Lambo Door rajz help!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Lambo Door rajz help!

Üdv. Nézegettem mostanában ezeket a lambo doors - okat és így műszaki szemmel nézve nem egy nagy dolog ezt megcsinálni! (amúgy ipari gépek, célgépek, és egyedi profilok gyártásával foglalkozok, innen a műszaki rálátás) Csak szükségem lenne egy pár rajzra róla! Amin szerepelnének méretek, anyagvastagságok, esetleg minőségek! Szerintem sokkal olcsóbban meg lehet csinálni mint amennyiért meg tudod venni...! Bár addig míg nem láttam róla rajzot tul sok mindent nem tudom mivel nem tudom milyen vastag maga az anyag meg ilyenek...! Szóval ha esetleg valaki tudja hogy hol találok erről műszaki rajzot méretekkel vagy esetleg akinek van azt meg tudnám nézni vagy ilyesmi az már nagyon sok segítség lenne! Minden vágást meg minden marás fúrást meg tudok csinálni mert a gépek megvannak hozzá. Még egyedül a teleszkópok okoznák a legnagyobb gondot, de oda meg csináltatnék egyedi méretűt szóval az sem lenne gond...! Várom a segítséget!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
kigyosi
2007. június 03. 23:02
Üdv.

Nézegettem mostanában ezeket a lambo doors - okat és így műszaki szemmel nézve nem egy nagy dolog ezt megcsinálni! (amúgy ipari gépek, célgépek, és egyedi profilok gyártásával foglalkozok, innen a műszaki rálátás) Csak szükségem lenne egy pár rajzra róla! Amin szerepelnének méretek, anyagvastagságok, esetleg minőségek! Szerintem sokkal olcsóbban meg lehet csinálni mint amennyiért meg tudod venni...! Bár addig míg nem láttam róla rajzot tul sok mindent nem tudom mivel nem tudom milyen vastag maga az anyag meg ilyenek...! Szóval ha esetleg valaki tudja hogy hol találok erről műszaki rajzot méretekkel vagy esetleg akinek van azt meg tudnám nézni vagy ilyesmi az már nagyon sok segítség lenne! Minden vágást meg minden marás fúrást meg tudok csinálni mert a gépek megvannak hozzá. Még egyedül a teleszkópok okoznák a legnagyobb gondot, de oda meg csináltatnék egyedi méretűt szóval az sem lenne gond...!

Várom a segítséget!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2
Összesen 21 találat 2 oldalon