mikor mondhatom, hogy az "enyém"!!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
mikor mondhatom, hogy az

hy ezt a foromut azért nyitottam hogy egy kicsit korüljárjuk, bizonyos mértékben rálássunk az autovétel mögött rejtözö papirhalmokrol és az ezeken dulo ádáz csatákra, melyekkel csak akkor találkozunk ha akarva-akaratlan részeseivé válunk ennek a harcnak valamint többekközt még azért hogy megtaláljuk a külmbözö ilyen-olyan adásvételekből(pl:nincs törzskönyve az autonak, vagy nem adta át....)származó kiutakat, és megoldásokat amikkel a helyzet rendezhetö!!és hogy végülis mikor tekinthetö a sajátunknak egy auto!!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
octavia_v8
2005. október 06. 14:32
Szerintem ha vesz valaki autot reszletre, az olvassa el a kisbetükkel irottakat is, es akkor a kedve is elmegy az egesztöl
Peter!
2005. október 06. 14:31
na latom sikerult
Krisssz
2005. október 06. 14:27
ez hülyeség, idén adtam el a kocsimat és nem volt törzskönyve....
és nem volt vele semmi gond!

ha 1 kocsi régóta van a 1 gazdánál,mint esetemben 10 év, akkor hogy lenne törzskönyve????
GTAti
2005. október 06. 14:26
Na az én helyzetem hasonlít a hitelátvállaláshoz annyi eltéréssel, hogy a hitel már vissza van fizetve, csak a banki bejegyzés nincs törölve...
2.8VR6
2005. október 06. 14:25
Akkor hogy írták át az autót ??
GTAti
2005. október 06. 14:24
Nekem sincs törzskönyvem, mert az előző tulaj baszakodott vmit a régi lízingje bejegyzésének a törlésével...
2.8VR6
2005. október 06. 14:24
Ha nincs törzskönyv, akkor az autót nem lehet átíratni ! Kivételt képez a hitelátvállalással vásárolt autó !
(normális ember eredetvizsga és törzskönyv nélkül nem vesz autót... )
marecz
2005. október 06. 14:09
kérek mindenkit hogy ossza meg velem az ilyen (nincs torzskonyv..)vagy hasonlo ügyekben szerzett atpasztalatait!!koszi mindenkinek:
marecz
marecz
2005. október 06. 14:07
hy ezt a foromut azért nyitottam hogy egy kicsit korüljárjuk, bizonyos mértékben rálássunk az autovétel mögött rejtözö papirhalmokrol és az ezeken dulo ádáz csatákra, melyekkel csak akkor találkozunk ha akarva-akaratlan részeseivé válunk ennek a harcnak valamint többekközt még azért hogy megtaláljuk a külmbözö ilyen-olyan adásvételekből(pl:nincs törzskönyve az autonak, vagy nem adta át....)származó kiutakat, és megoldásokat amikkel a helyzet rendezhetö!!és hogy végülis mikor tekinthetö a sajátunknak egy auto!!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2
Összesen 30 találat 2 oldalon