e-bay
aktuális téma

Hello! Azért kezdtem ezt a témát, mert érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata, véleménye van az e-bay-ról. Pl. ha kinézek e-bayen egy alkatrészt, ami érdekel, mennyire bonyolult és költséges ill. megbízható azt tényleg megvenni???
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
fox!!
Szerinted ezek mennyire megbizhato ajanlatok?
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=32094&item=7910489805&rd=1&ssPageName=WD2V
Szerinted ezek mennyire megbizhato ajanlatok?
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=32094&item=7910489805&rd=1&ssPageName=WD2V
Hali titto!
"-hogy tudok licitálni"
Regisztrálnod kell! van az a lehetöség hogy csak mint vásárlo regisztráltatod magad! akkor nem kell se bankszám se más csak a cimed!
"-milyen fizetési mód az, ami kifizethető, de megbízható is"
én mindig azt csinálom hogy átutalom nekik a lovét azt kész! ha átbasznak akkor pech! de elvileg sok szempont van hogy ki tudd azt kerülni! 1. menyi Bewertungja van 2. menyi a pozitiv 3. nézd meg elötte miket addott el, ha olcso szarokat max. 10 euroig és most meg valami drágát Profi leirással akkor VORSICHT! 4. Kérdezz töle valamit, milyen gyorsan válaszol!
egy dolog ami fontos tudni az ebayröl: ha ott bármire licitáltál és megnyerted akkor nyomtasd ki magadnak az értesitö emailt amelyen már rá van irva a fickonak (akitöl bármit is vettél) a teljes neve cime stb. ha ez a kezedben van akkor ez egy Szerzödés ami németben schweizban meg a többi ebay országokban elfogadott adásvételi szerzödés amivel ha gond van tudsz lépni!ha ilyen van szolj!
"-mi az olcsóbb: megrendelem ide házhoz, vagy egy németországi ismerősömhöz, aki továbbküldi nekem. (lehet utóbbi még drágább???)
Aztán még lehet lesz kérdésem, mostmár nem térek át a korábban nyitott topicra, mert minek. "
na én például, mivel német vagyok csak itt magyarországon dolgozok, addig mig nem volt eu mindig a kinti cimemre küldettem és ha othon jártam akkor elhoztam magammal! most meg már egyböl ide küldettem (pl.: 2 dupla Weber karbihoz eredeti uj K&N légszürö 5 nap alatt volt itt és 8.20 Euro volt a posta) adtol függ mi kell de a kis cuccok max 2,5 kiloig nem drágábbak mint 15 Euro!
de aztis a deutschepost.de-én meglehet nézni!
ha van még kérdés bátran!
üfv
fox
"-hogy tudok licitálni"
Regisztrálnod kell! van az a lehetöség hogy csak mint vásárlo regisztráltatod magad! akkor nem kell se bankszám se más csak a cimed!
"-milyen fizetési mód az, ami kifizethető, de megbízható is"
én mindig azt csinálom hogy átutalom nekik a lovét azt kész! ha átbasznak akkor pech! de elvileg sok szempont van hogy ki tudd azt kerülni! 1. menyi Bewertungja van 2. menyi a pozitiv 3. nézd meg elötte miket addott el, ha olcso szarokat max. 10 euroig és most meg valami drágát Profi leirással akkor VORSICHT! 4. Kérdezz töle valamit, milyen gyorsan válaszol!
egy dolog ami fontos tudni az ebayröl: ha ott bármire licitáltál és megnyerted akkor nyomtasd ki magadnak az értesitö emailt amelyen már rá van irva a fickonak (akitöl bármit is vettél) a teljes neve cime stb. ha ez a kezedben van akkor ez egy Szerzödés ami németben schweizban meg a többi ebay országokban elfogadott adásvételi szerzödés amivel ha gond van tudsz lépni!ha ilyen van szolj!
"-mi az olcsóbb: megrendelem ide házhoz, vagy egy németországi ismerősömhöz, aki továbbküldi nekem. (lehet utóbbi még drágább???)
Aztán még lehet lesz kérdésem, mostmár nem térek át a korábban nyitott topicra, mert minek. "
na én például, mivel német vagyok csak itt magyarországon dolgozok, addig mig nem volt eu mindig a kinti cimemre küldettem és ha othon jártam akkor elhoztam magammal! most meg már egyböl ide küldettem (pl.: 2 dupla Weber karbihoz eredeti uj K&N légszürö 5 nap alatt volt itt és 8.20 Euro volt a posta) adtol függ mi kell de a kis cuccok max 2,5 kiloig nem drágábbak mint 15 Euro!
de aztis a deutschepost.de-én meglehet nézni!

