Ide várjuk az új ötletek, hogy mivel fejleszthetnénk az oldalt, mivel lehetne még jobban áttekinhető, kezelhető!
Megkérnék MINDENKIT arra, hogy ne itt OFF-oljon, van arra elég topic. Ha valaki ír egy ötletet, és 100 bólogató smiley érkezik rá, akkor lehet a szerkesztők nem lapoznak vissza... Ferencz
- Fórumon a banlistát lehessen becsukni/kinyitni (///E30)
- user adatlapokról is elérhető lenne a kedvenc fórumok lenyíló füle
- fórum default listazas az 200post /page legyen -vagy 100 vagy 50 akinek az teccik
- rendszám cenzúrázó app.
- Mobilfelületet el tudnék viselni. Sokan cs-eznek már mobilról
Képnézegető dolgok - amik már működnek
- jobbra, balra gombok, és ESC használható
- galéria kép ajánlás usereknek működik
- képnév ajánlás cikk galériákhoz működik
- képlistában négyzetes és listás elrendezés működik és meg is jegyzi a kívánt beállítást
- kép kommentezés / likeolás kikapcsolása az user autós képeknél
- képváltások gyorsítása
- nem ugrik vissza az oldal tetejére bezárásnál az user autóknál
- zenelejátszási bug az user autós oldalakon (kivéve Mozzilla)
- egérgörgőgombra nyomással kép új ablakban nyitása
- régi típusú képnézegető "light" a hisztizőknek ()
folyamatban lévő dolgok
- képekhez érkezett kommentek moderálása - saját fórummotor használata
- új tipusú galériában, lapozgatás után bezárást követően nem romlik el a böngésző "vissza" gombja
- új típusú galéria bezárását követően nem ugrik az oldal tetejére a böngésző
- zenelejátszási galériás bug megoldva az user autóknál, kivéve Mozzilla esetén - sajnos az újraindulást itt egy böngésző bug okozza, reméljük hamarosan lesz rá javítás
- egérgörgőgombra nyomással kép új ablakban nyitása müxik minden galériában és az user autóknál is. IGEN, odapofátlankodtunk fölé egyetlen egy darab bannert is, reméljük ez még így elviselhető
- a régi típusú képnézegető elérhető azoknak, akik nem tudják megemészeteni az újat - a teendő mindössze annyi, hogy galéria lista nézetben a "régi felület" ikonra nyomsz, és máris oldschool lesz a nézegető. Az user autóknál eddig semmilyen nézegető nem volt, így ide ezt ne tettük be, akit zavar az új, használja a középső gombot az egerén.
Olyat nem lehetne megoldani, hogy pl akinek 666 képe van fent valamilyen lenyitható formára tenni? Szóval mint a fórumtéma jelleggel..... Kicsit idegesítő, hogy 140 kép betöltését végig kell várni és ugye csúszik az oldal folyamatosan még 25megás netnél is egy jó pár másodpercig.......
"A fenti ponthatárokat, valamint a pontozási táblázatot kizárólag irányadásként tűntettük fel! Az autók besorolására szerkesztőségünk minden jogot fenntart, ezzel kapcsolatban semmiféle utólagos reklamációt nem fogadunk el!"
értem mire gondolsz vagy akkor lehet hogy ez baromság de valami "gyüjtőt" nekik valami más név alatt bár akkor megint gáz mert egyhelyen lesz boldog boldogtalan
Esetleg én úgy tudnám elképzelni, hogy a mostani kategóriák mellet, ha valamelyik autó egyértelműen besorolható valamelyik stílusba akkor egy plusz másodlagos besorolást kapna az verda. Ilyen al kategória vagy nem is tudnám hogy nevezzem.
Értelek. Nincs ezzel gond. Akkor a kategóriának is ezt kell adni "RAT szerű". Sajnos ezek a közelében nincsenek a fogalomnak. Azok az autók mind felújított, makulátlan állapotúak. Azokra a rozsdát csinálják, és máshol nincsenek szétrohadva. Ezek pedig csak az alapvető momentumok.
viszont mindenki abból gazdálkodik amiből tud! ne értes félre én nem ezt az irányzatot képviselem nem is azért írtam csak elég sok "ilyen RAT" szerű autó lett az utobbi időben...
Rat? Az oldalon? Olyat én még itt nem nagyon találtam, talán 2 db-ot. Itt inkább egy csomó régi szar, vagy szemétdomb van. A RAT nem a húszforintos autót jelenti rozsdával, meg a mama bőröndjével a tetején.
Olyat nem lehetne megoldani, hogy pl akinek 666 képe van fent valamilyen lenyitható formára tenni? Szóval mint a fórumtéma jelleggel.....
Kicsit idegesítő, hogy 140 kép betöltését végig kell várni és ugye csúszik az oldal folyamatosan még 25megás netnél is egy jó pár másodpercig.......