hátsó lámpa szétszedése

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
hátsó lámpa szétszedése

Sziasztok. Szertnék megkérdezni mindenkit hogy milyen módszert ajánlanak ahoz a projekthez hogy? 2002-es seat ibiza 6L-es autóm hátsó lámpáit szeretném szétszedni olyan szinten hogy a lámpabúrát a lámpatestől. Aki már csinált ilyet kérem írja meg hogy pontossan hogyan sikerült neki. Köszönöm. sziasztok.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
seatkrisz
2012. január 23. 22:50
Igen az elsőkkel már készen vagyok. az ragasztva van a hátsó sztem összesütve. halottam olyanról hogy forró víz aztán onnan sütő de csak kevés ideig és egybe szétjön minden erölködés nélkül.
kovi g2
2012. január 23. 22:37
Ha ragasztva van nem pedig összesütve, hőlégfújóval óvatosan melegísd körbe, de nem kell nagyon. Aztán óvatosan le lehet feszegetni.
TaaT
2012. január 23. 22:10
a hátsó lámpák sosem arról voltak híresek hogy szétszedhetők, az elsők még csak-csak...
seatkrisz
2012. január 23. 22:06
Sziasztok. Szertnék megkérdezni mindenkit hogy milyen módszert ajánlanak ahoz a projekthez hogy? 2002-es seat ibiza 6L-es autóm hátsó lámpáit szeretném szétszedni olyan szinten hogy a lámpabúrát a lámpatestől. Aki már csinált ilyet kérem írja meg hogy pontossan hogyan sikerült neki. Köszönöm. sziasztok.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!