Audi TT ülésfűtés

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Audi TT ülésfűtés

Nemtud véletlenül valaki valamit a TT ülésről? A fűtést szeretném bekötni, de igazából 2 csatlakozót látok rajta. Lehet nagy hülyeség, de én odáig jutottam, hogy egyik a fűtésé, másik a légzsákoké. Namost azt nemszeretném, hogy véletlenül rossznak adjak áramot, és kinyíljon nekem ott a légzsák, mert akkor kuka. Szóval ez a kép van előttem amikor benézek. Én a sárgára tippelem a fűtést, mert az jóval egyszerűbb mint a zöld. Tehát ha valaki valamit tudna, légyszi mondjátok, mert reggelente befagy már a seggem a kocsiba!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
HAHAHAHA
2005. október 20. 09:35
HAHAHAHA
2005. október 20. 09:34
pffff
akkor esélytelen, hogy itthon bekössem?
Zolman
2005. október 20. 09:34
tt ülést raktál a tojásba?!
Rs.buci.
2005. október 20. 09:33
Hát rosszul tippeltél, ugyanis a légzsák csatlakozója a sárga minden esetben, és mindenhol !
A másik csatit sem egyszerű beüzemelni, mivel gyárilag nem folyamatos, hanem impulzus jeleket kap, ezért ha adsz neki 12V-ot, akkor kb. két perc alatt felmelegszik, ám képes 5 perc után túlforrósodni, és elfüstölni az ülést !
HAHAHAHA
2005. október 20. 09:32
hmm
HAHAHAHA
2005. október 20. 09:30
annyát...a képet nemszúrta be
HAHAHAHA
2005. október 20. 09:29
Nemtud véletlenül valaki valamit a TT ülésről? A fűtést szeretném bekötni, de igazából 2 csatlakozót látok rajta. Lehet nagy hülyeség, de én odáig jutottam, hogy egyik a fűtésé, másik a légzsákoké. Namost azt nemszeretném, hogy véletlenül rossznak adjak áramot, és kinyíljon nekem ott a légzsák, mert akkor kuka.
Szóval ez a kép van előttem amikor benézek. Én a sárgára tippelem a fűtést, mert az jóval egyszerűbb mint a zöld.
Tehát ha valaki valamit tudna, légyszi mondjátok, mert reggelente befagy már a seggem a kocsiba!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2
Összesen 27 találat 2 oldalon