Kromofágozás utáni festés

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Kromofágozás utáni festés

Történt egyszer nyáron hogy arra ébredtem hogy lekromofágozták az autómat. Casco persze nemvolt, tettes se. Telibe kellet festeni az autót. Novemberben elkészült. Tegnap pedig észrevettem hogy ahol a legjobban megvolt öntve a tetőn jön fel a festék. Mintha kis levegőbuborékok lennének a fém és a festék között. Mit lehet kezdeni vele?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
The Devil
2010. január 04. 10:36
Egyik Gsi-s gyereknek is lelocsolták Koromofággal, ő lefujatta és neki a mai napig jó, Ha gondolod rákérdezek ő hogy csinálta...Sajnálom ami a tieddel történt
orgyi
2010. január 04. 10:34
a legolcsobb azt kell csinálni alapoztasd le és huzzasd be fekete foliával a tetöt és többet nem lesz holyagos
azt a baj a kromofággal hogy beivodik a lemezbe és nincs az az anyag ami kioldaná
Dodge88
2010. január 04. 10:30
hali,
én sokat használok kromofágot és amikor az akksitartót festettem aminek az összefogópánja vasból van akkor kromofággal tisztítottam le. utána nagyon alaposan le kell tisztítani a felületet és lehet fújni. Több mint egy éve fújtam az alkatrészt és semmi baja nem hólyagosodik. szóval biztos meg lehet valahogy oldani a problémádat
mondeos2
2010. január 04. 10:30
pontosan festékleszedésre való.de.és most jön a de.ha te csinálsz egy vascsövet azt lekromofágozod.utánna lemosod higittóval.nem? Viszont ha a kocsidra öntik éjjel és az ázik a kromofágban és nincs leöblitve akkor kikezdi a lemezt is és beleivódik vagy mit csinál.ezért nem áll meg a kocsin a festék.

Sajnos volt már dolgom ilyennel.és ugyan ez lett a vége.egy ideig jó volt.azt visszajött.

De biztos van aki tudja mit lehet ezel csinálni.Én sajnos nem
Avr135
2010. január 04. 10:28
lehet hogy csak valami gerinctelen patkány szórakozott...az ilyennek kéne letörni a kezeit és belebaszni a torkába hogy megpusztuljon....
moo
2010. január 04. 10:24
Tetőt nem olyan egyszerű cserélni...
moo
2010. január 04. 10:23
Nem, és ötletem sincs hogy ki lehetett, nem ártottam senkinek.
moo
2010. január 04. 10:22
Valamit biztos lehet vele kezdeni. Ez egy kémiai anyag, valami biztosan semlegesíti. Volt olyan gondolatom is, hogy most hogy feljött mi lenne ha tetőkárpit le szélvédők ki és hőlégfúvóval leégetni róla a festéket. Valaki csak találkozott már ilyennel.

Egyébként ez a kromofág ez mire való pontosan mások életének a megkeserítésén kívül? Mert ha festékleszedésre, akkor ha egy vascsövet festek le utánna arról is ledobja a festéket nem?
mondeos2
2010. január 04. 10:21
Szerintem semmit nem tudsz vele csinálni.Ilyenkor szerintem elemet kellene cserélni.mert a kromofág megcsipi a lemezt is.és azzal már nem sokat lehet kezdeni.
üvegember
2010. január 04. 10:21
remélem meg lett a tettes
mondeos2
2010. január 04. 10:20
Hát én mint fényező ezért nem válalom a kromofágos autókat.
moo
2010. január 04. 10:17
Képek az oldalamon vannak, és a tető fémig levolt csiszolva.
moo
2010. január 04. 10:17
Történt egyszer nyáron hogy arra ébredtem hogy lekromofágozták az autómat. Casco persze nemvolt, tettes se. Telibe kellet festeni az autót. Novemberben elkészült. Tegnap pedig észrevettem hogy ahol a legjobban megvolt öntve a tetőn jön fel a festék. Mintha kis levegőbuborékok lennének a fém és a festék között. Mit lehet kezdeni vele?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2
Összesen 35 találat 2 oldalon