Hogyan lehet zenét rakni az oldal alá?
aktuális téma

Ebben a fórumban arról kérhetsz és kaphatsz információkat, hogy miként tegyél az oldalad alá zenét vagy háttérképet.
FONTOS! Az oldaladra csak úgy tehetsz zenét, ha feltöltöd egy tárhelyre, vagy meglévő tárhelyről linkelsz. A zenét az autóm adatai menüpontban linkelheted (adhatod hozzá) az oldaladhoz. A linket a lap alján található üres mezőbe kell bemásolni. A link elején lévő http:// link részletet ki kell törölni.
A háttérképfeltöltést szintén az autóm adatai menüpontban, háttérkép feltöltése hivatkozással találod közvetlenül a főképed alatt. A háttérképet linkelni nem lehet, közvetlenül a gépedről tallózhatod be.
Az autód oldalához tartozó további képeket is az autóm adatai menüpontban találod, közvetlenül a főképed alatt. Ajánlott a régi feltöltőt használni, mivel az új jelenleg még nem teljesen működőképes. Feltöltés után a képeket itt rendezheted. (A rendezés egyes böngészőkben nem működik).
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:
Utolsó módosítás: 2010.07.06.
FONTOS! Az oldaladra csak úgy tehetsz zenét, ha feltöltöd egy tárhelyre, vagy meglévő tárhelyről linkelsz. A zenét az autóm adatai menüpontban linkelheted (adhatod hozzá) az oldaladhoz. A linket a lap alján található üres mezőbe kell bemásolni. A link elején lévő http:// link részletet ki kell törölni.
A háttérképfeltöltést szintén az autóm adatai menüpontban, háttérkép feltöltése hivatkozással találod közvetlenül a főképed alatt. A háttérképet linkelni nem lehet, közvetlenül a gépedről tallózhatod be.
Az autód oldalához tartozó további képeket is az autóm adatai menüpontban találod, közvetlenül a főképed alatt. Ajánlott a régi feltöltőt használni, mivel az új jelenleg még nem teljesen működőképes. Feltöltés után a képeket itt rendezheted. (A rendezés egyes böngészőkben nem működik).
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:
Internetes rádiót szeretnék az oldalamra, hogyan csinálhatom meg?
Nincs tárhelyem és nem is akarok! Így is működhet az oldalzeném?
Utolsó módosítás: 2010.07.06.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
boriszgolf
2010. június 23. 13:48
nincs meg régi linkem

a hogy lehet színes betűkkel írni az oldalamra kérdésnek miért nem nyit senki fórumot? 

és hogy lehet zenét rakni az oldal alá? ahiányozna még hogy az egész carstyling alatt végig zene szóljon:D

és hogy lehet zenét rakni az oldal alá? ahiányozna még hogy az egész carstyling alatt végig zene szóljon:D
boriszgolf
2010. június 23. 13:44
aki a mindenkilapjáról úgy lehet a zenét iderakni, hogy rákatt a zenére, módosítás és az ott lévő zenének a nevét (zenezenezene.mp3) másoljátok a cs-re úgy, hogy régi linkből csak az utolsó / utáni részt törlitek, és beillesztitek az előbb kimásolt mindenkilapjás címet.
boriszgolf
2010. június 23. 13:37
ako nem mindenki más hülye

Nekem is kellene egy ilyen segítség.Nekem oceana: cry cry cry c.száma kellene!!!!

széép elinditottam a lavinát, v.ki aki még nem törölte ki az adjon linket mindenkinél az lesz
és kell kutatni v.mi másik háttértárolót, hátha tud v.ki

hogy lehet egyáltalán az oldalad módosítani?
nabasszameg én sem tudok

persze privibe küld el a zene címét aztán feltöltöm

boriszgolf
2010. június 23. 13:27
vagy akinek van még linke mindenki azt használja

legalább pörög a fórum 

boriszgolf
2010. június 23. 13:20
fél kárstájling zene nélkül van

Üdv néktek
a midenki lapja bekaphatja
nagy rakás lett... , én hülye meg kitöröltem a zeném , mondom majd tolok fel másikat de amikor megláttam milyen szuperül megújult a lap majdnem befejeltem a monitort
szóval ha valaki tud egy jó oldalt akkor azt igazán belinkelhetné ide, rajtam kívül is biztos sokan örülnének neki
aztán hagyszóljon

a midenki lapja bekaphatja

nagy rakás lett... , én hülye meg kitöröltem a zeném , mondom majd tolok fel másikat de amikor megláttam milyen szuperül megújult a lap majdnem befejeltem a monitort

szóval ha valaki tud egy jó oldalt akkor azt igazán belinkelhetné ide, rajtam kívül is biztos sokan örülnének neki

aztán hagyszóljon

boriszgolf
2010. június 23. 13:14
ezt mondom én is

nagy kula lett

nagy kula lett
Úgy megújjították,h használhatatlan lett...:D köszi mindenkilapja..királyok vagytok

boriszgolf
2010. június 23. 13:09
neked megy a jobb klikk hivatkozás másolása vagy valami ilyesmi?
nekem csak a mindenkilapja .hu cimet másolja ki
nekem csak a mindenkilapja .hu cimet másolja ki
Nekem is megcsinálnááád?

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!