Felni polírozás

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Felni polírozás

Sziasztok! Segítség kéne felni polírozáshoz! Tapasztalatok, anyagok beszerzési helyei, okosságok! Aki tud, segítsen építő hozzászólásokkal! Üdv. Lakkcipő!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Pityusz 2
2012. október 11. 19:43
rendben van!Túl van tárgyalva!Viszem a kerekeket,és beszélünk!Kedves modok,takarítást kérnék,köszi!
Sporcelet
2012. október 11. 19:33
Szerintem majd megbeszéljük ezt személyesen, mert valamelyikünk hallucinál.
Majd, ha hozod a schmidth felniket, akkor beszélünk egyet, hátha tisztázódik, mert nagyon elbeszélünk egymás mellett.
Amúgy miért is nem lett kész időre az ATS felni??? (amit mellesleg a festőmnek kellett volna megcsinálni, és nem nekem, de ő pont leszarta, mert pepecs meló, és oldjam már meg én, szívességből ... )
Azt nem tagadom, hogy húztalak vele az utolsó pillanatig, de megkaptad készen időben.
A lemaró gélnél nem emlékszel arra, amikor azt akartam megtudni, hogy honnan van? Nem mondtad el, nem vetted fel a telefont, a műhelyem meg emiatt állt napokig(ez forintban sok ám). Kiderítettem másképp, de akkor már el voltam csúszva mindennel, és kb 8 ember előtt csináltam segget a számból emiatt, mert az Ő felnijük nem lett kész időre.
A hintára, mert azt mondtad, hogy a hétvégén jössz, és megnézzük/átbeszéljük, mert úgyis hozol valami felniket, csak nem értél ide.
Nincs harag, én pont leszarom, hogy kinek mit/mikor ígérsz, de ha legközelebb velem megbeszélsz valamit, akkor az legyen is úgy. Ha valami közbejön, akkor meg szólni előtte, és nincs felesleges ideg miatta.
Egyszerű ez .... ha gebasz van, akkor szólok annak, aki számít rám, és nem tűnök el napokra/hetekre.

Ezt ezennel le is zárnám itt a fórumon végleg, mert szerintem erre a nagy nyilvánosság kurvára nem kíváncsi.

