Mnyúzik a kocsim oldalán?

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Mnyúzik a kocsim oldalán?

Helló!!! Nekem csak egy kérdésem lenne, aztán ha kapok rá megfelelő választ akkor tőlem törölhetitek is a topikot Szal nem egy ember autojának oldalát meglátogatva hallottam, hogy egyéni mnyúzik megy a háttérbe, ezt hogyan lehet megvalósítani??? A segítőknek előre is köszi a segíccséget, aki lehurrog(mert biztos lesz ilyen is, hogy ezért minek nyitottam topikot) az bekaphattya

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Pahoo
2004. augusztus 28. 11:26
Nincs mit!Nekem teccik a zene!
Pjotr
2004. augusztus 28. 11:24
Már megy Köszi mégeccer, lehet majd másik számot nyomatok fel, mert ez egyenlőre csak pojén
Pjotr
2004. augusztus 28. 10:53
Okés, már rajta vagyok az ügyön
Pahoo
2004. augusztus 28. 10:25
Heló!

Tölds fel a zenét, amit hallani akarsz a kocsid oldalán, valmilyen szerverre. És az autód adataihoz valamelyik rublikába, pl 1/8-ad mérföldes gyorsuláshoz írd be eszt:
Próbáld ki! Remélem müxik!
Pjotr
2004. augusztus 28. 10:20
Helló!!!

Nekem csak egy kérdésem lenne, aztán ha kapok rá megfelelő választ akkor tőlem törölhetitek is a topikot Szal nem egy ember autojának oldalát meglátogatva hallottam, hogy egyéni mnyúzik megy a háttérbe, ezt hogyan lehet megvalósítani??? A segítőknek előre is köszi a segíccséget, aki lehurrog(mert biztos lesz ilyen is, hogy ezért minek nyitottam topikot) az bekaphattya
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!