Felni polírozás
aktuális téma

Sziasztok! Segítség kéne felni polírozáshoz! Tapasztalatok, anyagok beszerzési helyei, okosságok! Aki tud, segítsen építő hozzászólásokkal!
Üdv. Lakkcipő!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
3 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod....
Sziasztok!
Lehet volt már róla szó, de nem találom.
Polír felniről milyen szerrel vagy hogyan lehet legjobban leszedni a szennyeződéseket, úgy hogy ne sérüljön a polír ?
Válaszokat előre is köszönöm !
Lehet volt már róla szó, de nem találom.
Polír felniről milyen szerrel vagy hogyan lehet legjobban leszedni a szennyeződéseket, úgy hogy ne sérüljön a polír ?
Válaszokat előre is köszönöm !
Sziasztok!
Pesten tudtok vkit ajánlani aki felnipolírozással foglalkozik?
Pesten tudtok vkit ajánlani aki felnipolírozással foglalkozik?
faq
2014. május 03. 15:13
amúgy bemész egy autósboltba és egy karvaly orrú mátyásért cserébe a kezedbe nyomnak egy k2 vagy hasonló gyártmányú polírfényesítő cuccot, ami szintén jó

faq
2014. május 03. 15:11
javítsatok ki, ha tévedek, de én úgy tudom Autosol Metal Polish nevű anyaggal szokták
van olyan is, hogy Aluminium Polish, meg ne kérdezd miért nem azt használják...
de ha valakinek nagyobb tapasztalata van ezekkel, arra én is kiváncsi lennék, hogy melyik jobb

Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy milyen cuccal tudnám a polír peremet szépen letakarítani? kb 2 hónapja lett polírozva, de egy kicsit mattult már...
köszi előre is!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy milyen cuccal tudnám a polír peremet szépen letakarítani? kb 2 hónapja lett polírozva, de egy kicsit mattult már...
köszi előre is!

Na így már sokkal jobb!

Köszönöm ezt a fórumnak!
Ez életem első munkája.
Visszaolvastam pár száz oldalt és neki álltam
Ez életem első munkája.
Visszaolvastam pár száz oldalt és neki álltam

hello. tudom hogy rossz topic nem ide valo de uvegszalas vagy ahhoz hasonlo topicot keresek.
Szerintem szerezz valahonnan egy excenter csiszolót, meg hozzá egy rahedli papírt! Különböző szemcse méretekkel, úgymint 120-240-400-600-800-1000! Szépen sorban végigmész mindegyikkel rajtuk! A kék paszta konkrétan nem tudom milyen erősségű, de a rózsa pasztát hagyd a végére! Attól lesz tükrös! Remélem tudtam segíteni!
Üdv!
Először is le a kalappal a munkásságotok előtt!
Valóban egyszerűbbnek tűnik a dolog mint ami valójában.....
Érdekelt a téma, rátaláltam erre a fórumra.
Hülye kérdések helyett vissza olvastam pár száz oldalt
Bele is fogtam a szépítésbe
Csak síkban szerettem volna megcsinálni mert oldalt gyárilag festve van és az tetszik, ezért a kromofág szóba sem jöhetett. Helyette a szopórollert választottam.. azaz: sniccer penge és sok türelem a lakk ellen.
Végül sikerrel jártam. Megszabadultam a lakktól.
Utánna 120-as száraz papírral eltüntettem az oxidált részt és csiszoltam amíg volt türelmem. De sajnos mélyebb karcok is vannak amik nem jöttek ki.
Utánna vizes papírral 240-től 2000-ig adtam neki rendesen.
És itt akadtam el
nekiugrok max fordulaton a fúróval (lefüstölt R.I.P.) próbáltam ritkán varrottal, sűrűn varrottal, próbáltam rányomni, próbáltam érintőre rátenni, próbáltam rózsa pasztával próbáltam kék pasztával, de ez volt a maximum amit ki tudtam hozni belőle.
Tudom hogy látatlanban nem lehet segíteni, azonban ha valaki tudna tanácsot adni mit csinálok rosszul azt nagyon szívesen fogadnám.
Kérlek ne kövezzetek, ez az első munkám
Először is le a kalappal a munkásságotok előtt!
Valóban egyszerűbbnek tűnik a dolog mint ami valójában.....
Érdekelt a téma, rátaláltam erre a fórumra.
Hülye kérdések helyett vissza olvastam pár száz oldalt

Bele is fogtam a szépítésbe

Csak síkban szerettem volna megcsinálni mert oldalt gyárilag festve van és az tetszik, ezért a kromofág szóba sem jöhetett. Helyette a szopórollert választottam.. azaz: sniccer penge és sok türelem a lakk ellen.
Végül sikerrel jártam. Megszabadultam a lakktól.
Utánna 120-as száraz papírral eltüntettem az oxidált részt és csiszoltam amíg volt türelmem. De sajnos mélyebb karcok is vannak amik nem jöttek ki.
Utánna vizes papírral 240-től 2000-ig adtam neki rendesen.
És itt akadtam el

nekiugrok max fordulaton a fúróval (lefüstölt R.I.P.) próbáltam ritkán varrottal, sűrűn varrottal, próbáltam rányomni, próbáltam érintőre rátenni, próbáltam rózsa pasztával próbáltam kék pasztával, de ez volt a maximum amit ki tudtam hozni belőle.
Tudom hogy látatlanban nem lehet segíteni, azonban ha valaki tudna tanácsot adni mit csinálok rosszul azt nagyon szívesen fogadnám.
Kérlek ne kövezzetek, ez az első munkám

kindulás

Karcolás nélkül megúszta a felni

csak a hátsó lett "kész"
faq
2014. április 04. 07:09
ratyiform
nem nézne ki rosszul front polírral sem, de akkor már inkább telibe, az a biztos

elne.asszad polírral ezt a jó színt

Sziasztok!
Van 4 db 16"-os alufelnim amin van néhány apróbb sérülés. Arra gondoltam, hogy nem fényeztetném újra őket, hanem csak kapnának egy frontpolírt és "eltünnének" a hibák. Szerintetek jól nézne ki? Mennyibe kerülne ezt megcsinálni? Helyileg Pest megyében lenne a legjobb.
Van 4 db 16"-os alufelnim amin van néhány apróbb sérülés. Arra gondoltam, hogy nem fényeztetném újra őket, hanem csak kapnának egy frontpolírt és "eltünnének" a hibák. Szerintetek jól nézne ki? Mennyibe kerülne ezt megcsinálni? Helyileg Pest megyében lenne a legjobb.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Bocsi