Központizár probléma

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Központizár probléma

Hali! Problémám a következö: zárom a kocsit,központi néha kinyit abban a pillanatban hogy bezért,aztán 2-3 probálkozás után zárva is marad. Ez eddig igy ment,most zárva marad ugyan,de egy idö után ugy dönt hogy kinyit. ez néha pár másodperc,néha pár perc. Mi a teendö?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5
madmike
2007. április 16. 17:28
nekiestem,lebontottam az ajtokárpitokat és nem jutottam semmire addigis amig el nem jutok egy villanyászhoz kikötöm a központit
madmike
2007. április 16. 12:23
nincs,nemtom mi van vele,egy idöben csinálta azt is hogy a letöltött fájlok hibásak lettek
*Gianni*
2007. április 16. 12:16
nincs beállítva véletlenül, hogyha letölt valamit, akkor szakítsa meg a kapcsolatot?
madmike
2007. április 16. 12:08
köszi a tippeket,délután nekiesek,aztán meglátjuk...
Szamaras
2007. április 16. 11:58
Esetleg az ajtó és az oszlopok között nincs kirepedve a gumicső és abban a vezetékek? Bontás előtt próbáld meg hogy a lenyomó fül mellett befújsz szilikonnal v kontaktsprével és kézzel le föl nyomod/húzod a fület 5-10x! lehet az is hogy valamelyik nem megy le teljesen és azért nyílik ki.
madmike
2007. április 16. 11:40
nem hiszem hogy beázás,mert ez már régota fennáll,de eddig csak annyi volt hogy nem maradt elsö probálkozásnál zárva,viszont olyan nem volt hogy gondolt egyet és kinyilt
madmike
2007. április 16. 11:39
akkor is nyit ha lenyomom.Néha ugy szoktam bezárni hogy nem kulccsal hanem lenyomom a gombot,felhuzom a kilincset és becsukom az ajtot,igy jobb százaléban marad zárva,de igy se mindig
madmike
2007. április 16. 11:37
valamennyire én is. ha már itt vagy lenne egy szgépes kérdésem éjszakára általában bekapcsolva szoktam hagyni a gépet és torrenttel töltök. reggelre szinte mindig eltünik a netem,amit ugy tudok orvosolni ha a routert ujrainditom. Firmware-t frissitettem már de az se segitett. Ez egy SMC wireless router de én vezetékesen használom
Sz.Tomee
2007. április 16. 11:37
Sziasztok!
Nincs az autódban egy központi kapcsoló a zárnak? valahol a középső box környékén?
Szamaras
2007. április 16. 11:36
Ha beülsz és bentről lenyomod akkor is kinyíllik magától? Mostanában nem mostad az autót? Lehet beázott.
*Gianni*
2007. április 16. 11:35
fogalmam sincs. hülyeséget nem akarok írni.
én csak a számítógépekhez értek.
madmike
2007. április 16. 11:33
az lesz,de majd csak 4 után mert elvileg melozok a jobb oldalit kárpitot már leszedtem egyszer,mert eltört az ablakemelö kapcsolo,ott is voltak érdekes dolgok,pl néhány funkció nélküli kábel ami csak ugy logott a levegöben. A bal ajtoban ráadásul csörög is valami,ugyhogy lehet hogy ott is lóg valami... Ha már itt tartuk,azzal mit lehet csinálni ha a bal ablak kicsit mellé csuk? az utso 5 centin mindig meg kell veztnem kézzel
*Gianni*
2007. április 16. 11:31
akkor meg szedd le a kárpitot ,és nézz körül
madmike
2007. április 16. 11:26
nem hiszem hogy utolag berakott,amugy a zárlat az elképzelhetö mert néha megcsip a kasztni
*Gianni*
2007. április 16. 11:24
igazából ez nem így müxik..
főleg ha utólag berakott cuccról van szól.

lehet valami zárlat van ott nálad...
ha van multimétered, mérd ki.
madmike
2007. április 16. 11:23
persze,lehet hogy egy ezres,de lehet hogy nem és a lehet hogy nem az most nem tul oké nekem... Mert ha tényleg csak egy csavar beljebbtekerésével orvosolhato lenne a probléma akkor azt azzért én is meg tudnám oldani
*Gianni*
2007. április 16. 11:09
pont ezaz... ha abszolót nem értesz hozzá, akkor inkább nézesd meg szakemberrel....

lehet egy 1000-es, 5 perc meló, és utánna egy élet boldogság...
madmike
2007. április 16. 11:07
az a végsö megoldás lenne. elötte még várok pár tippet hátha semmiség az egész. nem értek hozzá,de azt is elképzelhetönek tartom hogy a központizár motorjának a végállásán kell változtatni,csak tudnám hogy...
*Gianni*
2007. április 16. 11:03
elkell menni egy villamosságszerelőhöz.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5
Összesen 81 találat 5 oldalon