Felni polírozás
aktuális téma

Sziasztok! Segítség kéne felni polírozáshoz! Tapasztalatok, anyagok beszerzési helyei, okosságok! Aki tud, segítsen építő hozzászólásokkal!
Üdv. Lakkcipő!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Lassan én is beállok a sorba itt Borsod megyében,már nem csak magamnak polírozok :)
Beálltam én is a sorba!!!(nincs ujjlenyomatom) :) :) :)
Amit Te vettél az "csak" wax.Arra jó hogy a benne levő viasz segítségével(egy ideig)szebben csillogjon az autód.Ha valóban polírozni akarod a kocsid akkor oda a 3M polírpasztái kellenek,valamint polírozógép kell.
Ha gondolod írj az oldalamra és adj egy e-mail címet priviben hogy tudjak válaszolni,ne itt offoljunk.
Ha gondolod írj az oldalamra és adj egy e-mail címet priviben hogy tudjak válaszolni,ne itt offoljunk.
A polír pasztára pedig ezt írják:
"Felvitele és letörlése egyszerű. Olyan finom karcmentes tisztító összetevőket tartalmaz, amelyek biztonságosan távolítják el a lakkfelületről a szennyeződéseket egyidejűleg sima karcolásmentes felületet hagyva.
Metál gépkocsik lakkozott felületeinek polírozó anyaga, mely a karcolásokat és a felületi piszkot távolítja el kíméletes úton.
Nagyon hatékonyan alkalmazható elöregedett matt lakkozású gépkocsiknál."
Ezért gondolom, hogy először a paszta kellene rá, aztán a folyadék. Esetleg jól gondolom?
"Felvitele és letörlése egyszerű. Olyan finom karcmentes tisztító összetevőket tartalmaz, amelyek biztonságosan távolítják el a lakkfelületről a szennyeződéseket egyidejűleg sima karcolásmentes felületet hagyva.
Metál gépkocsik lakkozott felületeinek polírozó anyaga, mely a karcolásokat és a felületi piszkot távolítja el kíméletes úton.
Nagyon hatékonyan alkalmazható elöregedett matt lakkozású gépkocsiknál."
Ezért gondolom, hogy először a paszta kellene rá, aztán a folyadék. Esetleg jól gondolom?
Amit én vettem, az inkább olyan, mint egy wax. Viszont amit keresek (ha csak minimálisan is) de sűrűbb anyag. Már ha jól értettem azokat, amiket olvastam eddig polír ügyben...
Srácok sziasztok!
Tudom, hogy nem jó helyre írok, de polírozás témában ez a csoport aktív csak úgy látom. Nekem autó polírozásban kellene segítség. Utána olvasgattam kicsit a témának, vettem is turtle wax-os polírkrémet, méghozzá metál felületre valót. Az a bajom, hogy ez konkrétan csak egy krém, nincsenek benne dörzsölő anyagok, ezért kicsit tanácstalan vagyok, hogy most vagy én nem mondtam el értelmesen az eladónak az unixban hogy mi kell, vagy ő ragadt le annyinál, hogy igen, a kocsi metálfényű, és ezért kell rá ez. Mert gondolom ez előtt még azért csak meg kellene dörzsölni a kasznit egy pasztával, amiben vannak dörzsölő anyagok. Vagy eddig is félre értettem az írásokat, és a polírkrémnek is működnie kellene?
Ilyet vettem: Turtle Wax Metallic Car Wax
Erre az van írva, hogy NEM tartalmaz durva szemcséket stb.... hát ez az, hogy semmi kicsit se tartalmaz.
Esetleg ilyet kellene vennem?: Polyr paszta
Valami olyan kellene szerintem, ami azért kicsit meg is dörzsöli a felületet nem? Segítsetek légyszi.
Tudom, hogy nem jó helyre írok, de polírozás témában ez a csoport aktív csak úgy látom. Nekem autó polírozásban kellene segítség. Utána olvasgattam kicsit a témának, vettem is turtle wax-os polírkrémet, méghozzá metál felületre valót. Az a bajom, hogy ez konkrétan csak egy krém, nincsenek benne dörzsölő anyagok, ezért kicsit tanácstalan vagyok, hogy most vagy én nem mondtam el értelmesen az eladónak az unixban hogy mi kell, vagy ő ragadt le annyinál, hogy igen, a kocsi metálfényű, és ezért kell rá ez. Mert gondolom ez előtt még azért csak meg kellene dörzsölni a kasznit egy pasztával, amiben vannak dörzsölő anyagok. Vagy eddig is félre értettem az írásokat, és a polírkrémnek is működnie kellene?
Ilyet vettem: Turtle Wax Metallic Car Wax
Erre az van írva, hogy NEM tartalmaz durva szemcséket stb.... hát ez az, hogy semmi kicsit se tartalmaz.
Esetleg ilyet kellene vennem?: Polyr paszta
Valami olyan kellene szerintem, ami azért kicsit meg is dörzsöli a felületet nem? Segítsetek légyszi.
Gyárilag feketére van festve a közepe, az csak nem lehet szar
. Ezért is nem szeretném újra fényeztetni a közepüket!
Pesten valaki elvállalná? A pereméről le kellene szedni a festéket és polírozni(nem nagy a pereme, de ez a képen is látszik), ha Pesten valaki vállalná az írjon privátot! Köszönöm!

Pesten valaki elvállalná? A pereméről le kellene szedni a festéket és polírozni(nem nagy a pereme, de ez a képen is látszik), ha Pesten valaki vállalná az írjon privátot! Köszönöm!

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha a felni pereme le van fújva, le lehet róla szedni úgy a festéket és felpolírozni, hogy a felni feketére festett közepe ne sérüljön?
A képen látható felniről lenne szó, csak a pereme is le van fényezve!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha a felni pereme le van fújva, le lehet róla szedni úgy a festéket és felpolírozni, hogy a felni feketére festett közepe ne sérüljön?
A képen látható felniről lenne szó, csak a pereme is le van fényezve!
KARL GTI!
Nem vagyunk egymástól messze hozd el és megcsinálom rá az élpolírt!
Mátészalkáig lemegyek érte!
ha érdekel írj privben!
Nem vagyunk egymástól messze hozd el és megcsinálom rá az élpolírt!

Mátészalkáig lemegyek érte!
ha érdekel írj privben!

Féktisztitóval próbáltad már? Nem tudom,hogy reagál rá a polír,de a szakemberek majd kisegítenek szerintem.
Gondolkoztam azon én is... Hátul dob! esetleg valamivel le lehet szedni?
Sziasztok! A képen látható felni lapját szeretném felpolírozni. A gyári szinter található meg rajta. Ti milyen módszert ajánlanátok ennek a letakarítására? Gondoltam, szemcseszórásra, de mire azt visszafinomítom, kb mindegy ha eleve csiszolással kezdek. A másik a perem elég ramaty állapotban van. Arra gondoltam, hogy síkba esztergálom a felni lapjával erről vélemény?
Hali. Fékpor esetleg? Bár nem tudom hátúl tárcsa van-e.
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy januárban tükörpolíroztattam a felnim, viszont a hajlatnál fekete anyagokat találok mind a 4-nél és nem jón le, mitől lehet ez?
olyan kérdésem lenne, hogy januárban tükörpolíroztattam a felnim, viszont a hajlatnál fekete anyagokat találok mind a 4-nél és nem jón le, mitől lehet ez?
Mondjad papa, mi kéne?.............az biztos nincs....nem is volt.....

20/466 2672 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!