A modok remélem kitakarítják innen ezt az egészet, aztán tisztázzuk személyesen.
Pityusz 2
2012. október 11. 19:13
Szeva!Nem minősitek senkit,hisz nem is ismerem a többi polírost...így nem szidok senkit,hisz nincs miért!Ha már a szívatásnál járunk,téged se kell kitenni...festőd mondta el,direkt nem csináltad meg az ATs-eket!!Mert én megszívattalak??Mivel?Vittem gélt,nem kértem semmit!Hintára nem mondtál semmit,azt mondtad leméred!Shmidt folyamatba van,itt van nálam legumiztattam,egyébként múlthéten került hozzám sogitól,gondolom majd erre is írsz valamit,hogy mossad magad!Igen,hívogattalak,mert te mondtad az időpontot...és én arról nem tehetek,hogy elsőre nem sikerűlt megcsinálni,előfordul,nem ez volt a probléma!Ha nem akarod megcsinálni,elválalni nem kel!!Amikor anyukáddal volt a baj,vagy betegvoltál,azt is megértettem!Nem vagy köcsög,nem mondta senki!Nem gondolnám,hogy felültettelek volna!Kromofágot is én ajánlottam fel,igaz,ami igaz!Ha emiatt,minősítenek a barátaid,én is pont leszarom,nem kenyérre kell a kromofág ára!És ha ezek után,nem poirozol nekem,az se érdekel,bár a munkáddal nem volt bajom,csak hogy fényezzem a f@szod is!Türelmet kértem nem többet,de ha verni akarsz állok elébe,majd becsukom a szemem! További szép estét!
lasi
2012. október 11. 19:09
telon hívni foglak , délelőtt kecson leszek
Sporcelet
2012. október 11. 19:06
Akár jó is lehet, de nem tudom még, hogy mi lesz a program akkor
lasi
2012. október 11. 18:40
egyre kiváncsibb vagyok erre a gépre......lehet szombaton beugrok pár percre ha alkalmas neked is
Sporcelet
2012. október 11. 18:36
Ahhoz képest, hogy homokszórva hozták, egészen kulturált lett
Sporcelet
2012. október 11. 01:14
Hívni is fog, azzal nincs baj, csak az időpontok ...
Tukorpolir
2012. október 11. 00:36
Én még remélek... Azt mondta hogy múlthét csütörtökön legkésőbb visszahív... kivárom hátha....
Sporcelet
2012. október 11. 00:18
Már teljes mindegy ... az összes políros(velem az élen) egy köcsög/szemét/szarházi/f@sz lesz innentől kezdve a szemében, mert aljas módon számon kérik rajta, azt amit vállalt(sőt igazából ő keresett meg anno a faszom tudja hány hónapja, hogy lenne egy ilyen lehetőség).
Az embert előbb utóbb utolérik az ilyen dolgok, csak kár, hogy ez így alakult, de ahogy látom máshogy nem megy.
Tukorpolir
2012. október 11. 00:09
Igyvan 2x beszéltem vele, 2x mondta visszahív... semmi!!!! igaz vagy 20x hívtam
De semmi... Én nem ismerem mondjuk Őt, de ez nem annyira szimpi.... De reménykedünk!!!
Sporcelet
2012. október 11. 00:04
Nem erről van itt szó, hanem arról, hogy van két telefonszám, és nem veszi fel, egyiket sem, és nem hív vissza ... ez esik szarul, mert nem kerülne olyan elbaszott sok időbe egy nyomorult telefonhívás.
Elhiszem, hogy vannak gondok, amiket őszintén sajnálok is, de attól még nem tehet csöcsre sok másik embert, akik számítanak rá, és esetleg MIATTA nem tudnak időre teljesíteni az ügyfeleknek, akiknek be van ígérve a határidő.
Ha nem akar vele foglalkozni, akkor vegye fel, ha hívják, és mondja azt, hogy nem tud foglalkozni a témával, mert ez vagy az van. Azt hiszem ez egy alap elvárás lenne.
De látod, én vagyok a fasz, mert eladok neki egy raklap rárohadt kromofágot puszira ... pofám leszakad
Tukorpolir
2012. október 10. 23:53
Benne lennék...
szét opat minket az embered
Sporcelet
2012. október 10. 23:38
Barátom ne is haragudj meg, de eddig bármikor kértem tőled valamit faszra raktál, és egyetlen egy alkalommal sem tartottad a szavad ...
Emlékezz csak vissza hányszor szopattál meg, és hányszor szoptam miattad, mert nem nem készültek el időre a munkák ... persze a tiéd mindig meglett időre, mert napjában képes voltál 13X hívni...
(amikor először kerestél, hogy hozol melót, basztad hozni, később előkerültél, legközelebb még időpontot is kértél a javításra, basztál jönni, aztán volt a lakkmarós téma, amikor a telefont sem vetted fel napokig, utána a kromofágos móka. ja meg a schmidt felnik, amiket hozol már jó ideje. Arra már nyilván nem is emlékszel, hogy a nyár elején megígérted, hogy a hintaágyat rendbeteszed a hétvégén)
Ezek után a szavaidat válogasd meg legyél szíves, mert nem én csináltam segget a számból sorozatban
Ellenben legalább most a többieket is felültetted. Ez szerintem nem engem minősít, de pont leszarom az egészet, csak ne én legyek már a köcsög azért, mert baszod felvenni a telefonod ...
Pityusz 2
2012. október 10. 22:04
jöhettek nyugodtan!!!Nem szopatok senkit!!Anyám agyvérzést kapott te agy f@sz!Kisebb gondom is nagyobb ennél!De ha vége a kavalkádnak,tartom magam,ahhoz,amit megbeszéltünk!ennyit a szopatásról!na szevasz!
Sporcelet
2012. október 10. 21:36
Esetleg összejöhetnénk, és közösen megverjük
szpinya
2012. október 10. 21:29
Nálam síri csend van ezügyben.
Sporcelet
2012. október 10. 21:24
pofád lapos puttana
Kromofágos biznisz sikerült, vagy még mindig szopat a Pisti titeket?
szpinya
2012. október 10. 20:23
sly120
2012. október 10. 19:45
Köszi az infót. Van pár paszta amiről tudok,csak még nem használtam egyiket se.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Összesen 12848 találat 643 oldalon