Autóriasztó HELP

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Autóriasztó HELP

Egy Flashpoint FP600 típusú riasztóhoz való leírást, vagy valamiféle segítséget keresnék. Annyi baja van, hogy nem tudom újratanítani a távirányítót hozzá (a leírásban szerepel, hogy át kell jumperolni, majd a szervizkapcsolóval élesíteni, és ezután tanítani a távirányítót... De amint a szervizkapcsolót benyomom a riasztó élesít, és elkezd vonyítani) Minden Help érdekel!!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4
Dilomalo
2008. április 27. 21:43
ja mert idegesítő hogy a garázsban éjszaka elvileg nem riaszt be mert nem hallom.. de nappal mikor a napon áll (mert eddig akkor riasztott be mikor a napon állt, árnyékban még nem tűnt fel).
lehella
2008. április 27. 21:39
nekem is csinál ilyet hogy néha beriaszt, tul érzékenyek a szenzorjai, állitani kell rajta a potméterrel ha van
zsuzsimate
2008. április 27. 21:24
Dilomalo
2008. április 27. 21:23
egy kérdés ami lehet lamerül hangzik, de az lehetséges hogy annyira érzékeny a riasztóm ha elmegy mellette egy autó (nem tuningos kipufogós stb) csak egy egyszerűbb és beriaszt? vagy pedig ha a tűző napon áll azzal is lehet gond?
Freezer
2007. november 14. 19:27
Na megoldódott a problémám!!

Vettem egy telefonos riasztót!Van saját telefonja egy dominó kártyával!Nyitásérzékelő és belső radar és 10mp múlva tudom ha az én autóm riaszt! Nem volt olcsó de megérte!

Csak ajánlani tudom!!
Ha érdekel valakit keressen meg!
siofok
2007. november 11. 15:08
egyébként patrol line hps-7581 a tipusade semmit nem találok róla
siofok
2007. november 11. 14:51
sziasztok
valaki ért a patrol line riasztókhoz?mert ezzel vettem a kocsit,de akkor se működött,de gondoltam hamár bennvan hátha működöképes,csak van vmi trükkje.
elemet cseréltem a távirányítóban,azt megis mérték,jelet adki,persze egyálltalán nembiztos hogy megfelelőt.
találtam különböző nyomós rejtettkapcsolót hozzá,meg vmi csavarhúzóval állítható bigyót,meg a vezérlőegységen is van 2 állítható kapcsló.egy 1-es állású,meg egy 2->on kapcsolócska.vkinek ötlete?hátha csak apróság baja van
Gismoo
2007. szeptember 20. 16:09
anthoni
2007. szeptember 19. 21:05
ha valakinek netán kéne riaszto szoljon
ICSES-01
2007. szeptember 19. 21:02
de különben google-be bírjtáok a riasztó márkáját esetleg típusát,és ha van értékesitője vagy forgalmazója,akkor felkell keresni és kréni tőlük emailben vagy személyesen használati útmutatót,szerelési bekötést,esetleg programozó kis könyvet van listát.én magiccar típusú vagy pagerres riasztókban tudok segítséget nyújtani
ICSES-01
2007. szeptember 19. 21:00
előre mindenkinek elmondom segítség képen,hogy kényelmi extrának akarjátok a riasztót vagy azért hogy ne vagy nehezebben lopják el az autót?1. mert ha kényelmi extra, hogy a riasztó nyissa ki a kocsit,akkor van távirányitós központi zár,ha meg védelmi szempontból akartok riasztó,akkor meg célszerű a központi zárat külön bekötni a riasztótól, mert az esetleges "tolvajnak" nehezebb lesz feltörni esetleg elvinni a kocsit.gondoljátok át.
Gismoo
2007. szeptember 18. 00:04
Hali!
A Clipper jelenleg kapható moddelljeiről érdekelne valamiféle vélemény.
Ezekhez hozzálehet kapcsolni + érzékelőket? Cabrio autóba menne valamelyik a 2 közül... de vannak asszem a küszöben vagy valahol extra érzékelők amiktől ha közel megyünk az autóhoz akkor pittyog... szal ezeket hozzálehet ehhez a típushoz kötni?
Köszi ha valaki válaszol.
Dr.Tápfesz
2007. május 10. 19:09
Igen megtudod , ha a riasztónak van kimenő vezérlése kp zárhoz , elektronikást keress fel ha te nemvagy otthon a dologba , és meg kell keresni a kompresszorját a kp zárnak.
kisfilu
2007. május 10. 18:57
sziasztok
spgabor
2007. május 09. 22:53
Helló!
Lenne egy nagy problémám, amihez szeretnék segítséget kérni.
Van egy kettes jettám, amiben gyári vákumos központizár van, aminek a vezérlése a bal első ajtóban a kulccsal működő kapcsoló. Az autóban van egy Gemini típusú riasztórendszer is, amit még az előző tulaj szereltetett be. Azt szeretném megoldani valahogy, hogy a központizáram a riasztóhoz hasonlóan távirányítású legyen és egy távirányító vezérelje mindkettőt, lehetőleg úgy, hogy a benne lévő központizárat és riasztót ne kelljen kivenni. A segítségeket előre is köszi!
totyi2
2007. április 23. 20:57
mi aza referencia vezeték?? és a tigger bemenet??
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4
Összesen 61 találat 4 oldalon