ha van még kérdés bátran!
üfv
fox

és most is elb..tam, nem is merem még1szer megpróbálni

Ja, norbiGTi, Otoohonoer linkjével ráleltem arra, ami tényleg az e-bayről szól. Többieknek: perpillanat az érdekel, hogy:
-hogy tudok licitálni
-milyen fizetési mód az, ami kifizethető, de megbízható is
-mi az olcsóbb: megrendelem ide házhoz, vagy egy németországi ismerősömhöz, aki továbbküldi nekem. (lehet utóbbi még drágább???)
Aztán még lehet lesz kérdésem, mostmár nem térek át a korábban nyitott topicra, mert minek.
-hogy tudok licitálni
-milyen fizetési mód az, ami kifizethető, de megbízható is
-mi az olcsóbb: megrendelem ide házhoz, vagy egy németországi ismerősömhöz, aki továbbküldi nekem. (lehet utóbbi még drágább???)
Aztán még lehet lesz kérdésem, mostmár nem térek át a korábban nyitott topicra, mert minek.
Jó, nem találtam. De átolvasom.
Ja meg hozza teszem hogy merettöl függöen nem 10-15 euro magyarorszagra 30-csillagos egig.
Kb 3 eve vagyok ebay tag, nagyon sokat rendeltem, es mar adtam is el nem egy dolgot. Az auto alkatreszeken minden esetre 30-50% meglehet sporolni, de a kapósabb dolgok amiket nehezen lehet talalni üzletekben is arra kb 30-40%-al többet kell fizetni, 100 szonak is egy a vege szerintem megeri. Amit kimondottan ajanlok az a mobiltelefon.

Ez így van...
deutsche ember vagyok és 2000 ota regisztrált ebay tag vagyok! mit szeretnél tudni?
151 Positive Bewertungen!
üdv
fox
151 Positive Bewertungen!
üdv
fox
Talán ha körbe néznél a forumok között!!!
Klik ide!

Mindettől függetlenül nehogymár senki nincs itt ,aki már vett valamit e-bayen keresztül!?!?!?!
Én tudom , de mintha ott is valami ilyesmikről lene szó, ahogy én emlékszem :)
Megkerestem, Godplayer által nyitott topicra gondolsz szerintem. Ien, valóban nagyon hasonló, csakhogy az e-bay-en rendelt cuccokat nem elhozni lehet, hanem neten megrendelni, és címre postázzák.
Én most pl. egy lámpát nézek, ami párban 75eurónál tart, és az nem kicsit megérné...nagyon. Mivel 200 euró körül szokott lenni.
Bocs, visszakeresem.
Titto , már van egy ilyen topic ! Keresd vissza ! Felesleges volt mégegyet megnyitani ugyanolyan névvel...
Még egy dolog: Az árverésre dobott alkatrészeken lehet nagyot kaszálni. Csak figyelni kell folyamatosan az időpontot mikor jár le. Sokszor 1 euroról indul! Egy német ismerősöm így vett egy önjáró, fűnyírótraktort 200 euróért(használt kb.200 üzemórát ment)
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
a másik CHPH azzal gond lesz! de ha megvetted hivj fel, ill. adok bele énis 100 Eurot
az eladonak az Ebay Gebühr nem lesz kevés!