Hibákat ide írjátok!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Hibákat ide írjátok!

Mielőtt leírod amit találtál, nézd vissza a friss kommenteket, elég ha ugyanazt a hibát csak egyvalaki jelzi. Ha nem kapsz rögtön választ, akkor vagy éppen nincs admin a közelben, vagy dolgozik a problémán.

Ha ugyanazt többször írod le, akkor sem fogunk tudni hamarabb segíteni, viszont a sok komment miatt lehet hogy más problémáját nem vesszük észre. És ami a legfontosabb:

CSAK AZ OLDAL MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOS HIBÁKAT ÍRJÁTOK IDE!

Frissítés infókAz oldalon már több helyen feltűnő v5.0 rendszer jelenleg tesztüzemben fut. Várjuk visszajelzéseiteket, észrevételeiteket vele kapcsolatban!

Vélemények a változásokról:
http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?id=6814

Segítségkérdés előtt olvass, akár itt, akár a 'Segítség' menüben, akár Quad blog-jában:
http://www.carstyling.hu/blog_shower.php?id=128

Ha bármi eltűnt; vagy ottvan, de nem kellene :), akkor frissíts és ments! Képeknél FRISSÍTÉS, majd VÁLTOZÁSOK MENTÉSE.
Ha az oldalad problémázik, akkor Autóm adatai, és MÓDOSÍT.
Ha szétcsúszott az egész oldal, vagy nem azt látod, ami valójában ott van (pl. főképcsere), akkor törölj Cookie-kat, frissítsd a böngésződ! F5 vagy CTRL+F5

KOMMENTELÉS:
3.6 Firefoxra frissítve minden ok.
I.E. frissítve minden ok.

Lehet hogy:
- Előugró ablakokat engedélyezni kell a böngészőkben!!!
- Ha kell a biztonságos helyekhez hozzá lehet adni a www.carstyling.hu-t.
- A java-t engedélyezni kell!!

és ami a legfontosabb casht törölni!!!
Jelenleg felvett hibák - javításra várók- User Autó képfeltöltés gomb némely böngészőkben nem üzemel, de a régi jó!
Régi képfeltöltő oldal: (Csak mert a lábléc valakinek belelóg) http://www.carstyling.hu/more_pic2.php

- A képelnevezésekben nem használható az idézőjel (").

- User galériákban nem mindenhol jelennek meg a képek

- AZ AVATAROK MÁR KIKAPCSOLHATÓK AZ USER AUTÓ OLDALAKON! Ha valakit zavar: módosítás gomb, és a megfelelő checkbox.

Akinek baja van az oldallal és fagy, annak a flash plugin működik hibásan a gépén. Megoldás:
Flash újratelepítése, frissítése ... Win frissítése megoldás lehet.

No hiba - elvileg

Facebook gomb eltüntetése #39124 komment

1. "autóm adatai" gombra klikk
2. lejjebb görget
3. témába passzoló jelölőnégyzetre klikkel

Aki még hisz a FUN-ok törlésében, és az aréna megszüntetésében, az IDE írjon!
Több ilyen jellegű kommentet NEM várunk ide!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1816V
2004. november 23. 14:45
GTAti
2004. november 23. 14:41
Lehetséges kihívást valahogy visszvonni?!
GTAti
2004. november 23. 11:52
És még csak nem is ez a többség akarata, mert 42-42% most is a két tábor...
GTAti
2004. november 23. 11:51
Az egyetlen hátrány már most érződik, ma eddig 1 db új autó (bár lehet, hogy még az is tegnapi...)!
Én mondjuk ezt a részét sejnálom a dolognak. Ez a retkezésre nem megoldás, a fake gépek meg úgyis kipotyogtak eddig is... Nekem ez a fizetős dolog nem jön be.
szerintem...
GTAti
2004. november 23. 11:44
Miért, így "barátságosban" simán tolhatnátok egyet, ami szerintem egy qrva nagy párbaj lenne. Tét nélkül, csak poénból!!! És csak akkor, ha mind2en akarjátok!

Hahóóó, Quad, csináljatok ilyet!
Roche
2004. november 23. 11:32
Biztos izgi párbajocska lenne
stadi
2004. november 23. 11:28
Igen ez nem lenne egy rossz ötlet!!!!
Mert pl. ha Roche vs stadi ... na jó csak vicc volt !!De jó az ötlet!!!
stadi
2004. november 23. 11:27
Miért nem teccik a hasonlat!!Izgis párbaj lenne!! Már mindketten voltunk a toplista élén igaz én nem sokat de jó nagy szavazó táborunk van mindkettőnknek!!De eszembe sem jutna veled Arénázni!! Különben is lassan ujra vissza dobom a fegyvermentesbe!!!
GTAti
2004. november 23. 11:27
Egy darabig még úgyse lehet ilyen párbaj... pedig érdekes lenne...

Téynelg, lehetne olyan párbaj, ami "barátságos" tehát mondjuk kihivod azilletőt akárhanyadik is a toplistán, ő elfogadja a kihívást, és simán nyoimatnak egy párbajt anélkül, hogy bármelyikük helyezése változna!
Csak a poén kedvéért!
GTAti
2004. november 23. 11:23
Szerintem az embernek a barátaiban meg kell bízni (kiben, ha bennük nem?!)! És ha két haver nyomja, legfeljebb nem szavazok... De ez tényleg nem okés, hogy nem lehet tudni, ki tolt 10est és ki arénahelpet! Szerintem oda jobb lenne csak az arénásokat kiírni!
Roche
2004. november 23. 11:21
stadi
2004. november 23. 11:10
Ebben csak az a rossz ,hogfy ha zsirt adok akkor is oda irja a nevem ha arénát nyomok akkor is ha viszont mindkettőt nyomok akkor csak egyszer irja oda a nevem!!! A másik ami nem igazán jön be nekem hogy a privát üzenő falba ír valaki pl mondjuk aki az arénában ellenem szavazot azt más nem látja !Tehát Pl. ha Roche vs stadi párbaj lenne és staticX rám szavazz ,de mindkettőnk privát üzenő faljához beírja hogy Aréna neked akkor azt nem tudom ellenőrizni így viszont a következő párbajánál static-x-re fogok nyomni pedig lehet hogy nem is engem tólt!! Oké azt vágom hogy innentől viszont arra megy majd a pont akinek a szebb autója van vagy pedig az eddigi haverságokat hazugságokkal fogják fűszerezni!!!! De mindegy ez csak az én meglátásom!!
Amúgy Ultra Király az oldal Image!!
GTAti
2004. november 23. 10:44
tester4
2004. november 23. 10:44
Hú jogos!
köszi szépen, javítottam!
GTAti
2004. november 23. 10:43
OK. Végülis holnap úgyis meglátom, hogy hogy megy...
Roche
2004. november 23. 10:41
ODa írja a neved!!!!

Akire pontozol!!!!
GTAti
2004. november 23. 10:40
Hogy jeleníti meg? A támogatók között?
Paszti
2004. november 23. 10:36
" STYLE APRO [ID]

Tehát ha pl. a 27-es id-jű hirdetésed akarod szponzorálni, akkor a helyes
sms formátumú sms: STYE APRO 27 "

- itt kimaradt egy L -
GTAti
2004. november 23. 10:19
Roche
2004. november 23. 10:15
Nem tudják beírni mindkét helyre!!!

Mert a rendszer megjeleníti hogy kire nyomtad!!!!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 41560 találat 2078 oldalon