Ide várjuk az új ötletek, hogy mivel fejleszthetnénk az oldalt, mivel lehetne még jobban áttekinhető, kezelhető!
Megkérnék MINDENKIT arra, hogy ne itt OFF-oljon, van arra elég topic. Ha valaki ír egy ötletet, és 100 bólogató smiley érkezik rá, akkor lehet a szerkesztők nem lapoznak vissza... Ferencz
- Fórumon a banlistát lehessen becsukni/kinyitni (///E30)
- user adatlapokról is elérhető lenne a kedvenc fórumok lenyíló füle
- fórum default listazas az 200post /page legyen -vagy 100 vagy 50 akinek az teccik
- rendszám cenzúrázó app.
- Mobilfelületet el tudnék viselni. Sokan cs-eznek már mobilról
Képnézegető dolgok - amik már működnek
- jobbra, balra gombok, és ESC használható
- galéria kép ajánlás usereknek működik
- képnév ajánlás cikk galériákhoz működik
- képlistában négyzetes és listás elrendezés működik és meg is jegyzi a kívánt beállítást
- kép kommentezés / likeolás kikapcsolása az user autós képeknél
- képváltások gyorsítása
- nem ugrik vissza az oldal tetejére bezárásnál az user autóknál
- zenelejátszási bug az user autós oldalakon (kivéve Mozzilla)
- egérgörgőgombra nyomással kép új ablakban nyitása
- régi típusú képnézegető "light" a hisztizőknek ()
folyamatban lévő dolgok
- képekhez érkezett kommentek moderálása - saját fórummotor használata
- új tipusú galériában, lapozgatás után bezárást követően nem romlik el a böngésző "vissza" gombja
- új típusú galéria bezárását követően nem ugrik az oldal tetejére a böngésző
- zenelejátszási galériás bug megoldva az user autóknál, kivéve Mozzilla esetén - sajnos az újraindulást itt egy böngésző bug okozza, reméljük hamarosan lesz rá javítás
- egérgörgőgombra nyomással kép új ablakban nyitása müxik minden galériában és az user autóknál is. IGEN, odapofátlankodtunk fölé egyetlen egy darab bannert is, reméljük ez még így elviselhető
- a régi típusú képnézegető elérhető azoknak, akik nem tudják megemészeteni az újat - a teendő mindössze annyi, hogy galéria lista nézetben a "régi felület" ikonra nyomsz, és máris oldschool lesz a nézegető. Az user autóknál eddig semmilyen nézegető nem volt, így ide ezt ne tettük be, akit zavar az új, használja a középső gombot az egerén.
Vazzeg én egy balfax vagyok.... nem tom megcsinálni...
Ha módosításnál vok. akkor ott van a képeknél , hogy megtekint. Én megtekintem ,de a fő kép nem cserélhető....
ott a lista vazze!
te vagy pl a 666. akkor csak az elötted lévőket kell nézned!
50el elötted lévőt tucc kihívni.
olvasói toplistában kell megkeresned magad...
Nem tudom javasolta-e már valaki , de szerintem a kihívások lehetőségét kellene egyszerüsíteni. Miért kell több tíz oldalt végig néznem , hogy kiket hívhatok ki? Miért nem lehet egy olyan listát lekérni , hogy kik a szóba jöhető ellenefelek?
Ez nem a bratyizás.hu, hanem a carStyling!
Itt az autóra kell(ene) szavazni.