extra ünnepük van oszträkoknak . akärcsak mäjus 14. akik epp akkor terveznek vmit nyitvatartäsi idöben max ettermek , fast food , billa reifnitzben elelmiszer.
De lehet hogy schiefling ill faaker see nincs. Hofer alias Aldni Veldenben mindig nyitva van. Ünnepekkor is 8-18ig.
Gondoltam ez nem ärt ha fenn van.
De lehet hogy schiefling ill faaker see nincs. Hofer alias Aldni Veldenben mindig nyitva van. Ünnepekkor is 8-18ig.
Gondoltam ez nem ärt ha fenn van.

fejlec ätalakitva es pär dologgal ki egeszitve. aks jelezte hogy enyhen szolva nem aktuälis , ugyhogy ideje volt a ränc felvarräs.
datum helyre rakva , szokäsos hiv. oldal.
a gti fm-utänna nezek tavaly en nem talältam mär a hiv rädiot a treffen alatt.
miskulnig webcam marad , 3. kamerat meg csak mäjus elejetöl rakjäk csak fel majd.
plusz:
Tudni valok az ingen wifiröl reifnitzben okostelefonokra az app
ält. informäcios level. deutsche sprache vorteil...
es ket facebook link akik eddig nem ismertek öket.
ha van toväbbi ötletetet ill link infokkal segitseggel v csoportok akik ki szeretnek tenni ide a linkjüket szivesen berakom. ez egy open world forum
Z.
datum helyre rakva , szokäsos hiv. oldal.
a gti fm-utänna nezek tavaly en nem talältam mär a hiv rädiot a treffen alatt.
miskulnig webcam marad , 3. kamerat meg csak mäjus elejetöl rakjäk csak fel majd.
plusz:
Tudni valok az ingen wifiröl reifnitzben okostelefonokra az app
ält. informäcios level. deutsche sprache vorteil...
es ket facebook link akik eddig nem ismertek öket.
ha van toväbbi ötletetet ill link infokkal segitseggel v csoportok akik ki szeretnek tenni ide a linkjüket szivesen berakom. ez egy open world forum

Z.
hát az egy hülye akkor
szerintem az éves bevétel háromnegyede ezeken a napokon folyik be hozzá

Igazából ahogy írtad mindig változik. 2 héttel előtte, a hivatalos héten, mindig cserélődik
Mi is akkor voltunk tavaly, de nem akkor voltak a legjobb gépek

Nekem a hivatalos előtt egy héttel jobban bejön. Szerintem jobb a felhozatal.
Talán egy-két nappal a tényleges kezdés előtt van egy vihar előtti csend... kevesebben vannak napközben is a kútnál, este sincs fesztivál hangulat... rendőrök is elkezdenek kiállni a megszokott helyekre.... de előtte minden fasza... a hivatalos napok alatt meg Reifnitz teljes dugó... az egy totál más élmény, de ha valaki nem volt még mindenképp érdemes azt is behúzni a bakancslistán
Nem, ilyenkor Reifnitz-Velden-Egg am see mind megtelik kocsikkal. Rengetegen vannak a hivatalos napokon is, de az utóbbi időben a rendőrök miatt (is), meg elvi okok miatt is, sokan a nagyon beteg vasakkal, meg a komolyabb csapatok (RAD48, vossen st
előbb jönnek. Ilyenkor tele a benzinkút és környéke, a hátós út, a kis kút, a faaker parkoló.
De mondom, innentől kezdve végig vannak nagyon sokan, csak cserélődik a tömeg és sok olyan vas hazamegy, amiről kár lecsúszni, persze érkeznek olyanok is, akik meg a hivatalosra akarnak odaérni.

De mondom, innentől kezdve végig vannak nagyon sokan, csak cserélődik a tömeg és sok olyan vas hazamegy, amiről kár lecsúszni, persze érkeznek olyanok is, akik meg a hivatalosra akarnak odaérni.
Köszi! De azért nyugtass meg, hogy nem futok lyukra akkor sem, ha május 6-7-8 körül megyek ki.
A week before az utóbbi időben már two week before

Sziasztok!
Május elsejei hétvégére írjátok, hogy week befor, az már nem two week befor? Csak azért kérdem, mert én az idén szeretnék kilátogatni, és tisztában szeretnék lenni vele.
Május elsejei hétvégére írjátok, hogy week befor, az már nem two week befor? Csak azért kérdem, mert én az idén szeretnék kilátogatni, és tisztában szeretnék lenni vele.
Ez meg Rodánál nem random tali

Május 1-től sok magyar lesz ott. Faaker-See-nél a nagy parkolóban tuti ott leszünk, úgyhogy ott megtalálsz minket!
Az FB csoportba írtam egy "Gyakori kérdések doksit", de ha van kérdés nyugodtan toljad, segítünk

Köszi az infót! Nézem is.
A week before-ra szeretnék menni mindenképpen. Illetve jólenne Magyarokkal bandázni, mert annyit tudok Németül, hogy Yes!
A week before-ra szeretnék menni mindenképpen. Illetve jólenne Magyarokkal bandázni, mert annyit tudok Németül, hogy Yes!

Kíváncsi vagyok, idén hányan tankolnak a Mischkulnigon, miután tavaly az öreg kihívta a rendőröket éjfél után
Állítólag nagyon sokan bojkottálják a tankolást

Állítólag nagyon sokan bojkottálják a tankolást

Ide nyomjátok a lájkot! >> WÖRTI MAGYAR FB OLDAL: https://www.facebook.com/wortherseehun
Ide meg tudtok csatlakozni, ha infó vagy egyéb kell >> WÖRTI MAGYAR FB CSOPORT:
https://www.facebook.com/groups/gtihun/
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!