KARBURÁTOR SEGÍTSÉG!!!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
KARBURÁTOR SEGÍTSÉG!!!

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni abban, hogy honnan tudnék szerezni az autómba (1996-os Fiat Fiorino) egy végre tökéletesen működő karburátort (kb. a 3.van benne)!!! Mindenfajta megoldás érdekelne!!! Egy sráctól kaptam egy tippet, hogy akár még egy Weber is passzolna bele, amit állítólag simán lehet szerezni az ecserin, csak sajnos nem vagyok autószerelő és tuti átkúrnának vmi szarral! Légyszi SEGÍTSETEK!!!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
Tibke_
2005. július 20. 21:14
pedig e tünetek alapján túl sok anyagot kap. szivatód rendesen zár? kiegyenlítőfúvóka?
Tibke_
2005. július 20. 21:12
milyen fúvókák vannak benne?
Kuszi
2005. július 20. 21:01
na mindegy majd történik vele vala vele valami
Kuszi
2005. július 20. 20:57
túl sok levegőt kap vagy micsoda?
Kuszi
2005. július 20. 20:53
tibke mit csináljak ha van egy karbim meg van csinálva harmincasra hb-2-es asszem és megy a kocsi szépen de pont amikor elkezdene rendesen pörögni akkor ledadog. fuvókát már tettem bele kisebbet előgyújtást is adtam neki mi lehet még?
Kuszi
2005. július 20. 20:51
hali nekem is kéne egy kis help
Tibke_
2005. július 20. 20:48
megszerezni te is megtudod, ott van pl a duen.hu. elég sok webert árulnak. de ezek a régi weberek(1.6-os alfákról pl ) elég sok bontóban vannak. ahol olcsón adják, nem kel lfeltétlen nagymenő bontóba menni, ott az árak is húzósabbak. igaz, legalább minden van....
dalos
2005. július 20. 20:40
Nekem bejönne a Weber, csak kellene egy ember aki megszerzi és be is szereli nekem, jó pízért természetesen!!!
Tibke_
2005. július 20. 20:35
duplatorkú webert olcsóbban is lehet ám kapni. legalábbis mi 15 ezerért vettük.
dalos
2005. július 20. 20:27
OK!
Kösz a web címet, holnap felhívom őket hátha van náluk!
Kíváncsi vagyok mennyiért adnák bontottan, mert infóim szerint állítólag az ecserin már olyan 20.000 körül lehetne egy Weber-t szerezni és akkor még jobban is szállítana a paripám!
Nem vagyok olyan régóta bp-i, ezért nem ismerek olyan sok embert aki tudna nekem igazán segíteni a szerelgetésben!
bravura
2005. július 20. 20:22
dalos
2005. július 20. 20:16
A probléma fő oka az, hogy hidegindítás után miután teljesen visszanyomom a szivatónak a karját szinte egyből leáll vagy pár perc múlva akár menetközben is! A szerelő akihez hordom Fiat bontós és szervízes, ő mondta, hogy tuti a karburátor a szar, ami fontos összeköttetésben van az alapjárati fúvókával ami persze el van törve benne!
Sehonnan nem tudott nekem szerezni bontottan így megérdeklődtettem vele, hogy mennyi lenne bele egy új! A válasz lehengerlő volt! (88.000 pezó!!!!!!!).
Ezt egy kicsit sokallom érte ezért érdekelne vmi más megoldás!
Izom
2005. július 20. 20:14
ez nézd megwww.nagyautobonto.hu

bár kissé mesze van de aszontad bármi érdekell....... ez egy tuto jo hely!!! és 99% hogy van..........
@coupe
2005. július 20. 20:08
Csak van valami autoszerelő spanod
Tibke_
2005. július 20. 20:07
egy webert biztos rá lehet rakni kis alakítással. de mindegyiket állítgatni kell, nem lehet hogy csak valami beállítás baja van a mostani karburátorodnak is?
dalos
2005. július 20. 20:05
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni abban, hogy honnan tudnék szerezni az autómba (1996-os Fiat Fiorino) egy végre tökéletesen működő karburátort (kb. a 3.van benne)!!!
Mindenfajta megoldás érdekelne!!!
Egy sráctól kaptam egy tippet, hogy akár még egy Weber is passzolna bele, amit állítólag simán lehet szerezni az ecserin, csak sajnos nem vagyok autószerelő és tuti átkúrnának vmi szarral!

Légyszi SEGÍTSETEK!!!

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2
Összesen 39 találat 2 oldalon